Ústí n/L – Litoměřice 5:4 (kon.) | Mountfield HK – Vienna Capitals 8:0 (kon.) | Slavia – Sokolov 1:3 (kon.)
Litvínov – Plzeň 0:0 (zruš.) | Vítkovice – Olomouc 2:1 (kon.) | Havířov – Zlín 1:5 (kon.)
Jastrzębie – Poruba 2011 3:4 (po s.n.) | Příbram – Kobra 3:2 (2:1 po s.n.) | Pov. Bystrica – HC Slovan 0:0 (kon.)
Kometa Brno B – Žďár n/S 5:6 (kon.) | Chomutov – Řisuty 4:0 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.)
Přerov – Šumperk 1:3 (kon.) | Nitra – Villach 5:4 (po pr.) | Benátky n/J – Vrchlabí 5:6 (1:2 po s.n.)
Třebíč – Kolín 4:2 (kon.) | Trenčín – Vsetín 2:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Děčín 10:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 2:4 (kon.) | Opava – Kopřivnice 1:3 (kon.) | Dubnica – Martin 5:3 (kon.)
Velké Meziříčí B – Tábor 3:4 (po pr.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Úterý 24.08.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Kotouč se těsně před koncem utkání ještě zastavil u pravé tyče prázdné přerovské klece, odkud ho do sítě dopravil dojíždějící ROK MACUH. Asistence: Ondřej Hrachovský
     
    59:35
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Indrák – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Pěnčík – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    58:59
    Přerov to zkouší bez brankáře!
     
    58:01
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    55:35
    Draci právě vstřelili branku!
    Zubři sice hrají přesilovku, ale radují se Draci. Po vyhození kotouče Hrachovským obral Seemanna u pravého mantinelu o černou pryž Macuh, který rychle spěchal dopředu. Puk poté při brejku předal DANIELU SPRATKOVI a ten zakončil mimo dosah Postavovy vyrážečky. Asistence: Rok Macuh, Ondřej Hrachovský
     
    55:24
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Vachutka – 2 min., podrážení).
     
    54:13
    K pravé tyči si najel Novák a z tohoto prostoru také zakončil dobrou šanci Přerova. Holík se ale stačil přemístil a puk vytěsnil mimo.
     
    51:37
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jan Svoboda.
     
    45:40
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Vachutka – 2 min., hákování).
     
    43:26
    Další šance hostů! Kratochvíl našel z levého horního rohu útočného pásma na levém kruhu Kučeru, jeho střelu tahem Postava u levé tyče v pokleku schoval na hrudi.
     
    42:56
    Po pravé straně se protáhl do šance Kučera a zkoušel zakončit k bližší tyči. Tam si však Postava vše pohlídal a kotouč betony schoval do své moci.
     
    41:19
    Po pravém křídle pronikl před branku Holíka Jan Svoboda a hostující brankář musel kotouč směrující pod horní tyč vyrážet mimo ramenem.
     
    39:40
    Velká šance domácích! Před brankou byl volný Král, Holíka ale zblízka překonat nedokázal.
     
    39:17
    Šumperští se nyní sami vyhnali z útočné třetiny – nepřesnou nahrávkou přesunuli hru až k Holíkovi. Sudí si však mysleli, že kotouč šel od přerovské hokejky, a proto chybně odpískali icing. Poté svůj verdikt opravili a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    37:43
    Draci nyní ostřelovali domácí branku. Postava si poradil například s ránou Žálčíka, lapačkou poté zastavil i dělovku Drtila z levého kruhu.
     
    36:50
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Novák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    36:38
    Po vyhraném buly se hosté rychle dostali do útoku, přesněji řečeno do brejku. Kohút na puk z levé strany sám před brankou těsně nedosáhl. Zblízka poté na Postavu dotíral Furch, ale přerovský brankář zůstal neoblomný.
     
    33:45
    Kubeš poslal kotouč Novákovi, který si počkal, až si domácí obránce najede před bránu. Poté mu nahrál a Kubeš zblízka trefil spodní část Holíkova betonu.
     
    33:19
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Drtil – 2 min., hákování).
     
    32:02
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (M. Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    28:15
    Nebezpečná akce Draků. Rychlý přechod do útoku zakončil z druhé vlny najetý Hrachovský a jeho ztečovaný pokus pořádně zaměstnal přerovskou obranu.
     
    27:56
    Draci právě vstřelili branku!
    V Přerově je vyrovnáno. Vildumetz se vytočil za brankou Zubrů a poté poslal kotouč do brankoviště. Tam se nejlépe zorientoval DENIS KINDL a jeho zakončení mezi betony Postavy prošlo až do brány. Asistence: Tomáš Vildumetz, Jakub Březák
     
    27:00
    Po zaváhání Indráka ve středním pásmu jel sám na Postavu Macuh. Hostujícího útočníka ale v poslední chvíli stihl vyrušit dojíždějící Černý a Slovinec v barvách Draků tak ve finále vůbec nevystřelil. Postava kotouč poté rychle zpacifikoval.
     
    26:11
    Velká šance Zubrů na zvýšení skóre. Ševčík poslal do sóla Matěje Svobodu, který proti Holíkovi zkusil bekhendový blafák. V osudové chvíli chtěl poslat puk nad beton, ovšem nakonec zamířil do betonu dobře se přesunujícího Holíka.
     
    25:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku 32 sekund před návratem Macuha využívají. Co Zubrům nevyšlo před chvílí, vyšlo jim teď. Kubeš posunul puk na pravou stranu, kde operoval Herman. Ten si povyjel mírně dopředu a pasem poté našel najetého MATOUŠE KRATOCHVILA. Tomu stačilo jen nastavit hokejku a usměrnit puk do odkryté brány. Asistence: Jakub Herman, Jakub Kubeš
     
    24:27
    Zubři obsadili útočné pásmo a vytvořili si velkou šanci. Hrabal křížným pasem našel na pravém kruhu Pšurného, který ještě nabídkou na teč hledal Doležala. Ten měl před sebou odkrytou bránu, kotouč do ní ale nasměrovat nedokázal.
     
    24:04
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Macuh – 2 min., hákování).
     
    23:29
    Furch projel po levé straně a jeden z jeho spoluhráčů nabídku na teč před Postavou těsně netrefil.
     
    21:17
    Nebezpečnou střelu z pravé strany vyslal Žálčík, Postava si připsal zákrok vyrážečkou a nasměroval kotouč mimo bránu.
     
    20:49
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Seemann – 2 min., podrážení).
     
    18:53
    Šumperk vyhrál buly a Drtil to zkusil od modré čáry, trefil ale pouze nohy blokujícího Doležala. Zubři se poté zmocnili puku a Doležal v situaci dva na jednoho zakončoval sám do připraveného Holíka.
     
    18:01
    Zubři se usadili před Holíkem a Jan Svoboda střelou do horní části branky o kousek minul. Zanedlouho z podobné pozice zakončoval Herman, Holík kotouč našel ve své výstroji.
     
    17:28
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Macuh – 2 min., sekání).
     
    17:28
    Po pasu z levé strany střílel zblízka Macuh, ovšem na Postavu a jeho beton si nepřišel. Vzápětí hostující útočník brankáře Zubrů ještě seknul po přerušení hry a odsedí si dvě minuty.
     
    13:43
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Novák – 2 min., hákování).
     
    13:24
    Zubrům vázla rozehrávka a využít toho mohl Macuh. V útočném pásmu se zmocnil kotouče a z mezikruží mířil mezi lapačku a beton Postavy. Brankář Zubrů ale kotouč dokázal vyrazit mimo branku.
     
    11:48
    Přečíslení a velká možnost také na druhé straně. Antoníček vzal zakončení na sebe, jeho pokus přes obránce šel do Postavova betonu a mimo domácí bránu.
     
    11:11
    O puk se bojovalo v rohu za brankou Postavy, odkud jako vítězové vyjeli Zubři. Ti ihned přepnuli do útoku a vytvořili si velkou šanci. Po nahrávce z pravé strany se sám před Holíkem ocitl na chvíli obránce Hrabal, ale zblízka brankáře Draků neprostřelil.
     
    08:53
    Indrák si sice najel proti dvěma soupeřům, tělem ale udělal nad kruhy prostor a předal puk Dobšovi. Ten si sjel více doprava a přízemní střelou trefil oblouk Holíkovy brány. Zanedlouho z levé strany těsně minul Král.
     
    06:41
    Herman odvedl dobrou práci ve středním pásmu, odkud ze souboje zvládl oslovit Jana Svobodu. Domácí útočník mohl při situaci dva na jednoho střílet nebo nahrávat. Zvolil první možnost a zblízka nastřelil pouze hruď pozorného Holíka.
     
    06:12
    Dvě dobré šance Přerova. Nejprve Pšurný z pravé strany bekhendovou přihrávkou těsně nenašel najíždějícího Doležala, poté z pravého kruhu pálil Kubeš. Holík sklapl betony včas a puk v nich udržel.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 26. Kratochvil (Herman, Kubeš) – 28. Kindl (Vildumetz, Březák), 56. Spratek (Macuh, Hrachovský), 60. Macuh (Hrachovský)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Hrabal, Černý (A), Seemann, Kubeš, Hanák, Ševčík, Němec – Süss, Pšurný (A), Doležal (C) – Jan Svoboda, Kratochvil, Herman – Novák, Dvořák, M. Svoboda – Dobša, Indrák, Král
    DRACI PARS ŠUMPERK: Holík (Mokry) – Pěnčík, Drtil, Hrachovský (A), Rutar, Dudycha, Březák, Viktorin – Žálčík (A), Vildumetz, Kindl (C) – Scheuter, Macuh, Vachutka – Furch, Kohút, Kratochvíl – Kučera, Spratek, Antoníček

    Rozhodčí: Obadal, Pavel – Blažek, Novotný

    Diváci: 438
    bahis siteleri