Technika Brno – Přerov 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kobra 4:3 (po pr.) | Ústí n/L – Kralupy n. Vltavou 4:1 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 4:3 (kon.) | Chrudim – Písek 1:8 (kon.)
konec
Technika Hockey Brno
2:5 (1:0, 0:2, 1:3)
HC ZUBR Přerov
Pátek 17.09.2021, 17:45 • Hokejové haly dětí a mládeže • Liga juniorů • 3. kolo
Partner:
     
    57:45
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hradil – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    56:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přesun Přerova do útočného pásma byl rychlý, stejně tak následná kombinace a střela Adama Holíka z vrcholu levého kruhu, kterou na hranici brankoviště tečoval RADIM HRADIL. Zubři využívají další přesilovou hru. Asistence: Adam Holík.
     
    54:59
    Posledních pět minut před koncem třetí třetiny se začíná hrát víc do těla. Potvrzuje to nedovolený zákrok domácího obránce Blaška, který dostává dvě minuty za držení.
     
    53:34
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí ve své přesilové hře přece jen skórují. Sovy se usadily v útočném pásmu a na modré čáře se napřáhl JOSEF HOLCMAN, který se svou prudkou střelou trefil nad gólmanův levý beton. Asistence: Lukáš Ošlejšek.
     
    52:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se opět radují. Svůj náskok totiž navyšují ve vlastním oslabení. Pětice hráčů Techniky Brno si nepohlídala MATYÁŠE GRÉČE, který unikl po levém křídle a se svým zakončením se nemýlil. Asistence: Bez asistence.
     
    51:43
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Brázda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:24
    Nechybělo mnoho a souhra Severa s Čoupkem by Technice přinesla snížení. Prvně jmenovaný nahodil kotouč z rohu kluziště do předbrankového prostoru, kam už Čoupek natahoval svou hokejku. Volný prostor mezi Žurkovými betony o pár centimetrů minul.
     
    45:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    O pár sekund později je však důvod k radosti na druhé straně. Technika nevyrovnala, a tak Zubři z rychlého protiútoku navýšili své vedení. Autorem třetí trefy Přerova je PATRIK KLENIAR. Asistence: Jakub Němec.
     
    39:25
    Šance na vyrovnání na straně Techniky. Nebezpečné duo Sever a Čoupek se natlačilo k brankovišti, kde donutilo Žurka několikrát zakročit.
     
    35:45
    Štíbr s Němcem se ukázali v rychlém přečíslení dva na nikoho. Sami měli dostatek času, aby s kotoučem zamíchali a vyměnili si jej. Němcovo zakončení bylo mířeno mezi Kubíkovy betony. Jen díky pozornosti domácího gólmana je náskok Zubrů stále pouze jednobrankový.
     
    34:19
    Žurek nemá ve druhé třetině skoro žádnou práci, což se možná změní po vyloučení jeho spoluhráče Buršíka.
     
    32:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení. Kubík po jinak skvělém výkonu už jen rozhazuje rukama. MIROSLAV ŠTÍBR dostal kotouč ze vzduchu od levé tyče nad gólmanovo rameno. Asistence: Jan Fencl, Jakub Němec.
     
    31:22
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Fojt – 2 min., podrážení).
     
    25:24
    Brněnská brána je mimo své obvyklé postavení a už se v brankovišti domácího celku začalo pomalu schylovat k potyčce. Hanák totiž nasměroval kotouč mezi Kubíkovy betony a brněnský brankář si nebyl úspěšností svého zákroku vůbec jistý. Puk však pod kontrolou měl a přerovská pětice se do jeho brankoviště hrnula zbytečně.
     
    25:10
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Fojt – 2 min., hákování).
     
    24:28
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Vrána – 2 min., faul kolenem).
     
    23:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tahle přesilová hra už se Zubrům povedla. Na konci hostující souhry byl ADAM HOLÍK, jenž se z levého kruhu trefil přesně mezi pravou ruku a tělo domácího brankáře. Na tento kotouč už Kubík nestihl zareagovat. Asistence: Matyáš Gréč, Miroslav Štíbr.
     
    22:05
    Nejprve to byl Kolařík, koho Kubík až zázračně vychytal, následně si domácí gólman poradil i s pokusem Fencla. To už však Kubík ve svém brankovišti ležel a do celé situace se vložil i Šupa, který hostujícího útočníka nedovoleně podrazil. Technika jde opět do čtyř.
     
    19:40
    Rovnovážný stav vydržel na ledě přesně čtyři sekundy. Po této době dostává menší trest za podrážení domácí útočník Sever.
     
    17:36
    Hosté mají dvě a půl minuty před koncem první třetiny jedinečnou příležitost na srovnání skóre. Za podrážení míří na trestnou lavici Ošlejšek.
     
    17:02
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Vlach – 2 min., sekání).
     
    05:14
    Přerovský Holík dostává dvouminutová trest za sekání. Technika má možnost navýšit své vedení.
     
    04:09
    Technika právě vstřelila branku!
    Útočná hra v podání Techniky přinesla své ovoce a domácí celek se dostává do vedení. Souhra obránců a střela LUBOŠE FOJTA k levé tyči donutila přerovského brankáře poprvé v sezoně vylovit kotouč zpoza brankové čáry. Asistence: Ondřej Blaško.
     
    00:39
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kleniar – 2 min., držení).

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Fojt (Blaško), 54. Holcman (Ošlejšek) – 24. Holík (Gréč, Štíbr), 33. Štíbr (Fencl, Němec), 46. Kleniar (Němec), 53. Gréč, 57. Hradil (Holík)


    Technika Hockey Brno: Kubík (Skoupý) – Kubica, Šujan, Fojt, Holcman, Šupa, Svoboda, Blaško – Ošlejšek, Sever, Růžek, Čoupek, Lajoš, Trögner, Vlach, Líska, Vrána, Pospíšil.
    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hanáček) – Nesvadba, Billa, Holík, Hanák, Gréč, Němec, Kruták – Fencl, Kleniar, Mašek, Hradil, Hlůšek, Buršík, Štíbr, Kolařík, Brázda, Švejda.

    Rozhodčí: Kohoutek – Jurčík, Štěrba
    bahis siteleri