Barys – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Čerepovec – Ufa 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Riga 4:1 (kon.)
Petrohrad – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Spartak Moskva – Omsk 0:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
4:1 (1:1, 1:0, 3:0)
Dinamo Riga
Úterý 21.09.2021, 18:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Ještě jedno vyloučení, jak kdyby toho pro Rigu nebylo málo. Sebastian Wännström dostává dvě minuty za podrážení.
     
    52:05
    A další dvě minuty pro Rigu. Oskars Cibulskis tak dlouho dorážel na Vadima Šipačova, až mu sudí pískli dvě minuty za držení.
     
    51:39
    Další neřpíjemnost pro Rigu – dvě minuty Alexandra Protapoviče za zdržování hry. A krátká přesilovka pět na tři pro domácí.
     
    49:52
    Gints Meija mimo hru zbytečně zahákoval soupeře a dostává dvě minuty. Což je pro Dynamo vítaná zpráva vzhledem k vedení a blížícímu se konci zápasu.
     
    43:42
    Ivan Igumnov byl při útočném průniku faulován, střelec zatím jediné branky Rigy Nikolajs Jelisejevs jej přímo před zraky sudího podrazil.
     
    38:46
    Daniels Berzinš za brankou soupeře při souboji o puk vrazil na hrazení Jegora Zajceva a dostává dvě minuty. Následné oplácení Zajceva v podobě sekání už sudí nechali bez povšimnutí.
     
    36:11
    Že by se do výhody před přestávkou dostala Riga? Vladislav Jefremov je potrestán za útočný faul, kterého se dopustil u kruhů, kde sekl soupeře.
     
    33:41
    Na konci druhé třetiny budou mít domácí možnost získat vedení zpět. Dvě minuty za vysokou hůl po buly dostává Alexandr Potapovič.
     
    29:39
    Nedobrá zpráva pro aktivní Rigu. Hosté hráli v šesti a pískáno je příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Trest odsedí Filips Buncis.
     
    26:26
    Ivan Igumnov nyní rozhodně nepomohl svému týmu a dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    09:23
    Dvě minuty i pro domácí, za krosček jde ven Andrej Sergejev.
     
    05:13
    Po komerční přestávce bude následovat další přesilová hra domácích. Andrej Mironov si najel před branku na přihrávku a Brandon Gormley ho musel zahákovat.
     
    02:11
    Zkušený bek Oskars Cibulskis dostává za hákování v předbrankovém prostoru dvě minuty, a to na prosto zbytečné.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Galijev (Šipačov), 26. Galijev, 46. Raševskij, 52. Šipačov (Vojnov, Klinkhammer), 55. Igumnov (Michajlov) – 17. Jelisejevs (Poirier)


    Dynamo Moskva: I. Bočarov (Jerjomenko) – Vojnov, Mironov (A), Pribylskij, An. Sergejev, Pedan, J. Zajcev, Novikov, Nikonov – Galijev, Petunin, Šipačov (C) – Klinkhammer, O'Dell (A), Raševskij – O. Zajcev, Bryzgalov, Michajlov – Čebykin, Igumnov, Jefremov.
    Dinamo Riga: Machovský (Mattsson) – Cibulskis (C), Freibergs, Gormley, Scarlett, Čukste, Ališauskas, Ozolš – J. Karjalainen, Wännström, Tiivola – Protapovič, Radil, Meija (A) – Shinkaruk (A), Poirier, Jelisejevs – Skvorcovs, Buncis, Berzinš.

    Rozhodčí: Anton Gofman, Ivan Jermolajev – Ilja Koljasnikov, Maxim Kuprijanov
    bahis siteleri