Montreal – Toronto 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 0:3 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:1 (po pr.)
Arizona – Los Angeles 2:1 (kon.) | Vancouver – Calgary 4:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Úterý 28.09.2021, 01:00 • Bell Centre, Montreal • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:33
    Tentokrát dostane přesilovku k dispozici Toronto. Joel Armia při přechodu do útoku nechtěně podrážel, to ho ale od dvou trestných minut neochrání.
     
    31:06
    Viděli jsme trest, který nepatří do kategorie častých. Kirill Semjonov porušil ve středním pásmu dvakrát postup při vhazování a musí na trestnou lavici.
     
    19:55
    Rozhodčí už udělili tresty. Pět minut se na hrací plochu nepodívají boxeři Ben Chiarot a Nick Ritchie. Hned dvojnásobný trest potkal Jakea Evanse, který dostal 2+2 minuty za vražení na hrazení, respektive hrubost. Torontu tak bude patřit dlouhá přesilovka.
     
    15:57
    Zdálo se, že poprvé někdo zahřeje také trestnou lavici Habs. Jenže faul Jonathana Drouina je posléze odvolán, provinilcem se totiž stal jeho soupeř Kirill Semjonov. Opět zapojil vysokou hůl.
     
    12:11
    Vysokou holí zasáhl Andersona český útočník David Kämpf. To je pro Maple Leafs dvojitá komplikace, protože někdejší forvard Chomutova je důležitou součástí oslabení.
     
    09:07
    Úplně mimo hru krosčekoval protivníka Morgan Rielly. Tady nebylo o čem.
     
    06:31
    Ve středním pásmu se podrážení dopustil Brett Seney. Odpočine si dvě minuty.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 10. Josh Anderson (Ch. Dvorak, Drouin), 14. Ch. Dvorak (Drouin, Armia), 30. Pazzetta (Myšák, Chiarot), 33. Josh Anderson (Ch. Dvorak, Wideman), 59. Pazzetta – 32. Kämpf, 39. O. Kaše (Reilly, Dermott)


    Montreal Canadiens: J. Allen (30. Poulin) – Norlinder, Chiarot, Guhle, D. Savard, Schueneman, Wideman – Drouin, Ch. Dvorak, Josh Anderson – Harvey-Pinard, Evans, Armia – Pezzetta, Myšák, G. Bourque – Martel, Dea, Ylönen
    Toronto Maple Leafs: Campbell (30. Mrázek) – Rielly, Dermott, Dahlström, Holl, Rubins, Menell – Ritchie, Brooks, Marner – Gusjev, Kämpf, O. Kaše – Michejev, Semjonov, Simmonds – Seney, Der-Argučincev, Joey Anderson

    Rozhodčí: Joannette, Sandlak – Daisy, O'Quinn
    bahis siteleri