Montreal – Toronto 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 0:3 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:1 (po pr.)
Arizona – Los Angeles 2:1 (kon.) | Vancouver – Calgary 4:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Úterý 28.09.2021, 01:00 • Bell Centre, Montreal • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Torontský rodák MICHAEL PAZZETTA přidává proti Maple Leafs už druhý gól. Ze středního pásma vypálil na prázdnou bránu jako smyslů zbavený, ale i rázné řešení se ukázalo jako velmi správné. Pazzetta si užívá gratulace a definitivně stvrzuje domácí vítězství. Bez asistence.
    38:57 O. KAŠE - 4:2
     
    38:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Česká letka znovu úřaduje v útočném pásmu. Po krásné spolupráci mezi obránci Travisem Dermottem a Morganem Reillym dostal fantastickou přihrávku ONDŘEJ KAŠE, který prokázal parádní výběr místa. Naopak pochvalu si na střídačce určitě nevyslouží jeho krajan Jan Myšák, který nezvládl obranné povinnosti centra a Kaše tak parkoval na hraně brankoviště úplně sám. Asistence: Morgan Reilly a Travis Dermott.
    32:40 Josh ANDERSON - 4:1
     
    32:40
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesilovky Montrealu fungují navzdory inkasované brance. JOSH ANDERSON zvolil nejrazantnější cestu k bráně a využil teči Morgana Reillyho k tomu, aby poprvé v utkání překonal Petra Mrázka. Ten musel rychle reagovat na změnu směru střely a to už nedokázal. Inkasuje tak svůj první gól v torontských barvách. Asistence: Christian Dvorak a Chris Wideman.
    31:15 KÄMPF - 3:1
     
    31:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tuto branku si tedy farmářský brankář Kevin Poulin za rámeček nedá. Zbytečně si pohrával s pukem a při rozehrávce trefil čepel DAVIDA KÄMPFA. Český forvard zaslouží pochvalu za důslednost při napadání, která se nyní vyplatila tím nejlepším možným způsobem. Asistence: Justin Holl a Carl Dahlström.
    29:46 PAZZETTA - 3:0
     
    29:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Obrovská radost MICHAELA PAZZETTY, který sice nemůže očekávat, že by se v NHL mohl v příští sezoně naplno usadit, ale i gól v přípravě bere všemi deseti. Povedlo se mu parádně tečovat přízemní střelu Jana Myšáka, který má tak na brance lví podíl. Jím dirigovaná formace zatím předvádí velmi solidní výkon a pomáhá Montrealu navýšit vedení už na 3:0. Asistence: Jan Myšák a Ben Chiarot.
    13:06 Ch. DVORAK - 2:0
     
    13:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    Patrně nejhezčí přesilovková kombinace dosavadní přípravy! CHRISTIAN DVORAK dává svůj první gól v novém dresu, když do prázdné klece zasunul puk po nádherné symbióze celé speciální formace. Na zlatém podnose mu nachystal kotouč Jonathan Drouin, ale všichni muži Montrealu si vystačili s maximálně dvěma doteky. Asistence: Jonathan Drouin a Joel Armia.
    09:24 Josh ANDERSON - 1:0
     
    09:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Akce, která nebyla úplně typická pro přesilovku, ale nese ovoce. Pří přečíslení předal Christian Dvorak kotouč na pravé křídlo, kde si dobře počkal JOSH ANDERSON. Pak zkušeně zvedl hlavu a našel místo na přední tyči, které Jack Campbell nedokázal vykrýt ani ramenem. Krásné umístění pod břevno a Montreal se vůbec poprvé v přípravě ujímá vedení. Asistence: Christian Dvorak a Jonathan Drouin.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 10. Josh Anderson (Ch. Dvorak, Drouin), 14. Ch. Dvorak (Drouin, Armia), 30. Pazzetta (Myšák, Chiarot), 33. Josh Anderson (Ch. Dvorak, Wideman), 59. Pazzetta – 32. Kämpf, 39. O. Kaše (Reilly, Dermott)


    Montreal Canadiens: J. Allen (30. Poulin) – Norlinder, Chiarot, Guhle, D. Savard, Schueneman, Wideman – Drouin, Ch. Dvorak, Josh Anderson – Harvey-Pinard, Evans, Armia – Pezzetta, Myšák, G. Bourque – Martel, Dea, Ylönen
    Toronto Maple Leafs: Campbell (30. Mrázek) – Rielly, Dermott, Dahlström, Holl, Rubins, Menell – Ritchie, Brooks, Marner – Gusjev, Kämpf, O. Kaše – Michejev, Semjonov, Simmonds – Seney, Der-Argučincev, Joey Anderson

    Rozhodčí: Joannette, Sandlak – Daisy, O'Quinn
    bahis siteleri