Jihlava – Motor ČB 5:4 (kon.) | Zlín – Přerov 2:5 (kon.) | Třemošná – Liberec 1:7 (kon.)
Mladá Boleslav – Hvězda Praha 4:0 (kon.) | Technika Brno – Mountfield HK 1:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 0:3 (kon.)
Sparta – Kobra 11:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:4 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 5:1 (kon.)
Poruba – Havířov 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 6:5 (po pr.) | Tábor – Slavia 0:6 (kon.)
Vsetín – Olomouc 5:2 (kon.) | K. Vary – PZ Kladno 10:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 02.10.2021, 13:00 • WERK ARENA, Třinec • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    55:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Gerych s Volasem znovu zatápěli před brankou Šumperka a nakonec byli odměněni. Z dorážky puk za záda šumperského brankáře dopravil ROBIN GERYCH. Asistence: Patrik Volas, Jakub Lipka.
     
    36:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neuběhly ani dvě minuty a z Volase už je dvougólový střelec. Po střele Michala Pospíšila si Ondráček vůbec nebyl jistý, jestli puk zastavil mezi betony a otáčel se za sebe. Rozhodčí nejprve zvedl ruku, aby přerušil hru, mezitím se ale k dorážce dostal právě PATRIK VOLAS. Rozhodčí plynule přešel ze signalizace přerušení k uznání gólu – 4:1. Asistence: Michal Pospíšil.
     
    34:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvougólového náskoku. Po ráně Marka Ćmiela od modré čáry se puk od zadního mantinelu odrazil k levé tyči, kde stál připravený PATRIK VOLAS. Nejprve to vypadalo, že Ondráček stačil zasáhnout svým betonem, puk si ale cestu do sítě přece jen našel – 3:1. Asistence: Marek Ćmiel, Šimon Pohludka.
     
    21:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení se Oceláři vrací do vedení. Domácí mladíci ujeli do přečíslení tři na jednoho, ve kterém Matěj Kubiesa předal puk ADAMU CEDZOVI a ten tváří v tvář Ondráčkovi nezaváhal. Asistence: Matěj Kubiesa, Jakub Lipka.
     
    10:32
    Šumperk právě vstřelil branku!
    V Třinci je vyrovnáno. Jeden z hostů nejprve před odkrytou částí klece promáchl a následně byla domácí branka vyhozena z předepsaného postavení. Rozhodčí nejprve signalizoval gól, pak ale svůj výrok opravil a pro posunutou branku pouze přerušil hru. Hosté se ale hned vzápětí přece jen dočkali, když ihned po vhazování dostal puk do třinecké sítě ONDŘEJ PEŠKAR. Asistence: Oldřich Verner, Kryštof Seidenglanz.
     
    04:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už to ale Ocelářům vyšlo. Domácí mladíci si vytvořili tlak v útočném pásmu, po zmatcích před šumperskou brankou se jako poslední dostal k puku MIROSLAV HOLINKA a dostal jej za záda šumperského brankáře. Asistence: Matěj Kubiesa, Michal Pospíšil.
    Marken.cz

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 5. Holinka (Kubiesa, Pospíšil), 22. Cedzo (Kubiesa, Lipka), 35. Volas (Ćmiel, Pohludka), 36. Volas (Pospíšil), 56. Gerych (Volas, Lipka) – 11. Peškar (Verner, Seidenglanz)


    HC Oceláři Třinec: Milota (Heczko) – Solowski, Ročák, Ćmiel, Martiňák, Pospíšil, Holub – Gerych, Holinka, Volas, Kubiesa, Pohludka, Sikora, Cedzo, Lipka, Urbánek
    HK Mladí Draci Šumperk: Ondráček (Valenta) – Hrdina, Jarmara, Cekr, Juřík, Zavoral, Plhal, Compel – Bařica, Peškar, Maurer, Tomeš, Verner, Seidenglanz, Lichner, Čunát, Hlubuček

    Rozhodčí: Holibka – Hladík, Návrat

    Diváci: 91
    bahis siteleri