Olomouc – Chomutov 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 2:4 (kon.) | Pardubice – Slavia 2:4 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 3:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:2 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 4:1 (kon.)
Salzburg – Havířov 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:1 (kon.) | Liberec – Sparta 3:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
HC Sparta Praha
Sobota 02.10.2021, 16:00DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Partner:
     
    59:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Finální tečku za vítězstvím Sparty pod Ještědem dává chvíli po začátku powerplay domácích OTO THEIMER, který se chopil puku a dojel až k modré čáře, od které trefit prázdnou svatyni šelem nebyl příliš obtížný úkol. Asistence: Zembol.
     
    53:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    A po šancích se již Sparta prosazuje. Postaral se o to zblízka JAN KRUPIČKA, jenž tak vrací svému celku vedení – 3:4. Asistence: Hauser a Chvátal.
     
    46:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nejprve přišla obrovská šance, když jeden z libereckých střílel osamocený z mezikruží po krásné přihrávce zpoza branky. Chvíli na to už se Tygři ale radují! Po nahrávce Lukáše Plose se prosadil DAVID PUTZ, který tak utkání vyrovnal. Začínáme od začátku – 3:3! Asistence: Plos.
     
    39:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    A těsně před koncem máme zaděláno na drama do třetí periody. ADAM MĚCHURA se dostal u modré čáry přes obránce a najel si do volného prostoru před gólmanem Hrabalem, kam dostal přihrávku z levého rohu od Plose. Svou následnou ránou k pravé tyčce nedal Hrabalovi pražádnou šanci – 2:3. Asistence: Plos a Rybář.
     
    28:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    A končí to dalším gólem na účtu Pražanů. Kombinaci zakončoval JAKUB ZEMBOL, který si připsal druhý gól v utkání a poslal svůj celek do svoubrankového náskoku. Asistence: Theimer a Chvátal.
     
    26:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je to znovu o dvě branky! Parádní individuální akci předvedl Maxim Kubánek, který se obtáhl po pravé straně až k brance. Nakonec ale situaci dokořenil ještě parádní přihrávkou do předbrankového prostoru pro ALBERTA BAREŠE, který již měl snadnou práci. Asistence: Kubánek.
     
    12:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    A jak se na juniorský hokej sluší a patří, na další gól jsme nečekali příliš dlouho. O vyrovnání se postaral po liberecké kombinaci PETR GAJDA. Asistence: Zajíček, Měchura.
     
    11:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu velice rychle proměněnou přesilovku, nicméně na druhé straně! Do samostatného úniku se dostal JAKUB ZEMBOL, který ranou do pravé strany Vopravilovy branky otevřel skóre. Bez asistence.

    Martin Pacák

    Branky a nahrávky: 13. Gajda (Zajíček, Měchura), 39. Měchura (Plos, Rybář), 47. Putz (Plos) – 12. Zembol, 27. Bareš (Kubánek), 29. Zembol (Theimer, Chvátal), 54. Krupička (Hauser, Chvátal), 60. Theimer (Zembol)


    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Krátký) – Kollert, Duschka, Rybář, Kovář, Hladík, Patzelt – Nezbeda (C), Cikhart, Pavlík, Kříž, Měchura (A), Plos, Jenčovský, Leden, Zajíček, Gajda, Putz
    HC Sparta Praha: Hrabal (Krbeček) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Tomek, Ducháč (C), Chvátal – Kubánek, Hauser, Krupička, Slavíček, Bareš, Fábry, Vágner, Theimer, Vitouch, Zembol

    Rozhodčí: Zavřel – Kajínek, Janíček
    bahis siteleri