Barys – Kazaň 3:6 (kon.) | Ufa – Petrohrad 0:5 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:6 (1:2, 1:4, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Neděle 10.10.2021, 13:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:44
    Barys právě vstřelil branku!
    Nur-Sultan rychle skóruje gól naděje. Ránu Valka od modré schytal jen Žuravljov, který puk odrazil k JEGORU ŠALAPOVOVI. Domácí útočník pak nezaváhal a rychle jej poslal z pravého kruhu do brány. Asistence: Curtis Valk, Nikita Michajlis.
     
    38:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté dělají už šestý krok k zisku tří bodů. Čtveřice Barysu byla hned v úvodu oslabení hodně rozhozená. Galimov v klidu našel DMITRIJE KAGARLICKÉHO a ten se po zemi trefil do odkryté brány. Asistence: Arťom Galimov, Steven Kampfer.
     
    31:30
    Kazaň vstřelila branku!
    Ovšem hostům se opět daří rychle udeřit. Kampfer vystřelil z vrcholu pravého kruhu, našel hůl DANISE ZARIPOVA a ten kotouč nasměroval do prázdné branky. Asistence: Steven Kampfer, Ilja Safonov.
     
    30:57
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí tým snižuje na rozdíl svou gólů. VALERIJ ORECHOV po vhazování nahodil kotouč od mantinelu na bránu a překvapil tím gólmana Biljalova. Asistence: Arkadij Šestakov.
     
    27:30
    Kazaň vstřelila branku!
    Nakonec však hosté přidávají svůj druhý přesilovkový gól. Galimov našel skvělou přihrávkou skrz pásmo KIRILLA PAŇUKOVA a ten střelou z první poslal kotouč do sítě. Asistence: Arťom Galimov, Nikolaj Kovalenko.
     
    23:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Nyní však hostující tým přidává svůj třetí přesný zásah. NIKOLAJ KOVALENKO se se štěstím z levé strany dostal za obránce a následně sám před brankářem udělal kličku do bekhendu a přesně zakončil. Asistence: Jordan Weal.
     
    06:44
    Barys právě vstřelil branku!
    I domácí celek svou přesilovou hru využívá a dostává se tak na dostřel jediného gólu. Gólman Biljalov vyrazil kotouč po střele obránce pouze k JACOBU BERGLUNDOVI, který neměl problém jej dorazit od brány. Asistence: Eric Martinsson, Cody Kunyk.
     
    05:35
    Kazaň vstřelila branku!
    Tohle ale pro Barys nevypadá dobře, soupeř se totiž znovu prosazuje. DMITRIJ KAGARLICKIJ přenechal puk svému spoluhráči, ten mu jej vrátil a již zmíněný útočník z mezikruží kotouč usměrnil do sítě. Asistence: Arťom Galimov.
     
    04:09
    Kazaň vstřelila branku!
    Druhou přesilovou hru už hostující tým využívá a dostává se tak do vedení. KRISTIAN CHENKEL na modré čáře nic nevymýšlel, nahodil puk ba bráně a střelou vedle lapačky překonal nic nevidícího gólmana Ortia. Asistence: Danis Zaripov, Alexander Burmistrov.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 7. J. Berglund (Martinsson, Kunyk), 31. Orechov (Šestakov), 41. Šalapov (Valk, Michajlis) – 5. Chenkel (Zaripov, Burmistrov), 6. Kagarlickij (Arťom Galimov), 24. Kovalenko (Weal), 28. Paňukov (Arťom Galimov, Kovalenko), 32. Zaripov (Kampfer, Safonov), 39. Kagarlickij (Arťom Galimov, Kampfer)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (Bojarkin) – D. Dietz, Martinsson, Šalapov, Alsing, Samat Danijar, Orechov – J. Berglund, Kunyk, Frattin – Michajlis, Valk, J. Lilja – R. Starčenko, Savickij, A. Zubov – Kaijržan, Petuchov, Šestakov – Musorov, Asetov.
    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (I. Bobkov) – Kampfer, Chenkel, Judin, D. Žuravljov, Adamčuk, Rukavišnikov, Jančevskij – Kovalenko, Kagarlickij, Arťom Galimov – Safonov, D. Voronkov, Zaripov – Paňukov, Weal, K. Petrov – A. Kvartalnov, M. Gluchov, Dyňak – Burmistrov.

    Rozhodčí: Romasko, Kulakov – Kučava, Novikov
    bahis siteleri