Barys – Kazaň 3:6 (kon.) | Ufa – Petrohrad 0:5 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:6 (1:2, 1:4, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Neděle 10.10.2021, 13:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Barys Nur-Sultan

    Při pohledu na odehrané zápasy Barysu je viditelná hlavně červená značící prohry. Je to ovšem trochu zavádějící, protože se kazašský celek nachází v současných chvílích na místech zaručujících postup do play-off. A to je jistě jeho cílem. Povedlo se mu to totiž i loni, kdy ovšem už v prvním kole nestačil v šesti zápasech na Magnitogorsk. V posledních dvou zápasech se Nur-Sultanu dařilo, když si připsal dvě vítězství. O to se jistě bude dařit i proti Kazani, lehké to ovšem nebude.
     
    Ak Bars Kazaň

    Hostující tým patří poslední sezony mezi lepší ligové celky a nejinak je tomu i dnes. Kazaň se nachází na čtvrtém místě východní konferenci, když v čestnácti zápasech dokázala získat 21 bodů. Na špici konference to ale nemá zas tak blízko. Na Magnitogorsk totiž ztrácí sedm bodů. I tak si ale svou pozici v klidu udržuje. Náskok na devátý Nižněkamsk, který je poslední na východě pod čarou, má pohodlný devítibodový náskok.
     
    Československá stopa:

    Utkání se nezúčastní ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Nur-Sultan: Ortio (Bojarkin) – D. Dietz, Martinsson, Šalapov, Alsing, Samat Danijar, Orechov – J. Berglund, Kunyk, Frattin – Michajlis, Valk, J. Lilja – R. Starčenko, Savickij, A. Zubov – Kaijržan, Petuchov, Šestakov – Musorov, Asetov.

    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (I. Bobkov) – Kampfer, Chenkel, Judin, D. Žuravljov, Adamčuk, Rukavišnikov, Jančevskij – Kovalenko, Kagarlickij, Arťom Galimov – Safonov, D. Voronkov, Zaripov – Paňukov, Weal, K. Petrov – A. Kvartalnov, M. Gluchov, Dyňak – Burmistrov.

    Rozhodčí: Romasko, Kulakov – Kučava, Novikov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Domácí pětice se v úvodu snažila vlétnout na soupeře a vzít mu v jeho pásmu kotouč, to se ovšem nepovedlo. Kazaň se následně při přechodu do zóny soupeře dopustila postavení mimo hru.
     
    00:30
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jegor Šalapov – 2 min., sekání).
     
    00:45
    Povedený úvod domácího týmu v oslabení. Barys se rychle dostal ke kotouči a vyhodil jej přes všechny čáry.
     
    01:00
    Hosté se ovšem do útoku vrátili také velmi rychle a brankář Ortio již musel zasahovat. Střela z první ovšem mířila pouze doprostřed brány a neměl to tak příliš složité.
     
    01:48
    Nur-Sultan zatím brání v oslabení poměrně v pohodě. Už několikrát se totiž dokázal osvobodit.
     
    02:10
    A další vyhození v podání domácích hokejistů. Kazani se zatím nedaří se na delší dobu usadit v útočném pásmu.
     
    02:30
    Domácí v plném počtu.
     
    02:51
    Hru ve čtyřech domácí bez újmy přežili a nyní sami zahrozili. Z otočky střílel Šestakov, našel ovšem jen lapačku gólmana Biljalova.
     
    03:24
    Začátek utkání je poměrně hodně rozkouskovaný. Nyní se píská po té, co kotouč opustil hrací plochu a skončil na domácí střídačce.
     
    03:39
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Dinmuchamed Kaijržan – 2 min., vysoká hůl).
     
    04:09
    Kazaň vstřelila branku!
    Druhou přesilovou hru už hostující tým využívá a dostává se tak do vedení. KRISTIAN CHENKEL na modré čáře nic nevymýšlel, nahodil puk ba bráně a střelou vedle lapačky překonal nic nevidícího gólmana Ortia. Asistence: Danis Zaripov, Alexander Burmistrov.
     
    05:00
    Barys tak bezpochyby potřebuje zlepšit disciplínu. Ve hře pět na pět je totiž poměrně aktivní a daří se mu i držet v útočném pásmu. Oslabení ale dojem a nyní už i skóre kazí.
     
    05:35
    Kazaň vstřelila branku!
    Tohle ale pro Barys nevypadá dobře, soupeř se totiž znovu prosazuje. DMITRIJ KAGARLICKIJ přenechal puk svému spoluhráči, ten mu jej vrátil a již zmíněný útočník z mezikruží kotouč usměrnil do sítě. Asistence: Arťom Galimov.
     
    06:29
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Michail Gluchov – 2 min., podrážení).
     
    06:44
    Barys právě vstřelil branku!
    I domácí celek svou přesilovou hru využívá a dostává se tak na dostřel jediného gólu. Gólman Biljalov vyrazil kotouč po střele obránce pouze k JACOBU BERGLUNDOVI, který neměl problém jej dorazit od brány. Asistence: Eric Martinsson, Cody Kunyk.
     
    07:05
    Začátek zápasu nám tak přinesl už několik branek. Uvidíme, zda to podobném trendu bude pokračovat i nadále.
     
    07:13
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Roman Rukavišnikov – 2 min., zásah do hlavy nebo krku).
     
    07:30
    A nyní mají domácí šanci i vyrovnat. Hrají totiž už druhou přesilovou hru, tu první přitom dokázali využít a snížit.
     
    08:05
    Hostující brankář musel zasahovat proti střele z pravého kruhu. Postaral se o ni Lilja, trefil ovšem jen prostředek brány.
     
    08:15
    Po následném vhazování se hosté dokázali osvobodit a mohou si tak na chvíli oddechnout.
     
    08:45
    Tentokrát to na přesilovkový gól Barysu nevypadá. Domácím se totiž nedaří se znovu dostat a hlavně usadit v útočném pásmu.
     
    09:13
    Hosté v plném počtu.
     
    09:40
    Zápas je zatím opravdu rozkouskovaný a čas tak utíká pomalu. Ještě za námi není ani polovina první třetiny.
     
    10:00
    A nyní přišlo další přerušení. Tentokrát se pro změnu nepovedl přechod do útočného pásma domácímu týmu. Pískáno je tak další postavení mimo hru.
     
    10:37
    Řekl bych, že Nur-Sultan je v dosavadním průběhu o něco aktivnější, více šancí ale úplně nemá. Je spíš až s podivem, že z malého množství střel jsme viděli celkem už tři branky.
     
    11:30
    Nyní vidíme jednu z nejdelších pasáží utkání bez přerušení. Ani jednomu z týmu se nedaří rozestavit v útočném pásmu.
     
    11:54
    Tato pasáž nakonec končí zákrokem domácího gólmana proti střele z pravé strany. Poradil si celkem bez problémů, když puk ukryl do lapačky.
     
    12:35
    Hra se ní trochu rozhýbala a hraje ze strany na stranu. Nyní měl práci brankář hostujícího týmu Biljalov. S pokusem z úhlu po zemi si poradil a ukryl kotouč pod sebe.
     
    12:51
    Jeden z hostů byl rychlý a zakázané uvolnění se tak nepíská. Jeho tým ale bránu soupeře z tohoto pobytu v pásmu nedokázal bránu úplně ohrozit.
     
    13:32
    Mezi týmy nyní nevidíme úplně velké rozdíly a Kazaň už opticky dokázala vyrovnat hru. Má ovšem také už jeden gól v zádech.
     
    14:00
    Dmitrij Kagarlickij dostal přihrávku do jízdy a z brány strany najížděl sám. Zakončit ale už nestihl, protože mu bylo odpískáno postavení mimo hru. Šance tak byla zastavena.
     
    14:35
    Příležitosti úplně nevidíme. Oba brankáři sice mají nějakou práci, nejsou to ale žádné tutovky. Je však pravda, že jsme viděli už tři přesné zásahy a bezchybní tak rozhodně nejsou.
     
    15:20
    Druhá polovina třetiny je ale plynulejší a také rychlejší než ta první. Nevidíme totiž tolik faulů a taky gólů.
     
    16:03
    Nyní už několik desítek sekund, tipl bych tak dvě minuty, čekáme na přerušení. To je velký rozdíl oproti úvodu zápasu.
     
    16:40
    Nyní se domácí dostali do útočného pásma, zakončení ze slibné pozice ale nedošlo. Kotouč totiž hráči sjel z čepele hokejky.
     
    17:15
    Ani rána z vrcholu pravého kruhu nebyla úspěšná, brankář Biljalov byl totiž připraven a vykopl včas svůj pravý beton.
     
    17:34
    Nyní přišla dvě přerušení v rychlém sledu po sobě. Jednou následovala vhazování ve středním pásmu, v tomto případě pak v zóně Kazaně.
     
    18:30
    Mezi týmy opravdu nenajdeme herně mnoho rozdílů. Už to vypadalo, že aktivnější je opět Barys. I Kazaň ovšem nyní podniká výpady do útoku a snaží se tam i kombinovat.
     
    19:10
    Nahození ze středního pásma mířilo přesně na Ortia. Ten tak musel být pozorný, nic složitého to pro něj ale nebylo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První perioda zápasu je za námi. Její první polovina byla velmi pomalá s fauly i góly na obou stranách. Oba týmy využily přesilovou hru, Kazaň navíc ale přidala i druhý gól a před pauzou tak vede o jednu trefu. Utkání je jinak vyrovnané a v herním pojetí nevidíme mezi týmy příliš rozdílů.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Arťom Galimov – 2 min., podrážení).
     
    21:05
    Domácí tým sice kombinuje v pásmu, rychlé vyrovnání v úvodu druhé třetiny se mu ale zatím nedaří. Má před sebou však stále více než polovinu přesilové hry.
     
    21:30
    Kazani se podařilo rychlé vyhození a domácí tým se musí vrátit zpět do pásma soupeře znovu.
     
    22:05
    A další vyhození hostujícího celku. Tuhle přesilovou hru domácí tým už využít nedokáže.
     
    22:53
    Kazaň tedy těžkou chvíli v úvodu druhé třetiny přežila a nyní se sama může tlačit více do útoku.
     
    23:25
    Že by to však byl hostů nějaký přesvědčivý výkon, kterým vy v klidu hlídali své vedení, to zase úplně ne.
     
    23:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Nyní však hostující tým přidává svůj třetí přesný zásah. NIKOLAJ KOVALENKO se se štěstím z levé strany dostal za obránce a následně sám před brankářem udělal kličku do bekhendu a přesně zakončil. Asistence: Jordan Weal.
     
    24:00
    Barys tak opět ztrácí už dva góly a s tímhle to ta dál úplně nepůjde. Domácí tým není horší, je ale méně produktivní a to tak dělá rozdíl mezi oběma týmy.
     
    24:20
    Domácí nahození od modré čáry bylo bránícím hráčem sraženo do ochranné sítě. To znamená, že se bude vhazovat v pásmu Kazaně.
     
    25:05
    Kazaň to ale v zápasu určitě ještě nebude mít jednoduché. Zatím je produktivní, lepší než soupeř ale opticky úplně ne. Může se to tak otočit.
     
    25:53
    Nyní měl práci i gólman Ortio. Soupeř na něj vystřelil po přejezdu modré čáry. Domácí brankář puk vyrazil před sebe a následně jej přikryl lapačkou.
     
    25:54
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Alichan Asetov – 2 min., hrubost).
     
    26:24
    Po souboji o kotouč v rohu kluziště se domácí čtveřici podařilo vyhodit a osvobodit se tak.
     
    27:00
    Od té chvíle se Kazani zatím úplně nedaří znovu dostat a udržet v útočném pásmu.
     
    27:30
    Kazaň vstřelila branku!
    Nakonec však hosté přidávají svůj druhý přesilovkový gól. Galimov našel skvělou přihrávkou skrz pásmo KIRILLA PAŇUKOVA a ten střelou z první poslal kotouč do sítě. Asistence: Arťom Galimov, Nikolaj Kovalenko.
     
    27:52
    Teď už to z pohledu domácích hokejistů nevypadá úplně dobře. Prohrávají totiž už o tři branky. Brankář Ortio ale nejspíš zůstává i nadále v brance.
     
    28:37
    Barys se rychle vydal dopředu a ideálně se potřebuje co nejrychleji prosadit. Nakonec vystřelil od modré čáry Zubov. Kotouč ale skončil po bloku mimo mantinely.
     
    28:46
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Kirill Adamčuk – 2 min., hákování).
     
    29:14
    Pětice Barysu se snaží kombinovat v útočném pásmu a najít nějakou střeleckou pozici. To druhé se ale zatím moc nedaří.
     
    29:40
    I nadále se hokejisté domácího týmu nacházeli v útočném pásmu, nakonec se z něj však vyhnali sami nepřesnou střelou.
     
    30:32
    Ani tuhle přesilovou hru asi domácí tým nedokáže využít. Přichází totiž další vyhození kotouče.
     
    30:46
    Hosté v plném počtu.
     
    30:57
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí tým snižuje na rozdíl svou gólů. VALERIJ ORECHOV po vhazování nahodil kotouč od mantinelu na bránu a překvapil tím gólmana Biljalova. Asistence: Arkadij Šestakov.
     
    31:15
    Ještě tak rozhodnuto není. máme za sebou totiž pouze polovinu hracího času a rozdíl mezi oběma týmy je nyní pouze dva góly.
     
    31:30
    Kazaň vstřelila branku!
    Ovšem hostům se opět daří rychle udeřit. Kampfer vystřelil z vrcholu pravého kruhu, našel hůl DANISE ZARIPOVA a ten kotouč nasměroval do prázdné branky. Asistence: Steven Kampfer, Ilja Safonov.
     
    32:10
    Kazaň je zatím opravdu produktivní a na góly se nenadře. Příliš tutovek neměkla, prosadila se ovšem už v pěti případech.
     
    33:15
    Pro mě je překvapení, že Ortio stále zůstává v domácí brance. Žádné skvělé zákroky nepředvedl a nechytl ani nic navíc. Jeho změna by tak nyní byla na místě. Ale já samozřejmě nejsem trenér.
     
    33:32
    Domácí gólman ale zůstává v bráně i nadále a nyní si připsal zákrok. Zasáhl proti střele od modré vyslané rychle po vhazování.
     
    34:10
    Útočit by ovšem potřebovala hlavně domácí družina, která potřebuje rychle dávat góly.
     
    34:45
    Žádné velké šance si ale nevytváří a její góly byly poměrně náhodně. To sice některé ty Kazaně také, ale ta jich dala celkem pět.
     
    35:10
    Hostům by se nyní samozřejmě hodilo udržet minimálně svůj současný tříbrankový náskok až do druhé přestávky. To by mohlo soupeře víc rozhodit a ještě více snížit jeho naděje na vyrovnání.
     
    35:34
    Ortio teď předvedl možná svůj nejdůležitější zákrok. Rychle se přesunul a zastavil střelu z první při přečíslení soupeře dva na jednoho.
     
    35:50
    Jeho tým tak stále prohrává o tři branky. Ale v případě čtyřbrankového rozdílu už by to pro domácí vypadalo skoro hrůzostrašně.
     
    36:25
    Kazaň ukazuje, že se bude ráda vydávat do rychlých protiútoků. Tvořit totiž teď musí soupeř.
     
    37:00
    Hosté se nyní navíc drží v útočném pásmu a nechtějí se zatím úplně zatáhnout. Do konce přece jen ještě zbývá hodně času, více než třetina.
     
    37:17
    Nedlouho po vhazování svého týmu v útočném pásmu střílel Rukavišnikov. Našel ovšem pouze nastavenou náruč brankáře Ortia.
     
    37:46
    Momentálně to úplně nevypadá, že by se domácím mělo podařit náskok soupeře do konce třetiny snížit. Iniciativu totiž v posledních pár minutách převzala spíše Kazaň.
     
    37:54
    Střela od mantinelu byla další, kterou musel Ortio likvidovat. Nyní je v zápřahu a vypadá to, že už se snad trochu rozchytal.
     
    38:12
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Nikita Michajlis – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    38:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté dělají už šestý krok k zisku tří bodů. Čtveřice Barysu byla hned v úvodu oslabení hodně rozhozená. Galimov v klidu našel DMITRIJE KAGARLICKÉHO a ten se po zemi trefil do odkryté brány. Asistence: Arťom Galimov, Steven Kampfer.
     
    39:05
    Barysu se tak hodně zmenšují šance a jeho návrat do zápasu začíná být čím dál více nepravděpodobný.
     
    39:50
    Prostřední část nejspíš skončí soubojem o kotouč v rohu kluziště v pásmu hostujícího týmu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední dvacetiminutovka je za námi. Kazaň se hodně přiblížila vítězství, celkem totiž vstřelila již šest branek a její náskok je tak nyní už čtyřgólový. Barys nebrání dobře a často nabízí soupeři okénka k přihrávkám skrz pásmo na prázdnou bránu. To jsme ve druhé třetině viděli minimálně dvakrát s gólovou tečkou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Rychlý úvodní výpad třetí třetiny podnikli hráči domácího celku. Frattin ale Biljalova nepřekonal.
     
    40:44
    Barys právě vstřelil branku!
    Nur-Sultan rychle skóruje gól naděje. Ránu Valka od modré schytal jen Žuravljov, který puk odrazil k JEGORU ŠALAPOVOVI. Domácí útočník pak nezaváhal a rychle jej poslal z pravého kruhu do brány. Asistence: Curtis Valk, Nikita Michajlis.
     
    41:09
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Samat Danijar – 2 min., držení).
     
    41:55
    Přesilovou hru by hráči hostujícího celku mohli využít k navrácení se do čtyřbrankového náskoku. To se jim ale zatím moc nedaří.
     
    42:40
    A když už se to nepovede, tak Kazaň alespoň ušetřila další dvě minutky.
     
    43:00
    Střela Burmistrova z vrcholu pravého kruhu nebyla pro brankáře Ortia složitým úkolem. Kotouč jednoduše ukryl do lapačky.
     
    43:09
    Domácí v plném počtu.
     
    43:45
    Barys samozřejmě rychlá branka nabudila a ještě cítí svou šanci se zápasem něco udělat. Potřeboval by se ale znovu co nejrychleji prosadit.
     
    44:16
    Po vhazování ve svém pásmu vyhodili domácí hokejisté kotouč pouze přes všechny čáry. Pískáno tak je zakázané uvolnění. Následuje další buly před Ortiem.
     
    44:45
    Kazaň bude hrát aktivně nebo se o to alespoň snažit. V úvodu třetiny totiž poznala, že být zatažený nemusí přinést ovoce.
     
    45:12
    A zatím se to nyní poměrně daří. Nur-Sultanu se nedaří udržet se dále v útočném pásmu a to je přesně to, co by ale potřeboval.
     
    45:54
    Teď to chvíli vypadalo jako přesilová hra Kazaně. Domácí nakonec puk ukořistili, opět jej ovšem vyhodili pouze na zakázané uvolnění.
     
    46:36
    Barys nyní nehraje tak, jak chtěl. Nedaří se mu útočit a s takovou se blíže na dostřel nedostane.
     
    47:30
    Naopak hokejisté Kazaně nyní mají hru pod kontrolou a to takovým způsobem, jak ještě v zápase ne.
     
    48:20
    Nyní se moc nepřerušuje a obrázek hry je stále stejný. Kazaň je aktivnější a v klidu si hlídá svůj náskok a nepouští soupeře do nějakého tlaku.
     
    49:00
    Naopak domácí nejsou schopni pořádně rozehrát a nedaří se jim tak založit útočnou akci. Většinou jen nahazují na zadní mantinel, kde kotouč sebere soupeř.
     
    49:50
    Nyní se na ledě neděje nic moc zajímavého. Kazaň hraje v klidu a hlídá náskok...
     
    50:46
    Domácí už asi budou trochu frustrovaní a nejsem si jist, jestli stále úplně věří obratu nebo alespoň vyrovnání. Jejich výkon je totiž poslední minuty takový bezkrevný.
     
    51:30
    Hráčům Barysu také možná docházejí síly. Přece jen byli první třetinu možná lehce aktivnější, k ničemu to ale nevedlo a teď už možná tolik dechu nezbývá.
     
    52:15
    I nadále si Kazaň hraje na puku a Biljalov neměl ve druhé třetině skoro žádnou práci. Spíš to vypadá, jako kdyby Barysu rychlý gól uškodil. e však pravda, žen ten náskok soupeře byla a stále je velký.
     
    53:15
    Už dvě a půl minuty se hraje bez přerušení, čas tak rychle ubíhá a to pochopitelně více vyhovuje hráčům vedoucího celku.
     
    54:00
    Už jen šest sekund zbývá do třetí sirény a poslední minuty tak utekly opravdu velmi rychle. Troufám si tvrdit, že o vítězi je rozhodnuto. V hokeji se však za takový čas může stát ještě mnoho.
     
    54:30
    Nyní se Nur-Sultan na nějakou chvíli dostal do útočného pásma, kotouč ovšem brzy letěl obloučkem do neutrální zóny.
     
    55:30
    Kazaň už se trochu stáhla do obrany. Opravdu se totiž nemá kam hnát. Teď už stačí jen uhlídat svůj náskok v posledních několika minutách.
     
    56:02
    To asi moc složité nebude. Barys se totiž stále v útočném pásmu neusadil a tenhle zápas je pro něj tak už nejspíš ztracený.
     
    56:29
    Naopak Ortio na druhé straně kluziště měl práci i teď. Se střelou z levé strany si ale poradil.
     
    57:09
    Zápas už se víceméně dohrává. O vítězi je jasno a nám do konce zbývají už pouze poslední tři minuty.
     
    58:20
    Snaha o výpad hráče domácího týmu z levého křídla před bránu nevyšel, byl zahnán směrem do kouta a o kotouč poměrně rychle přišel.
     
    59:00
    Hosté mohli přidat ještě jednu branku. Svou pohlednou akci ale až moc pozdrželi a překombinovali a zakončení tak nepřišlo.
     
    59:35
    Naopak na opačné straně sice střela přišla, z pravého křídla ovšem minula bránu soupeře.
     
    59:54
    Ještě minimálně jedna práce pro gólmana Ortia. Lapil kotouč vystřelený z pravého kruhu a udržel jej ve své výstroji. Možná poslední vhazování bude po levé ruce domácího gólmana.
     
    Konec zápasu.
     
    Devět gólů nám přinesl zápas mezi týmy Barys Nur-Sultan a Ak Bars Kazaň. Šest z nich padlo do brány domácího celku a Kazaň si tak po celkem jasném vítězství 6:3 odvezu domů všechny možné body. O své výhře rozhodla hlavně povedenou druhou třetině, kterou ovládla poměrem 4:1. Hosté byli oproti svému soupeři střelecky aktivnější a hlavně produktivnější a to rozhodlo, jinak byl totiž zápas opticky poměrně vyrovnaný.
     
    Statistiky:

    Střely na bránu: 16 – 29
    Vhazování: 39 – 36
    Vyloučení: 5 – 4
    Bloky: 9 – 20
    Hity: 18 – 15
     
    Československá stopa:

    Utkání se nezúčastnil ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    Ode mne je to vše. Přeji pěkný den. (15:37:55)

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 7. J. Berglund (Martinsson, Kunyk), 31. Orechov (Šestakov), 41. Šalapov (Valk, Michajlis) – 5. Chenkel (Zaripov, Burmistrov), 6. Kagarlickij (Arťom Galimov), 24. Kovalenko (Weal), 28. Paňukov (Arťom Galimov, Kovalenko), 32. Zaripov (Kampfer, Safonov), 39. Kagarlickij (Arťom Galimov, Kampfer)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (Bojarkin) – D. Dietz, Martinsson, Šalapov, Alsing, Samat Danijar, Orechov – J. Berglund, Kunyk, Frattin – Michajlis, Valk, J. Lilja – R. Starčenko, Savickij, A. Zubov – Kaijržan, Petuchov, Šestakov – Musorov, Asetov.
    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (I. Bobkov) – Kampfer, Chenkel, Judin, D. Žuravljov, Adamčuk, Rukavišnikov, Jančevskij – Kovalenko, Kagarlickij, Arťom Galimov – Safonov, D. Voronkov, Zaripov – Paňukov, Weal, K. Petrov – A. Kvartalnov, M. Gluchov, Dyňak – Burmistrov.

    Rozhodčí: Romasko, Kulakov – Kučava, Novikov
    bahis siteleri