Cádiz – Mallorca 1:1 (kon.) | Atlético – Real Betis 3:0 (kon.) | Getafe – Espanyol 2:1 (kon.)
Real Sociedad – Ath. Bilbao 1:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
3:0 (1:0)
Real Betis
Neděle 31.10.2021, 16:15 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Renan Lodi.
     
    84
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Héctor Herrera.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Rodrigo de Paul, přichází Matheus Cunha.
     
    80
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Ale tentokrát se rozhodnutí po konzultaci s VARem mění! JOAO FÉLIX dostal krásnou průnikovou přihrávku od Carrasca za obranu Betisu na levou stranu. Seběhl si s míčem do šestnáctky a Claudia Brava propálil přízemní tvrdou ranou mezi nohama! Madrid vede 3:0! Asistence: Yannick Carrasco.
     
    80
    Už druhou gólovou situaci bude dnes řešit VAR: Napoprvé je znovu signalizován ofsajd a branka Joãa Félixe neplatí.
     
    78
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Andrés Guardado, přichází Rober.
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Willian José, přichází Borja Iglesias.
     
    71
    Atlético střídá, hřiště opouští dnes aktivní Luis Suárez, který měl prsty v několika zajímavých situacích. Na jeho místo nastupuje João Félix.
     
    66
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází William Carvalho, přichází Guido Rodríguez.
     
    63
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético vede 2:0! Antoine Griezmann zakroutil centr od rohového praporku na malé vápno, kde se bránící GERMÁN PEZZELA snažil míč odehrát hlavou do bezpečí. K obrovské smůle se však trefil přesně k tyči do vlastní svatyně a zvyšuje tak náskok Madridu na 2:0!
     
    62
    A zase velká šance Madridu! Luis Suárez dostal z pravé strany průnikovou přihrávku na malé vápno. Následně už byl ale příliš blízko Bravovi, kterého napálil do nohy. Roh pro Madrid.
     
    61
    Viděli jsme solidní možnost Atlética! Rohový kop byl na pravé straně zase rozehrán na krátko jako při gólu, který neuznal VAR. Opět přišel centr Rodriga de Paula na malé vápno a hlavička Stefana Saviće, která však našla jen náruč Brava, který zaujal v bráně dobré postavení.
     
    54
    A tohle byla pěkná šance Realu! Alex Moreno nacentroval míč od levé lajny a na malém vápně tvrdě hlavičkoval Willian José, jehož pokus šel jen těsně nad břevno svatyně Atlética!
     
    50
    Sudí Alberola Rojas ještě konzultoval situaci s VARem. I ten ale potvrdil, že šlo o ofsajd, ačkoliv z dostupných záběrů je zřejmé, že situace musela být velice těsná.
     
    49
    Tohle možná bude druhý gól Atlétika! To rychle přeneslo hru na pravou stranu a získalo rohový kop. Po jeho rozehrání na krátko přišel centr na malé vápno, kde se hlavou prosadil Mario Hermoso. Sudí ale signalizuje hned, že šlo o ofsajd.
     
    47
    Tohle nebylo vůbec špatně zahrané! Rodrigo de Paul poslal vysoký balon na levou stranu šestnáctky Betisu a Luis Suárez hlavičkoval tak razantně, že míč dokonce minul i vzdálenější tyč!
     
    46
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Rodri, přichází Aitor Ruibal.
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Juanmi, přichází Cristian Tello.
     
    26
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético jde do vedení zcela po zásluze! Tohle ovšem byla nádherná individuální akce YANNICKA CARRASCA! Ten dostal na levou stranu šestnáctky soupeře míč od Correy. Povedenou kličkou se zbavil stínícího Martína Montoyi, obešel jej a pak nádhernou tvrdou ranou trefil přesně pod břevno na bližší tyči! Claudio Bravo byl zcela bezmocný, Madrid vede 1:0! Asistence: Ángel Correa.
     
    18
    Ángel Correa na hraně vápna krásně prodloužil prudký pas na pravou stranu šestnáctky Betisu, kde se k nebezpečné ráně na přední tyč dostal Antoine Griezmann! Jeho pokus musel Claudio Bravo vytáhnout konečky prstů na roh!
     
    11
    Šance Atlética teď jdou jedna za druhou! Znovu to byl Yannick Carrasco, jenž dobře zapracoval na levé straně vápna a následně vracel míč do druhé vlny, kde na hraně šestnáctky pálil z osy hřiště Rodrigo de Paul! Claudio Bravo však byl připraven a chytá míč.
     
    10
    Další šance Madridu! Sám Antoine Griezmann rozehrál rohový kop zleva na krátko. K míči se na straně velkého vápna dostal Ángel Correa, který pak merunu pěknou střelou nádherně kroutil k vzdálenější tyči, kterou jeho projektil minul jen velice těsně!
     
    10
    Yannick Carrasco založil na levé straně pěknou akci, když obešel soupeře a následně vyslal průnikovou přihrávku na Antoina Griezmanna, jenž se ale dostal s míčem příliš z úhlu a Claudia Brava na přední tyči nepřekonal. Získal ale rohový kop.
     
    3
    Rohový kop z levé strany šel přímo na hranici malého vápna Betisu, kde se nejvýše do vzduchu vyšrouboval Stefan Savić, jeho hlavička však šla přímo do náruče Claudia Brava, jenž si rovněž připisuje první dobrý zákrok!
     
    1
    William Carvalho dostal na pravé straně na hranici šestnáctky soupeře prostor a pálil z pomezí velkého vápna na zadní tyč. Jan Oblak se vyznamenal parádním zákrokem, když míč vyboxoval!

    Petr Šatalík

    Branky: 26. Carrasco (Á. Correa), 63. Pezzella (vla.), 80. Félix (Carrasco)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 13:0. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:12.
    Atlético Madrid: Oblak – Hermoso, J. Giménez, Savić – Carrasco (88. Lodi), de Paul (84. Cunha), Koke (C), Trippier – Griezmann, Á. Correa (84. H. Herrera) – L. Suárez (71. Félix).
    Náhradníci: Lecomte – Lodi, Felipe, Vrsaljko, H. Herrera, Félix, Cunha, Martín.

    Real Betis: C. Bravo – Moreno, González, Pezzella, Montoya – Guardado (C) (78. Rober), W. Carvalho (66. G. Rodríguez) – Juanmi (46. Tello), Canales, Rodri (46. Ruibal) – José (78. Iglesias).
    Náhradníci: Rui Silva – V. Ruiz, Miranda, Bartra, Fekir, G. Rodríguez, D. Lainez, Ruibal, Joaquín, Iglesias, Rober, Tello.

    Rozhodčí: Alberola Rojas – González González, Jaime Latre
    bahis siteleri