Švédsko – Rusko 4:2 (kon.) | Finsko – Česko cz 4:2 (kon.)
konec
Švédsko
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Rusko
Sobota 13.11.2021, 13:00 • Hartwall Arena, Helsinky • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:53 Carl KLINGBERG - 4:2
     
    46:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Továrna jménem Tre Konor vyrábí fantastické kombinace jako na běžícím páse. Tentokrát na jejím konci stál CARL KLINGBERG, který tak vykouzlil úsměv na tváři celé střídačce Švédska. Asistence: Anton Lander a Mathias Bromé.
    34:28 Anton LANDER - 3:2
     
    34:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to přece jenom bude sbornou mrzet! Ta ani ne minutu po konci početní výhody totiž obdržuje branku a to po ukázkové kombinaci na jejíž konci stál se svou tečí nachystaný ANTON LANDER. Asistence: Niklas Hansson a Calle Själin.
    25:07 Arťom GALIMOV - 2:2
     
    25:07
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Velkou pohotovost prokázal ARŤOM GALIMOV, který dokázal pohotově Těleginovo nahození před branku propasírovat nad rameno Lindvalla do sítě. Asistence: Sergej Tělegin, Arsenij Koromyslov.
    23:42 Carl KLINGBERG - 2:1
     
    23:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A máme tady bleskovou odpověď soupeře. Postaral se o něj CARL KLINGBERG, který se jako první zorientoval ve zmatku před bránou Askarova po odražené střele. Asistence: Calle Själin a Mathias Bromé.
    21:17 Matvej MIČKOV - 1:1
     
    21:17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak toto byl gól jaký jsme na tomto turnaji snad ještě neviděli. MATVEJ MIČKOV v pouhých šestnácti letech dokázal předvést neuvěřitelnou parádu při jeho zakončení. Ten si na svou čepel za bránou nabral kotouč a vynesl ho až do samého růžku brány Lindvalla. Asistence: Šakir Muchamadullin, Arťom Galimov.
    18:56 Anton BENGTSSON - 1:0
     
    18:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    a máme tady první branku utkání, dámy a pánové! A trochu překvapivě se jí podařilo vsítit Švédům, minimálně kvůli dosavadnímu průběhu. Postaral se o ní ANTON BENGTSSON, který tak využil snad první velké šance Švédů, a to při úniku dva na dva. Dokázal tečovat rychlou přihrávku Olofssona nad rukavici Askarova. Asistence: Fredrik Olofsson, Christian Djoos.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 19. A. Bengtsson (F. Olofsson, Djoos), 24. C. Klingberg (Själin, Bromé), 35. Lander (Hansson, Själin), 47. C. Klingberg (Lander, Bromé) – 22. Mičkov (Muchamadullin, Arťom Galimov), 26. Arťom Galimov (S. Tělegin, Koromyslov)


    Švédsko: Lars Johansson (Lindvall) – Hansson, Själin, Djoos, Djuse, Pudas, Tömmernes (C) – Olofsson, J. de La Rose, Everberg – Viksten, Linus Johansson, A. Bengtsson – F. Olofsson, Holmberg, C. Klingberg – Lander (A), Bromé.
    Rusko: Šugajev (Askarov) – Nikišin (A), Smirnov, Muchamadullin, Jelesin, S. Tělegin, Koromyslov, Savikov, Grudinin – Těrtyšnyj, D. Voronkov (C), Raševskij – Vovčenko, Arťom Galimov, Mičkov – Čibrikov, Chusnutdinov (A), Svečkov – Guslistov, Čechovič.

    Rozhodčí: Kujanpää – Karenius, Mäkinen

    Diváci: 1818
    bahis siteleri