Slovensko – Rusko 3:1 (kon.)
konec
Slovensko
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Rusko
sk Sobota 13.11.2021, 18:00 • YAYLA Arena • Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:40
    Slovensko dalo gól!
    K puku sa na vrchole kruhu dostal SAMUEL BUČEK a strelou švihom uštedril Samonovovi klasický teplomer. Nad Ruskom vyhrávame 3:1.
    Asistencie: Dávid Gríger, Patrik Hrehorčák
     
    13:23
    Slovensko dalo gól!
    ADRIÁN HOLEŠINSKÝ výborne zachytil ruskú rozohrávku, rútil sa sám na bránu, zasekol si brániaceho hráča a pálil do Samonova! Akcia pokračovala, Holešinský dosledoval situáciu pred bránou a o pár sekúnd nato sa mu už podarilo skórovať zblízka z dorážky!
    Asistencia: Miloš Roman
     
    05:43
    Slovensko dalo gól!
    Výborná odpoveď našich! SAMUEL TAKÁČ zachytil ruskú rozohrávku v strednom pásme, vkorčuľoval s pukom do útočného pásma a umiestnenou strelou švihom nedal Samonovovi šancu.
     
    02:38
    Rusko dalo gól!
    Prehrali sme súboj pri mantineli, Ovchinnikov si vykorčuľoval k bránkovej čiare, odkiaľ prihral pred bránu voľnému ROMANOVI BYCKOVOVI a ten zavesil ponad Tomekovu lapačku. Rusko vyhráva veľmi rýchlo 1:0.
    Asistencia: S. Ovchinnikov

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 6. Takáč, 14. Holešinský (Roman), 52. Buček (Gríger, Hrehorčák) – 3. Bychkov (Ovchinnikov)


    Slovensko: Tomek – Čerešňák (C), Kňažko, Gachulinec, Rosandič (A), Vitaloš, Ivan, Mudrák, Koch – Mešár, Krištof (C), Takáč – Holešinský, Roman, Regenda – Hrehorčák, Gríger, Buček – Minárik, Šiška, Valach
    Rusko: Samonov – Pautov, Minulin, Rogov, Sedov, Morozov, Shchemerov, Sokolov – Dynyak, Garayev, Geraskin – Goncharuk, Bardakov, Tyanulin – Guskov, Sorkin, Tsyplakov – Bychkov, Ovchinnikov, Krutov

    Diváci: 2 729
    bahis siteleri