Česko – Rusko 3:5 (kon.)
konec
Česko
3:5 (1:1, 2:2, 0:2)
Rusko
Sobota 13.11.2021, 13:00 • CATENA Arena • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:42 Danil JUROV - 3:5
     
    57:42
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi neudrželi Pašina, který ve středním pásmu vystrčil DANILU JUROVA, kterému se podařilo poslat puk do prázdné brány. Asistence: Alexander Pašin.
    55:19 Alexandr PAŠIN - 3:4
     
    55:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nepříjemnost v závěru třetí třetiny. Češi tlačili před Guskovem, jednu akci ale dokázali Rusové vystihnout a vyslat ALEXANDERA PAŠINA do rychlého protiútoku. Ruská osmadvacítka trefila Postavu pod levou ruku, odkud českému gólmanovi následně puk propadl až za brankovou čáru. Asistence: Ilja Ivantsov.
    37:00 JANSA - 3:3
     
    37:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velká paráda v podání FILIPA JANSY! Ten ve dvojnásobném oslabení sám ujel na Guskova, kterému poslal puk nad pravou ruku a vyrovnává skóre! Bez asistence.
    35:18 Lukáš PAJER - 2:3
     
    35:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se dostávají na dostřel jediné branky! Kosovo nahození zleva dokázal Guskov vyrazit. Kotouč ale poslal před sebe, kde vznikla menší tlačenice. Ve skrumáži se nejrychleji zorientoval LUKÁŠ PAJER, který puk uklidil za ruského gólmana. Gól následně potvrdila i konzultace sudích s videorozhodčím. Bez asistence.
    32:01 Alexandr PAŠIN - 1:3
     
    32:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Roman Romanov vyslal dělovku na bránu zpoza kruhů, kotouč však skončil na mantinelu za bránou. Od hrazení se ale odrazil k pravé tyči, odkud jej do odkryté sítě doklepl ALEXANDR PAŠIN. Asistence: Roman Romanov.
    23:58 Semjon DEMIDOV - 1:2
     
    23:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním oslabení se uvolnil SEMJON DEMIDOV, který se podél mantinelu dostal až do pravého kruhu, odkud vyslal puk přesně k levé tyči české svatyně. Bez asistence.
    10:41 Kirill TANKOV - 1:1
     
    10:41
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Dlouhý nátlak před českou bránou vyústil v první branku Ruska. O tu se přesnou střelou od modré do levého horního rohu domácí brány postaral KIRILL TANKOV. Asistence: Maxim Fedotov.
    04:33 Tomáš HAMARA - 1:0
     
    04:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rusové chybují na modré, čehož využívá TOMÁŠ HAMARA! Ten převzal ve středním pásmu kotouč a sám se vydal proti Guskovi, kterého překonal přesnou střelou nad pravý beton. Bez asistence.

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 5. Hamara, 36. Pajer, 37. Jansa – 11. Tankov (M. Fedotov), 24. Demidov, 33. Pašin (Romanov), 56. Pašin (Ivantsov), 58. Jurov (Pašin)


    Česko: Postava (Málek) – Hamara, Hrádek, Ticháček, Pinkas, Machů, Baláž, Šedivý – Konečný, Kulich, Stehlík – Chlubna, Urban, Malát – Pajer, Vrhel, Kos – Rouha, Jansa, Jiruš – Handl
    Rusko: Guskov (Vinogradov) – Davydov, Romanov, M. Fedotov, Makarov, Berezovskij, Kuzmin, Kostenko – Mirošničenko, Tytněv, Pašin – I. Fedotov, Tankov, Didkovskij – Lazutin, Zlodějev, Kisakov – Demidov, Ivantsov, Jurov – Motorygin

    Rozhodčí: Harnebring, Eriksson – Nordlander, Nyqvist
    bahis siteleri