Skellefteå – Sparta cz 1:3 (kon.) | Växjö – Tappara 2:2 (kon.) | EC-KAC – Leksands IF 4:0 (kon.)
Mannheim – Frölunda 1:10 (kon.) | Bolzano – Rauma 1:3 (kon.) | Fribourg – Mnichov 2:4 (kon.)
Zürich – Rögle BK 3:4 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
4:0 (1:0, 1:0, 2:0) Stav série: 1:0
Leksands IF
Úterý 16.11.2021, 19:00 • Stadthalle, Klagenfurt • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:31 Johannes BISCHOFBERGER - 4:0
     
    53:31
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    JOHANNES BISCHOFBERGER hraje parádní utkání. Vyměnil si touš s Hundertpfundem, rázem jel sám na gólmana. V koncovce zachoval chladnou hlavu, kotouč dostal do sítě forhendovou střelou pod vyrážečku brankáře. Asistence: Thomas Hundertpfund a Thomas Vallant.
     
    50:37
    S Leksandsem to nevypadá vůbec dobře. Prohrává o tři góly a je zase o krok blíže vyřazení. Bude mít ale šanci snížit v přesilové hře, na lavici hanby usedl Thomas Hundertpfund z důvodu hákování.
    49:50 Johannes BISCHOFBERGER - 3:0
     
    49:50
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Zaváhání hostujícího gólmana znamená třetí vstřelený gól Klagenfurtu! STEVEN SPRONG nahazoval slabě od levého mantinelu. Kasimir Kaskisuo situaci podcenil a puk mu propadl mezi pravou rukou a betonem. Asistence: Thomas Hundertpfund a Johannes Bischofberger.
     
    44:38
    Leksands mohl hrát přesilovou hru pěti proti třem. Z důvodu sekání Manuela Ganahla měl ponechanou výhodu, kterou ovšem přerušil Carter Ashton tím, že sekl do rukou Vallanta. Pokračovat tak bude klasická přesilovka pěti proti čtyřem.
     
    43:32
    Dvě minuty za držení pro Thomase Kocha. Zákrok z kategorie zbytečných, protože k němu došlo ve středním pásmu a v době, kdy Ashton neměl puk pod kontrolou.
     
    38:30
    S trpkým úsměvem ve tváři Max Veronneau přijal fakt, že je dalším vyloučeným hokejistou švédského mužstva. V útočném pásmu naprosto zbytečně podrazil Stronga.
     
    35:48
    Sedmnáctiletý švýcarský obránce Lian Bichsel bude doufat, že na trestné lavici stráví kompletní dvě minuty hracího času. U mantinelu zahákoval Würschla.
    31:21 Carter Camper střeleckou smůlu Leksandsu neprolomil, trefil padajícího Kocha
     
    31:21
    Obrovské štěstí na straně Klagenfurtu! Carter Camper bekhendem k bližší, pravé tyči překonal Dahma, jehož zastoupil Thomas Koch kuriózním způsobem. Ztratil stabilitu a šťastně spadl do směru letu puku, který zblokoval na brankovou konstrukci!
    23:35 Johannes BISCHOFBERGER - 2:0
     
    23:35
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Po vhazování v obranném pásmu obdržel puk od Hundertpfunda JOHANNES BISCHOFBERGER. Nabral obrovskou rychlost, jíž žádný z obránců nedokázal konkurovat, únik zakončil pravý křídelník forhendovou kličkou a střelou nad pravý beton bezmocného Kaskisua. Asistence: Thomas Hundertpfund.
     
    20:40
    Menší trest za sekání vyfasoval Martin Schumnig. Ekberga sekl jednou, dvakrát, potřetí, načež pravice rozhodčího vyletěla vzhůru.
    16:40 Rosén na Dahma nevyzrál
     
    16:40
    Isak Rosén měl na holi vyrovnání! Obdržel parádní nahrávku před branku, načež si zacouváním ještě vylepšil střeleckou pozici, aby zápěstím vypálil do lapačky připraveného Dahma.
    11:11 Thomas KOCH - 1:0
     
    11:11
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Je to gól! Domácí outsider nestihl využít přesilovku pěti proti třem, ale pokračoval v tlaku a Unterweger si sjel od modré blíže bráně, aby následně našel v pravém kruhu volného THOMASE KOCHA, ten střelou z první k bližší tyči nedal Kaskisuovi žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Clemens Unterweger a Johannes Bischofberger.
     
    10:43
    Leksands jde do tří! Matt Caito pod tlakem sice vyhodil, ale mimo hrací plochu a bez doteku tvrzeného skla! Dvojnásobné oslabení švédského celku by mělo trvat sedmadvacet vteřin.
     
    09:09
    Hostující mužstvo si nepohlídalo střídání, v jeden moment bylo hráčů v bílém na ledě šest. Muži v pruhovaném tuto skutečnost zaregistrovali, Klagenfurt má k dispozici premiérovou početní převahu.
     
    02:04
    Poměrně brzy dochází k vyloučení. Na trestnou lavici odjel jeden z domácích hráčů. Je to Rok Tičar, jenž se provinil hákováním.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 12. Koch (Unterweger, Bischofberger), 24. Bischofberger (Hundertpfund), 50. Bischofberger (Hundertpfund, Bischofberger), 54. Bischofberger (Hundertpfund, Vallant)


    KAC Klagenfurt: Dahm (Vorauer) – Schumnig, Strong, Vallant, Tavželj, Maier, Unterweger, Würsch – S. Witting, Koch, Fraser – Bischofberger, Hundertpfund, Ganahl – Haudum, Tičar, Obersteiner – Hochegger, M. Geier, S. Geier – M. Witting.
    Leksands IF: Kaskisuo (Brage) – Caito, Ekberg, Ahnelöv, Lundqvist, Thomas, Noren, Bichsel – Camper, Zackrisson, Veronneau – Lang, Kloos, Ashton – Rosén, Åman, Heineman – Forsberg, Knuts, Karlsson – Kandergård.

    Rozhodčí: Pražák (CZE), Pešina (CZE) – Seewald (AUT), Nothegger (AUT)

    Diváci: 1 609
    Úterý 23.11.2021
    Leksands IF - EC-KAC 8:1

    Branky a nahrávky: 2. Rosén (Kloos), 9. Rosén (Camper, Zacrisson), 13. Heineman (Kloos, Själin), 33. Karlsson (Själin, Kloos), 37. Caito (Camper, Zacrisson), 50. Heineman (Kloos, Aston), 59. Heineman (Camper), 60. Camper (Veronneu) – 47. Haudumn (Hudertfund)

    EC-KAC 1 1 Leksands IF
    #1 Úterý 16.11.2021 • 19:00
    EC-KAC - Leksands IF 4:0
    #2 Úterý 23.11.2021 • 19:00
    Leksands IF - EC-KAC 8:1
    bahis siteleri