VUT Cavaliers Brno – Black Dogs Budweis 5:6 (kon.)
konec
VUT Cavaliers Brno
5:6 (1:2, 2:1, 2:3)
Black Dogs Budweis
Středa 01.12.2021, 19:40Univerzitní liga ledního hokeje • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:02
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Drama pokračuje! Aleš Krtek si vzal puk na modré čáře a svým nahozením vyzval ke skórování JAKUBA ŠUHAJE, který svou tečí překonává Vojtěcha Buriana. Asistence: Aleš Krtek a Pavel Grauer.
     
    45:38
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Tak se podívejme, branky padají dál! LUKÁŠ KAUKIČ se už nemohl dívat na přesilovkovou bezzubost, nabral puk a projel celou obranou soupeře jako nůž máslem, protlačil se až před Svobodu a zakončil kolem jeho betonu. Nádherný vyrovnávací gól!. Asistence: Jan Hasoň.
     
    42:21
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! V nepřehledné skrumáži ztratil brankář Burian rovnováhu a MICHAL PŘÍVOZNÍK měl relativně lehkou práci když propíchl puk mezi betony. 4:5.
     
    41:59
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Je znovu vyrovnáno! Jan Malý vyzobl za brankou puk ze souboje a hned hodil kus černé gumy do brankoviště kde jej za čáru došťouchal TOMÁŠ NOVÁK. Asistence: Jan Malý.
     
    40:48
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Jihočeši opět vedou! ROMAN TINTERA si na modré čáře srovnal puk, vužil výborné clony svých spoluhráčů a propálil vše co mu stálo v cestě. Black Dogs využívají i druhou přesilovku a dávají na 4:3. Asistence: Miroslav Tejko.
     
    38:24
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Tato branka, ale už platit určitě bude! JAN HASOŇ se zjevil na pravé straně a dostal trochu prostoru, jeho šikovné zakončení mezi ruku a tělo má úspěch. Je vyrovnáno! Domácí dávají gól do šatny a je to 3:3. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    32:09
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hosté opět vedou! Hned po vhazování uzmul Aleš Hrůša, stáhl si jej na modrou a přelil puk na kolegu v obraně DAVIDA SVOBODU. Ten dostal hromadu prostoru, napřáhl a vyslal prvotřídní dělovku, která se zastavila až v síti! Asistence: Aleš Hrůša.
     
    22:10
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Je znovu vyrovnáno! Patrik Říčka se za bránou velmi šikovně zbavil obránce soupeře a nahrál do mezikruží na JANA HASOŇĚ, který z první prostřelil Dvořákovy betony! 2:2. Asistence: Patrik Říčka a Daniel Plitko.
     
    14:38
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak tohle je hodně laciný gól v domácí síti! Kapitán hostů MARTIN KOUPAL vyslal vyloženě propagační. pokus backhandem v pozici kdy už mu nic jiného ani nezbývalo jelikož byl pod tlakem, ale puk Vojtěchu Burianovi ostudně propadl a končí v síti. Asistence: Petr Bouška.
     
    04:22
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! ROMAN TINTERA tak tak zpracoval puk na levém kruhu a vyslal překvapivou žabku, která končí až za Burianem, který měl navíc výborně zakrytý výhled. Budějovice jsou zpět ve hře! Asistence: David Svoboda a Miroslav Tejko.
     
    02:29
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Domácí jsdou do vedení! Zemánek sjel s pukem za branku a nahrál na úplně volného FILIPA SABOLA ! Jeho rána se nakonec doloudala až za brankovou čáru, vše ještě jistil aktivní Malý, jeho zakončení už ale do statistik započítáno nebude, puk přešel brankovou čáru už napoprvé a je to 1:0. Asistence: Martin Šenk a Jan Malý.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 3. Sabol (Šenk, Jan Malý), 23. Hasoň (Říčka, Plitko), 39. Hasoň (Kaukič), 42. Novák (Malý), 46. Kaukič (Hasoň) – 5. Tintera (Svoboda, Tejko), 15. Koupal (Bouška), 33. Svoboda (Hrůša), 41. Tintera (Tejko), 43. Přívozník, 48. Šuhaj (Krtek, Grauer)


    VUT Cavaliers Brno: Burian (Huzlík) – Pernický, Jančí, Sedláček, F. Malý, Běhal, Sabol – Plitko, J. Malý, Uhlíř, Říčka, Zemánek, Malíř, Hasoň, Hrstka, Šenk, Gombarčík, Novák, Kaukič, Šišma
    Trenér: Ladislav Šoukal

    Black Dogs Budweis: Marek Dvořák (I. Svoboda) – Kubeš, Hrůša, Hubáček, Grauer, Krtek, Bouška, D. Svoboda – Tejko, Vochozka, Tintěra, Prokop, Masopust, Bahula, Kronus, Koupal, Matěj Dvořák, Přívozník, Šuhaj
    Trenér: David Oulík

    Rozhodčí: Karpíšek – Komínek, Smetková
    bahis siteleri