Košice – Trenčín 4:1 (kon.)
konec
HC Košice
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Středa 01.12.2021, 16:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:06
    Košice dali gól!
    Bezprostredne po vyhranom buly v obrannom pásme pálil cez všetky čiary COLTON SAUCERMAN. Ten trafil do prázdnej bránky a spečatil tak košickú výhru. Asistencia: Michal Chovan.
     
    57:30
    Ben Bowns ostáva na striedačke, trenčianska Dukla to skúša hrou bez brankára.
     
    57:30
    Oddychový čas hostí.
     
    53:04
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín (Lukáš Paukovček – 2 min., hrubosť).
     
    53:04
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Luc Snuggerud – 2 min., hrubosť).
     
    52:42
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Michal Mrázik – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    51:52
    Nemčík na Valacha, ten na Honzeka. Košarišťan bol v pohybe, Dukla mala veľkú šancu na strelenie kontaktného gólu. Puk však do siete neprepadol.
     
    45:47
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín (Martin Nemčík – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    44:41
    Košice dali gól!
    Výborne to urobil Michal Chovan. Ten si v osobnom súboji veril, prehodil si súpera a prihral priamo pred bránkovisko. Tam už mal pred sebou ľahkú úlohu DENIS PARŠIN. Asistencie: Michal Chovan, Eduard Šedivý.
     
    41:05
    Marek Valach v pohybe zachytil svojou nohou korčuľu Šedivého a skončil na ľade. Môže z toho byť škaredé zranenie nohy, veríme, že zo nebude tento prípad.
     
    36:57
    Obrovská šanca hostí! Rehušovu prihrávku Košičania zblokovali, puk sa ale ešte odrazil k Bezúchovi. Košarišťan bol vysoko z bránky, napriek tomu to Trenčín nevyužil.
     
    34:20
    Paukovček vyhral buly v útočnom pásme, bolo z toho okamžité zakončenie Trenčína. Košarišťan nemal o puku ideálny prehľad, z čoho chcel ťažiť Tybor. Nepodarilo sa mu to.
     
    32:20
    Domáci hokejisti sa vo vlastnom oslabení dostali do veľkej šance. S pukom bol sám pred Bownsom Klhůfek, ale trenčiansky gólman zapracoval svojou lapačkou.
     
    31:49
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Ladislav Romančík – 2 min., podrazenie).
     
    29:11
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Matúš Havrila – 2 min., sekanie).
     
    26:46
    Oddychový čas domácich.
     
    26:46
    Trenčín dal gól!
    Domáci chybovali v obrannom pásme, z čoho ťaží MAREK VALACH. Ten dostal nezištnú prihrávku pred ležiaceho Košarišťana a nemal najmenší problém puk zavesiť do siete. Asistencia: Juraj Bezúch.
     
    24:18
    Šanca pre Trenčín. Martin Chovan videl Mikysku, ale neprihrával. Volil radšej strelu z vonkajšej hranice kruhu na vhadzovanie, Košarišťan si s ňou dokázal poradiť.
     
    19:48
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín (Enrik Švec – 2 min., podrazenie).
     
    17:37
    Košice dali gól!
    PAVEL KLHŮFEK si tento momet určite zapamätá, strieľa totiž svoj 100. gól v slovenskej extralige. Výrazne mu k nemu dopomohol Pereskokov, ktorý mu spoza bránky poslal prihrávku priamo na palicu. Klhůfek už následne Bownsa prepálil bez väčších problémov. Asistencia: Vadim Pereskokov.
     
    16:35
    Trenčín vo veľkej šanci. Ocitol sa v nej Valach, ktorý udrel z protiútoku, ale Košarišťana neprekonal.
     
    13:06
    Mikyskovo nahodenie pred bránku sa podarilo tečovať Honzekovi. Puk sa dostal tesne mimo Košarišťanovej bránky. Ten bol v pohybe a takmer inkasoval.
     
    10:05
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín (Samuel Krajč – 2 min., držanie hokejky).
     
    08:21
    Košice dali gól!
    Oceliari strieľajú gói z ničoho. Po viacerých nepresnostiach dostal puk do jazdy ALLAN McPHERSON. Ten sa dostal pomedzi dvoch obrancov Trenčína do samostatného úniku, v ktorom prepálil Bownsa. Asistencie: Vadim Pereskokov, Pavel Klhůfek.
     
    06:45
    Lapšanský sa dostával z pravého kruhu do stredu klziska, kde volil strelu švihom. Puk by pravdepodobne bránku minul, Bowns ho aj napriek tomu ukryl efektne v lapačke. Nasleduje komerčná prestávka.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 9. McPherson (Pereskokov, Klhůfek), 18. Klhůfek (Pereskokov), 45. Paršin (Chovan, Šedivý), 59. Saucerman (Chovan) – 27. Valach (Bezúch)


    HC Košice: Košarišťan (Jurčák) — Saucerman, Snuggerud, Romančík, Šedivý, Deyl, Cibák, Štec — Pereskokov, McPherson, Klhůfek — Rogoň, Mich. Chovan, Paršin — Lapšanský, Slovák, Mrázik — Milý, Havrila, Jokeľ
    HK DUKLA Trenčín: Bowns (Valent) — Kudla, Lemcke, Crinon, Starosta, Nemčík, Mar. Chovan, Stránsky, E. Švec — Mikyska, Paukovček, Tybor — Bezúch, Honzek, Valach — Berisha, J. Švec, Hudec — Beták, Rehuš, Krajč

    Rozhodčí: Snášel ml., Moller — Jurčiak, Ordzovenský (všetci SVK)
    bahis siteleri