Jihlava – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Zlín – Kladno 5:2 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:8 (kon.)
Třinec – K. Vary 5:3 (kon.) | Havířov – Plzeň 3:4 (kon.) | Slavia – Liberec 2:4 (kon.)
Motor ČB – Vítkovice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 6:3 (kon.) | HC Litvínov – Mountfield HK 2:7 (kon.)
Salzburg – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:3 (4:0, 2:0, 0:3)
HC Sparta Praha
Sobota 04.12.2021, 13:00 • DRFG arena • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Partner:
     
    59:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta ještě kosmeticky upravuje skóre. Adam Mácha vystřelil na branku, na což brankář reagoval, ale ještě ním dokázal změnit směr puku LUKÁŠ NOVÁK. Asistence: Adam Mácha, Filip Ducháč.
     
    55:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta přidává svou druhou branku. Po přihrávce Jakuba Tůmy se rychlou střelou na bližší tyč z levého kruhu prosazuje JAKUB ZEMBOL. Asistence: Jakub Tůma, Petr Hauser.
     
    41:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se prosazuje ve hře čtyři na čtyři. Jakub Tůma si všimnul na pravé tyči volného JOSEFA SLAVÍČKA, kterému poslal prudký pas, který Slavíček bez větších problémů uklidil za záda Schnattingera. Asistence: Jakub Tůma, Jakub Zembol.
     
    38:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je tu další branka Brna. ERIK MELUZÍN se rozjel po levé straně hřiště a Koglera překonal na bližší tyč, když trefil místo nad jeho ramenem. Asistence: Jakub Malý.
     
    26:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa pokračuje i ve střílení branek i ve druhé třetině. Jan Holemý našel EDUARDA ŠALÉHO, jenž bez problému dostal puk za záda Koglera. Asistence: Jan Holemý, Jakub Malý.
     
    18:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    To je skvělá první třetina z pohledu Komety. Ivo Sedláček vjel do útočného pásma a všimnul si na středu třetiny volného EDUARDA ŠALÉHO, jenž udělal kličku do bekhendu a poslal puk do branky mezi betony Hrabala. Pro Šalého je to tak hattrick už během první třetiny. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    16:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané ujeli do přečíslení dva na jednoho. Jan Sedláček přihrál kotouč EDUARDU ŠALÉMU, který dostal puk do branky střelou na vzdálenější tyč. Možná kotouč ještě líznul brusle dojíždějícího obránce, který puk lépe usměrnil. Asistence: Jan Sedláček.
     
    12:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Kometa jde do dvoubrankového vedení. ERIK MELUZÍN dostal puk od Denise Svobody a střelou z levé strany hřiště prostřelil Hrabala. Asistence: Denis Svoboda.
     
    11:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    EDUARD ŠALÉ v mezikruží naznačil střelu, ještě si chvíli počkal a následně překonal Hrabala střelou mezi betony. Bez asistence.

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 12. Šalé (TS), 13. Meluzín (Svoboda), 17. Šalé (Jan Sedláček), 19. Šalé (Ivo Sedláček), 27. Šalé (Holemý, Malý), 39. Meluzín (Malý) – 42. Slavíček (Tůma, Zembol), 56. Zembol (Tůma, Hauser), 60. Novák (Mácha, Ducháč)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Grauer, Fajmon, Holemý, Sedláček J. (C), Svoboda – Horký, Cápay, Bartes (A), Šalé, Meluzín, Sedláček I., Malý (A), Otava, Boltvan, Nesvadba, Harmim.
    Trenér: Jan Zachrla

    HC Sparta Praha: Hrabal (21. Kogler) – Šindelek, Tůma, David, Tomek, Ducháč (C) – Senčák, Mácha, Hauser, Krupička, Kalný, Slavíček, Fábry, Novák, Vitouch, Zembol.
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Jeřábek, Maťašovský – Kleprlík, Měkýš
    bahis siteleri