Detroit – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Washington – Columbus 3:1 (kon.) | Boston – Tampa 2:3 (po pr.)
Ottawa – Colorado 6:5 (po pr.) | Nashville – Montreal 4:3 (po pr.) | Minnesota – Toronto 4:3 (2:1 po s.n.)
Carolina – Buffalo 6:2 (kon.) | NY Rangers – Chicago 3:2 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 1:4 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
Tampa Bay Lightning
Neděle 05.12.2021, 01:08 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:31 Steven STAMKOS - 2:3
     
    61:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je konec, bonusový bod bere Tampa! Jen pár vteřin poté, co Pastrňák neuspěl v úniku, STEVEN STAMKOS v útočném pásmu udělal úspěšnou kličku Bergeronovi a v přečíslení dvou proti jednomu se rozhodl pro tvrdou forhendovou ránu, tu usměrnil nechytatelně nad levé Swaymanovo rameno. Asistence: Michail Sergačjov.
    44:44 Curtis LAZAR - 2:2
     
    44:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi vzrůstající tlak přetavili ve vyrovnávací trefu! Vyhození z obranného pásma se McDonaghovi vůbec nepovedlo. Volný puk sebral CURTIS LAZAR, z pravého kruhu dojel před bránu a bekhendem zvedl černou gumu nad levé rameno brankáře. Asistence: Brandon Carlo a Matt Grzelcyk.
    36:30 Charlie COYLE - 1:2
     
    36:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Kouzlo Vasilevského prolomeno, Bruins snižují na rozdíl jediného gólu! Ruský gólman neudržel v lapačce střelu Smithe. Haula volný puk parádně posunul zadovkou na CHARLIEHO COYLEA, ten střelou z první nasměroval kotouč do sítě mezerou mezi brankářovou vyrážečkou a pravým betonem. Asistence: Erik Haula a Craig Smith.
    23:36 Ondřej PALÁT - 0:2
     
    23:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    Zatímco domácí marně ostřelují Vasilevského svatyni, tak Bolts ze své první střely na bránu ve druhé části navyšují náskok! Ona to ani nebyla střela, protože ONDŘEJ PALÁT z levého kruhu nahrával, ale jeho krajan v dresu soupeře Tomáš Nosek bruslí smolně kopl puk za překvapeného Swaymana. Asistence: Anthony Cirelli a Victor Hedman.
    14:13 Taylor RADDYSH - 0:1
     
    14:13
    Tampa právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro Bruins, kteří inkasují gól při vlastní přesilovce! TAYLOR RADDYSH přebruslil Reillyho a Swaymana viditelně zaskočil tím, že si puk ponechal na bekhendové straně, ležícímu gólmanovi poslal touš do sítě podél pravého betonu. Pro třiadvacetiletého Kanaďana se jedná o premiérovou trefu v NHL. Asistence: Michail Sergačjov.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 37. Coyle (Haula, Craig Smith), 45. Lazar (Carlo, Grzelcyk) – 15. Raddysh (Sergačjov), 24. Palát (Cirelli, Hedman), 62. Stamkos (Sergačjov)


    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – Carlo, Grzelcyk, Ahcan, Forbort, Clifton, M. Reilly – Pastrňák (A), Bergeron (C), T. Hall – Craig Smith, Coyle, Haula – Kuhlman, Frederic, N. Foligno (A) – Lazar, T. Nosek, DeBrusk.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Bogosian, Sergačjov – Barré-Boulet, Stamkos (C), Palát – Fortier, Cirelli, Killorn – Raddysh, Colton, Katchouk – Perry, Bellemare, Maroon.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Halkidis, Kozari – Rody, Nansen

    Diváci: 17 850
    thejrc.org