Vegas – Tampa 3:4 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
3:4 (1:1, 2:2, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Středa 22.12.2021, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:13 Steven STAMKOS - 3:4
     
    50:13
    Tampa právě vstřelila branku!
    Zaslouženě jdou hosté do vedení, tvrdou ránou z první se prosazuje aktivně hrající STEVEN STAMKOS. Asistence: Victor Hedman.
    37:50 Anthony CIRELLI - 3:3
     
    37:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Další chyba, kterou hosté potrestali a je vyrovnáno. Tři góly z dvanácti střel. Odražený puk snadno poslal do branky neobsazený ANTHONY CIRELLI. Asistence: Alex Killorn a Zach Bogosian.
    37:07 Pierre-Édouard BELLEMARE - 3:2
     
    37:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Naprosto zaslouženě hosté snižují, Vegas hrálo laxně v obranném pásmu, PIERRE-ÉDOUARD BELLEMARE zůstal volný před brankou a snadno pálil o horní části branky. Asistence: Corey Perry a Patrick Maroon.
    28:10 Nicolas ROY - 3:1
     
    28:10
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hokejisté Las Vegas navyšují své vedení, po pěkné akci se do střelecké pozice dostal NICOLAS ROY. Jeho pěkná akce oklamala obránce, a pak dokázal zakončit. Asistence: Shea Theodore a Zach Whitecloud.
    21:41 Mark STONE - 2:1
     
    21:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí celek se dokázal ubránit a následně se dostává do vedení, po šikovné přihrávce spoluhráče se střelou mezi betony prosazuje MARK STONE. Asistence: Chandler Stephenson.
    09:26 Mark STONE - 1:1
     
    09:26
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Úspěšná přesilovka a je vyrovnáno, Max Pacioretty poslal kotouč před branku a do branky jej tečoval šikovně bruslí MARK STONE. Asistence: Max Pacioretty a Shea Theodore.
    06:05 Gabriel FORTIER - 0:1
     
    06:05
    Tampa právě vstřelila branku!
    Zaslouženě jdou hosté do vedení, domácí celek laxně přistoupil k šancím a soupeř se hned prosazuje. Tvrdou ránou po chybě domácí obrany dává svou první branku v NHL GABRIEL FORTIER. Asistence: Michail Sergačjov.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 10. Mark Stone (Pacioretty, Theodore), 22. Mark Stone (Stephenson), 29. N. Roy (Theodore, Whitecloud) – 7. Fortier (Sergačjov), 38. Bellemare (Perry, Maroon), 38. Cirelli (Killorn, Bogosian), 51. Stamkos (Hedman)


    Vegas Golden Knights: Brossoit (Lo. Thompson) – Theodore, Whitecloud, McNabb, Coghlan, B. Hutton, Miromanov – Pacioretty, Stephenson, Mark Stone – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Janmark, N. Roy, Kolesar – W. Carrier, B. Howden, Amadio.
    Trenér: Pete DeBoer

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (26.–26. B. Elliott) – Hedman, Rutta, McDonagh, Bogosian, Sergačjov, C. Foote – Palát, Stamkos, M. Joseph – Killorn, Cirelli, Colton – Maroon, Bellemare, Perry – Fortier, Riley Nash, Raddysh.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Lee, Kozari – Gawrylerz, Kelly

    Diváci: 18 217
    bahis siteleri