Třinec – Kladno 3:2 (po pr.) | Zlín – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 6:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 5:2 (kon.) | Liberec – Litvínov 2:3 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 1:6 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 30.12.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:29 Miloš ROMAN - 3:2
     
    64:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři předvedli fantastický vabank. Odvolali Marka Mazance a využili přesilovku pět na tři. Dorážku obstaral MILOŠ ROMAN, který doklepl ránu Mariana Adámka. Tu Bow nestihl zkrotit betonem a musel potřetí a definitivně kapitovat. Asistence: Marian Adámek a Erik Hrňa.
    57:54 Marian ADÁMEK - 2:2
     
    57:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čistý průstřel. MARIAN ADÁMEK sám potrestal faul na svou osobu, když dokázal kotouč po přihrávce Erika Hrňy poslat kolem všech nástrah tahem až do sítě. K žádné teči nemuselo dojít, Landon Bow měl dokonale zakrytý výhled. Asistence: Erik Hrňa.
    47:25 Adam KUBÍK - 1:2
     
    47:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď se potvrdilo hokejové moudro nedáš – dostaneš. Poté, co měl Třinec fantastický tlak, udeřili Rytíři. Závar před bránou využil ke křižné přihrávce Zikmund, kotouče se ještě dotkl Antonín Melka a poslední slovo měl ADAM KUBÍK. Jeho nepříliš průrazná střela nějakým způsobem zapadla do horního rohu a Rytíři podruhé v utkání vedou. Asistence: Antonín Melka a Ladislav Zikmund.
    01:38 Vladimír DRAVECKÝ - 1:1
     
    01:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že nás dnes čeká gólová hitparáda. Po minutě totiž Oceláři srovnávají, to když krásnou individuální akci předvedl Martin Marinčin. Jeho střelu nezvládl zkrotit Landon Bow a na dorážku se pohotově nachystal VLADIMÍR DRAVECKÝ. Pálil do prázdné brány a roli kapitána tak oslavil skvělým způsobem. Asistence: Martin Marinčin a Roman Szturc.
    00:38 Tomáš PLEKANEC - 0:1
     
    00:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté Ocelářům prakticky nepůjčili puk a už se radují z gólu. Miroslav Indrák zabojoval u pravé tyče, dokázal vydolovat kotouč před bránu a tam už byl na střelu připravený TOMÁŠ PLEKANEC. Kapitán Kladna zamířil přesně do odkryté části brány a Rytíři už po 38 vteřinách vedou o jeden gól. Asistence: Miroslav Indrák a Nicolas Hlava.
    Marken.cz

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 2. Dravecký (Marinčin, R. Szturc), 58. M. Adámek (Hrňa), 65. Miloš Roman (M. Adámek, Hrňa) – 1. Plekanec (M. Indrák, Hlava), 48. A. Kubík (Melka, Zikmund)


    HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Matyáš – Hrehorčák, Miloš Roman, Martin Růžička (A) – Chmielewski, M. Kovařčík, Ramik – Kurovský, Marcinko (A), Hrňa – Kofroň, R. Szturc, Dravecký (C).
    Trenér: Václav Varaďa

    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – Zelingr, K. Wood, T. Voráček, Baránek, Funk, J. Suchánek (A) – Hlava, Plekanec (C), A. Kubík – Zikmund, Račuk, Melka – Pytlík, Filip, M. Beran – Kristo, M. Indrák, Routa.
    Trenér: David Čermák

    Rozhodčí: Pešina, Veselý – Kajínek, Axman

    Diváci: 1000
    bahis siteleri