Omsk – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 4:2 (kon.) | N.Novgorod – Riga 3:4 (po pr.)
CSKA Moskva – Jokerit 2:3 (kon.) | Soči – Viťaz 3:4 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
4:2 (3:0, 0:2, 1:0)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 30.12.2021, 17:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Bočarov je na střídačce, hosté to zkoušejí s šesti bruslaři!
     
    58:11
    Mohlo být rozhodnuto! Domácí se dostali do přečíslení 2 na 1 na 1. Kodola našel Adama Lišku, ale ten nepřekonal Bočarova, který se rychle přesunul!
    47:12 Daniil VOVČENKO - 4:2
     
    47:12
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Z mezikruží střílel Vladislav Kodola. Bočarov ještě pravým betonem zasáhl, ovšem proti dorážce DANIILA VOVČENKA už byl bez šance. Asistence: Vladislav Kodola.
     
    39:34
    Stanislav Galijev dostává dvouminutový trest za krosček. Přesilovka pro Čerepovec.
     
    36:10
    Dmitrij Moisejev najížděl z pravé strany sám na branku Dynama. Zakončení na bližší tyčku vyráží Bočarov!
    33:52 Oscar LINDBERG - 3:2
     
    33:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využili dvojnásobnou přesilovku za 15 sekund! Vadim Šipačov nahrál na vrchol pravého kruhu Vjačeslavovi Vojnovovi, jehož ránu vyrazil Šugajev před sebe a skákavý kotouč dokázal dopravit za jeho záda OSCAR LINDBERG – 3:2. Asistence: Eric O'Dell a Vjačeslav Vojnov.
     
    33:37
    Tak pozor! Hned dvě vyloučení na straně Severstalu. Dvě minuty za sekání dostal Robert Rooba a trest za podrážení pak vyfasoval Joonas Nättinen. Hosté budou hrát dvouminutovou přesilovku 5 na 3!
     
    30:40
    Na vzdálenější tyčce těsně nedosáhl na přihrávku Ivan Igumnov. V opačném případě by nejspíše skóroval!
     
    25:57
    Následoval protiútok Severstalu, který skončil faulem Jegora Zajceva. Obránce Dynama je vyloučen za podrážení.
     
    23:48
    Z pravé strany střílel Stanislav Galijev. Po zákroku Šugajeva přišla dorážka Vadima Šipačova, která skončila těsně vedle pravé tyčky!
    22:10 Oscar LINDBERG - 3:1
     
    22:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté tenhle zápas rozhodně nevzdávají! Krátce po skončení oslabení snižují. Do střely Antona Bělova od modré čáry vložil před brankou hůl OSCAR LINDBERG a Šugajev na jeho teč nemohl reagovat – 3:1. Asistence: Anton Bělov a Alexandr Petunin.
     
    19:57
    Ještě vyloučení na straně hostí. Bogdan Jakimov v útočném pásmu podrazil Abrosimova.
     
    15:01
    Dobrá šance hostí. Puk putoval z rohu před branku, kde byl Eric O'Dell. Ten zblízka nedokázal překonat Šugajeva a kotouč za záda brankáře Severstalu pak neprotlačil ani dojíždějící Dmitrij Raševskij.
     
    13:46
    Hosté střídají brankáře. Alexandra Jerjomenka nahrazuje Ivan Bočarov.
    13:46 Kirill PILIPENKO - 3:0
     
    13:46
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou zralí na ručník! Andrej Mironov vyrobil v obranném pásmu velkou hrubku, když zadovkou namazal kotouč Kirillovi Pilipenkovi. Ten ho následně přenechal v tandemu najíždějícímu Daniilovi Vovčenkovi, který střílel z mezikruží. Jerjomenko levým betonem zasáhl, ovšem kotouč zůstal nekrytý před brankovištěm, čehož využil KIRILL PILIPENKO, jenž ho pohodlně doklepl za brankovou čáru – 3:0 Asistence: Daniil Vovčenko.
    09:54 Ruslan ABROSIMOV - 2:0
     
    09:54
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí hned po reklamní přestávce zvyšují svůj náskok! Po vyhraném buly střílel od modré Nikita Chlystov. Puk se odrazil do rohu hřiště, kde si ho vzal RUSLAN ABROSIMOV. Ten hrací předmět nahodil ze záporného úhlu na Jerjomenka a ten si ho nešťastně srazil do vlastní svatyně – 2:0. Asistence: Nikita Chlystov.
     
    09:46
    A mohlo to být o dva góly! Rychlonohý Kirill Pilipenko uháněl sám na brankáře Jerjomenka. Volil zakončení mezi betony, které ovšem gólman Dynama pokryl. Následuje reklamní přestávka.
    08:16 Dmitrij MOISEJEV - 1:0
     
    08:16
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po nepřesném nahození od modré čáry se puk odrazil zpátky před brankoviště. Tam dorážel nejprve Moisejev, po něm Andrej Alexejev a nakonec to byl znovu DMITRIJ MOISEJEV, který už dotlačil puk přes Jerjomenkovy betony za brankovou čáru. Asistence: Andrej Alexejev.
    03:52 Domácí brankář Šugajev se ocitl sám proti děvma útočníkům Dynama. Přesto zasáhl úspěšně.
     
    03:52
    Obrovská šance hostí! Pjotr Jakovlev obral důrazným forečekinkem o puk rozehrávajícího domácího hráče a vytvořil tak pro své spoluhráče situaci dva proti osamocenému brankáři. Bogdan Jakimov před brankou předkládal puk Ivanovi Igumnovovi, kterému však ukradl gól brankář Šugajev. Ten se v brance roztáhl a zakončení protihráče zachytil lapačkou!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Dmitrij Moisejev (A. Alexejev), 10. Abrosimov (N. Chlystov), 14. Pilipenko (Vovčenko), 48. Vovčenko (Kodola) – 23. O. Lindberg (A. Bělov, Petunin), 34. O. Lindberg (O'Dell, Vojnov)


    Severstal Čerepovec: Šugajev (Podjapolskij) – Chochlov, Press, Timašov, Stenqvist, M. Chabarov, N. Makejev, N. Chlystov – J. Morozov (C), Joonas Nättinen, Liška – Pilipenko, Kodola, Vovčenko – D. Dumbadze, Abrosimov, Geraskin (A) – Jemec (A), A. Alexejev, Rooba – Dmitrij Moisejev.
    Dynamo Moskva: A. Jerjomenko (14. I. Bočarov) – A. Bělov, Andrej Sergejev, Vojnov, A. Mironov (A), A. Pedan, J. Zajcev, S. Bojkov – Wedin, Šipačov (C), Galijev – Raševskij, O'Dell (A), O. Lindberg – Igumnov, Jakimov, Jakovlev – Muranov, Petunin, A. Fjodorov – Nikonov.

    Rozhodčí: Gofman, Beljajev – Berseňpov, Judin

    Diváci: 3149
    bahis siteleri