Omsk – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 4:2 (kon.) | N.Novgorod – Riga 3:4 (po pr.)
CSKA Moskva – Jokerit 2:3 (kon.) | Soči – Viťaz 3:4 (kon.)
konec
HK Soči
3:4 (1:3, 1:0, 1:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Čtvrtek 30.12.2021, 17:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:29 Stěpan STARKOV - 3:4
     
    54:29
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Velmi dobře nyní hostující celek sehrál situaci dva na jednoho a dostává se do vedení, po rychlé akci našel Aaltonen STĚPAN ASTARKOVA, který si počkal na vhodný moment, a pak zakončoval. Asistence: Miro Aaltonen a Damir Musin.
    47:38 Amir GARAJEV - 3:3
     
    47:38
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno na 3:3, po krásné individuální akce se dokázal prosadit střelou mezi betony brankáře AMIR GARAJEV. Asistence: Jurij Pautov a Janis Jaks.
    26:37 Vasilij GLOTOV - 2:3
     
    26:37
    Soči právě vstřelilo branku!
    Krásná individuální akce a je sníženo na rozdíl jediné branky. Po pěkném obkroužení branky se prosazuje aktivně hrající VASILIJ GLOTOV. Gólman se nedokázal vrátit ke své druhé tyči.
    12:12 Daniel AUDETTE - 1:3
     
    12:12
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace a hostující celek navyšuje své vedení, ránou do odkryté části branky se po vyšachování obrany prosazuje DANIEL AUDETTE. Asistence: Vitalij Popov.
    08:16 Stěpan STARKOV - 1:2
     
    08:16
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Krásná akce hostů a Viťaz jde do vedení, STĚPAN STARKOV vypálil a jeho první ránu vyrazil brankář, následně puk do branky dostal basebalovým způsobem.
    04:47 Stěpan STARKOV - 1:1
     
    04:47
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci je vyrovnáno. Aaltonen našel dobrou přihrávkou volného spoluhráče, kterým byl STĚPAN STARKOV. Jeho pokus zapadl přesně za brankovou čáru, pálil do odkryté části branky. Asistence: Miro Aaltonen.
    00:28 Nikita TOČICKIJ - 1:0
     
    00:28
    Soči právě vstřelilo branku!
    Bleskově proměněná přesilovka a domácí jdou do vedení, prosazuje se po šikovném pasu spoluhráče z bezprostřední blízkosti NIKITA TOČICKIJ. Asistence: Ivan Morozov.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 1. Točickij (Ivan Morozov), 27. Glotov, 48. Garajev (Pautov, Jaks) – 5. Starkov (M. Aaltonen), 9. Starkov, 13. Audette (V. Popov), 55. Starkov (M. Aaltonen, D. Musin)


    HK Soči: Treťjak (Hellberg, Pleškov) – Galeňuk, Rundblad, Zorkin, Valencov, J. Alexandrov, Jaks, Pautov – Ivan Morozov, A. Nikolajev, Garajev – Kolgotin, Točickij, Zavgorodnij – Bakoš, Feoktistov, Glotov – Žabrejev, Averšin, Alijev – Gordin.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (I. Ježov, Dorožko) – Kemiläinen, Jegor Voronkov, Lisovec, D. Musin, Golovkov, Borodkin, K. Ljamin – Starkov, Ojamäki, M. Aaltonen – V. Popov, Smolin, Audette – Urulin, Barabanov, Rasskazov – Ivaňuženkov, N. Gončarov, Arkalov – Malychin.

    Rozhodčí: Ravodin, Fatajev – Jevgenij, Kučava
    bahis siteleri