Tampa – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.) | Detroit – Washington 1:3 (kon.) | Columbus – Carolina 4:7 (kon.)
Boston – Buffalo 4:3 (po pr.) | Florida – Montreal 5:2 (kon.) | Nashville – Chicago 6:1 (kon.)
NY Islanders – Edmonton 3:2 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Washington Capitals
Sobota 01.01.2022, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Ještě poznámka do zápisu o utkání, pět sekund před závěrečnou sirénou dostane trest na dvě minuty Tom Wilson za podrážení.
     
    55:10
    Jevgenij Kuzněcov se snažil probít po levém křídle, ale Robby Fabbri jej tvrdě dohrál, vypadá to, že se bude vylučovat. Je to tak, Fabbri fasuje dvě minuty za nedovolené bránění, přesilovka pro Washington krátce před koncem základní hrací doby. To by mohlo být pro osud utkání klíčové.
     
    50:10
    Uvidíme hru ve čtyřech, sudí rozdali jeden trest na každou stranu, Dowd i Seider si jdou odpočinout na trestnou za nesportovní chování.
     
    41:54
    Capitals se po levém křídle dostávali kupředu, Gustav Lindström si v obranném pásmu počínal velice nešikovně, podrazil jednoho ze soupeřů a Washington bude mít přesilovku.
     
    31:57
    Jevgenij Kuzněcov a Tom Wilson se nyní sjeli na Filipa Hronka a současně ho dohráli u hrazení, navíc ho druhý jmenovaný poslal krosčekem k zemi a fasuje dvě minuty za hrubost.
     
    24:19
    Moritz Seider držel a stáhl k zemi za svou klecí jednoho ze soupeřů, za což fasuje dvě trestné minuty. Brankář Ilja Samsonov si mezitím nechává opravit beton, který se trochu odchlípl a brání mu v pohybu na bruslích.
     
    19:42
    Tyler Bertuzzi se hnal do situace dva na dva, bránícího Oshieho se zbavil a byla z toho situace dva na jednoho, Dmitrij Orlov ji vyřešil podražením, pas zastavit dokázal.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 22. P. Suter (Gagner, Naměstnikov) – 36. Kuzněcov (Irwin), 58. Ovečkin (Kuzněcov, Bäckström), 60. Ovečkin (Hathaway, Carlson)


    Detroit Red Wings: Greiss (Nedeljkovic) – Seider, DeKeyser (A), Hronek, Oesterle, G. Lindström, M. Staal (A) – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Bertuzzi – Naměstnikov, P. Suter, Fabbri – Zadina, M. Rasmussen, Erne – Gagner, Veleno, Rowney.
    Trenér: Jeff Blashill.

    Washington Capitals: Samsonov (Copley) – Carlson (A), D. Orlov, T. van Riemsdyk, Kempný, Irwin, Johansen – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Protas, Bäckström (A), Sheary – Oshie, McMichael, Hathaway – N. Dowd, Hagelin, Leason.
    Trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: St. Pierre, O´Donnell – Cherrey, Cormier.

    Diváci: 17 721
    bahis siteleri