Tampa – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.) | Detroit – Washington 1:3 (kon.) | Columbus – Carolina 4:7 (kon.)
Boston – Buffalo 4:3 (po pr.) | Florida – Montreal 5:2 (kon.) | Nashville – Chicago 6:1 (kon.)
NY Islanders – Edmonton 3:2 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Washington Capitals
Sobota 01.01.2022, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Alexandr OVEČKIN - 1:3
     
    59:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Je hotovo. ALEXANDR OVEČKIN zapisuje další snadný gól, když ranou z vrcholu pravého kruhu propálil bránícího Fabbriho, jenž jaksi divně poskočil, jako brankář by se rozhodně neuživil. Puk pak snadno zaplul do prázdné klece. Washington v Detroitu vyhraje, vede 3:1. Asistence: Garnet Hathaway, John Carlson.
    57:10 Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    57:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Dochází na má slova o tom, že Fabbriho vyloučení bylo důležité. Zkoušel to a zkoušel až nakonec uspěl! ALEXANDR OVEČKIN dostal kotouč na vrchol levého kruhu a ostrou ranou z nápřahu propálil bránícího Rasmussena i brankáře Greisse mezi betony a posílá Washington necelé tři minuty před koncem základní hrací doby do vedení! Capitals vedou 2:1! Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Nicklas Bäckström.
    35:53 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:1
     
    35:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington srovnává na 1:1! Mizerně nyní bránil Marc Staal, jenž svým nedůrazem nabídl v obranném pásmu puk JEVGENIJI KUZNĚCOVOVI, který si na ose hřiště sjel až před Greisse, před kterým udělal lehkou zpětnou kličku a z bezprostřední blízkosti poslal kotouč do levého horního rohu branky! Filip Hronek už akci zachraňoval marně, tahle branka jde za jeho parťákem z obrany. Začínáme od začátku. Asistence: Lucas Johansen, Matt Irwin.
    21:43 Pius SUTER - 1:0
     
    21:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit otevírá skóre utkání! Kotouč se od zadního mantinelu dostal do předbrankového prostoru zásluhou Gagnera, který se snažil zpoza klece nacpat puk pod betony Samsonova do sítě. Brankář Capitals zasáhl, jenže na brankovišti byl připravený PIUS SUTER, jenž tvrdou ranou z bezprostřední blízkosti vrátil touš bleskově do sítě a posílá Red Wings do vedení 1:0! Asistence: Sam Gagner, Vladislav Naměstnikov.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 22. P. Suter (Gagner, Naměstnikov) – 36. Kuzněcov (Irwin), 58. Ovečkin (Kuzněcov, Bäckström), 60. Ovečkin (Hathaway, Carlson)


    Detroit Red Wings: Greiss (Nedeljkovic) – Seider, DeKeyser (A), Hronek, Oesterle, G. Lindström, M. Staal (A) – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Bertuzzi – Naměstnikov, P. Suter, Fabbri – Zadina, M. Rasmussen, Erne – Gagner, Veleno, Rowney.
    Trenér: Jeff Blashill.

    Washington Capitals: Samsonov (Copley) – Carlson (A), D. Orlov, T. van Riemsdyk, Kempný, Irwin, Johansen – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Protas, Bäckström (A), Sheary – Oshie, McMichael, Hathaway – N. Dowd, Hagelin, Leason.
    Trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: St. Pierre, O´Donnell – Cherrey, Cormier.

    Diváci: 17 721
    bahis siteleri