Mountfield HK – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:2 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Olomouc – Třinec 4:8 (kon.) | K. Vary – Chomutov 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
7:1 (2:0, 2:1, 3:0)
Piráti Chomutov
Úterý 04.01.2022, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    57:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici využívají přesilovou hru a vedou již o šest branek. Kupčo našel přesným krosem u levé tyče SAMUELA ŠMAJDU, který rychlou ranou propálil Suka a zkompletoval svůj hattrick v dnešním utkání! Asistence: L'ubomír Kupčo, Kryštof Bulka.
     
    42:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    S hosty už to nevypadá vůbec dobře, chomutovská síť se totiž znovu rozvlnila, když se přesně trefil MATYÁŠ ADÁMEK! Asistence: Adam Csabi, Michal Kusak.
     
    40:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici hned v úvodu třetí části zvyšují na rozdíl čtyř branek! Csabi krásnou přihrávkou přes brankoviště našel u levé tyče volného MICHALA KUSAKA, který neměl potíže dostat puk do chomutovské svatyně! Asistence: Adam Csabi, Lukáš Adámek.
     
    36:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Krátce nato už se ale ONDREJ PRÍHODA prosazuje, když z střelou první z pravého kruhu poslal kotouč za Sukova záda! Asistence: Matteo Kočí, Lukáš Adámek.
     
    32:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti snižují! TOMÁŠ ŠILAR hlídkoval na levém kruhu, kam dostal přesnou přihrávku zpoza branky od Ekrta, a trefil přesně nad pravý Dybalův beton! Asistence: Jan Ekrt.
     
    27:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí krátce před polovinou utkání zvyšují na 3:0, když se podruhé v utkání trefuje SAMUEL ŠMAJDA! Bez asistence.
     
    03:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí přidávají druhou branku při vlastním oslabení, když se za Sukova záda trefuje SAMUEL ŠMAJDA! Asistence: L'ubomír Kupčo.
     
    01:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se rychle ujímají vedení! Suk nejprve vyrazil Botošovu střelu na tyč, důrazný MATYÁŠ ADÁMEK na brankovišti ale již dorazil kotouč do odkryté hostující svatyně! Asistence: Jan Botoš, Sebastian Seidler.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 2. M. Adámek (Botoš, Seidler), 4. Šmajda (Kupčo), 28. Šmajda, 37. Príhoda (Kočí, L. Adámek), 41. Kusak (Csabi, L. Adámek), 43. M. Adámek (Csabi, Kusak), 58. Šmajda (Kupčo, Bulka) – 33. Šilar (Ekrt)


    HC Energie Karlovy Vary: Dybal (Bočan) – Benda "A", Dorot, Kočí, Vogel, Pohanka, Zolnaj – Kusak, L. Adámek "C", Csabi, Kupčo, Bulka, Šmajda, M. Adámek, Botoš "A", Seidler, Šlechta, Príhoda.
    Trenér: Eismann

    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Cestr, Janda, Pöschl, Döring "A", Petrásek "C", Rykl – Dan. Badinka, Svoboda "A", Šugár, Titlbach, Šilar, Ekrt, Cháb, Krasanovský, Rindoš, Vostiňák, Vyroubal.
    Trenér: Jíra

    Rozhodčí: Zubzanda, Červenka – Belko, Axman
    bahis siteleri