Mountfield HK – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:2 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Olomouc – Třinec 4:8 (kon.) | K. Vary – Chomutov 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
7:1 (2:0, 2:1, 3:0)
Piráti Chomutov
Úterý 04.01.2022, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    57:47
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Seidler – 2 min., podrážení).
     
    57:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici využívají přesilovou hru a vedou již o šest branek. Kupčo našel přesným krosem u levé tyče SAMUELA ŠMAJDU, který rychlou ranou propálil Suka a zkompletoval svůj hattrick v dnešním utkání! Asistence: L'ubomír Kupčo, Kryštof Bulka.
     
    56:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ekrt – 2 min., podrážení).
     
    55:52
    Další šance domácích! Kupčo zachytil puk, který už hosté vyhazovali z pásma, a nahrál do levého kruhu Csabimu. Mladý dorostenec ještě hledal krosem na druhé straně Lukáše Adámka, ten ale puk ke smůle svého týmu promáchl!
     
    51:03
    Energetici se pěkně prokombinovali až do útočné třetiny. Po nahrávce Csabiho do prostoru levého kruhu pálil z jízdy Lukáš Adámek, horní růžek Sukovy branky ale přestřelil!
     
    47:23
    Až nyní se po pěkné individuální akci mohl prosadit Jan Ekrt. Chomutovský útočník, který sezonu začal v Karlových Varech, se uvolnil na levém kruhu a vypálil na Dybala. Domácí gólman však jeho střelu vyrazil, stejně jako následnou dorážku stejného hráče!
     
    45:33
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (M. Adámek – 2 min., podrážení).
     
    44:30
    Hosté mohli snížit. Döring našel nahrával z rohu před branku na Rindoše, ten však nedokázal zakončit dle svých představ a Dybala nepřekonal!
     
    42:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    S hosty už to nevypadá vůbec dobře, chomutovská síť se totiž znovu rozvlnila, když se přesně trefil MATYÁŠ ADÁMEK! Asistence: Adam Csabi, Michal Kusak.
     
    42:05
    Domácí ztratili puk v útočném pásmu a hosté se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, které však výborným obranným zákrokem zhatil Lukáš Adámek!
     
    40:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici hned v úvodu třetí části zvyšují na rozdíl čtyř branek! Csabi krásnou přihrávkou přes brankoviště našel u levé tyče volného MICHALA KUSAKA, který neměl potíže dostat puk do chomutovské svatyně! Asistence: Adam Csabi, Lukáš Adámek.
     
    39:57
    Před Sukem se vhazovalo ještě krátce před koncem a domácí to ještě málem využili. Po závaru se puk odrazil na brankovišti ke Šmajdovi, jeho radosti z hattricku ale zabránil skvělým zákrokem Suk, který se roztáhl a betonem vyrazil jeho backhandový pokus!
     
    38:14
    K nájezdu se postavil nejproduktivnější hráč domácích L'ubomír Kupčo, který si najel z pravé strany, několikrát zamíchal s pukem, jenže následně backhandem Suka nepokořil. Hostující gólman mohl vytěžit i z toho, že letošní přípravu absolvoval právě s Energií a slovenského forvarda zná.
     
    38:14
    Nařízeno trestné střílení pro domácí!
     
    36:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Krátce nato už se ale ONDREJ PRÍHODA prosazuje, když z střelou první z pravého kruhu poslal kotouč za Sukova záda! Asistence: Matteo Kočí, Lukáš Adámek.
     
    33:35
    Domácí si mohli vzít rychle třígólový náskok zpět poté, co Kupčo vybojoval puk ve středním pásmu, v tom útočném pěknou stahovačkou na střed získal prostor, leč jeho zakončení dokázal Suk vyrazit!
     
    32:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti snižují! TOMÁŠ ŠILAR hlídkoval na levém kruhu, kam dostal přesnou přihrávku zpoza branky od Ekrta, a trefil přesně nad pravý Dybalův beton! Asistence: Jan Ekrt.
     
    27:35
    Energetici mohli vzápětí přidal další branku, když přečíslení dvou proti jednomu doplnil ze druhé vlny obránce Benda, který také zadovkou dostal puk, z výborné pozice před kruhy ale Sukovu klec minul!
     
    27:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí krátce před polovinou utkání zvyšují na 3:0, když se podruhé v utkání trefuje SAMUEL ŠMAJDA! Bez asistence.
     
    24:34
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Príhoda – 2 min., vysoká hůl).
     
    22:59
    Hosté dlouho kombinovali před Dybalem, až vymysleli povedenou akci, kdy Svoboda poslal z levého kruhu prudkou přihrávku před branku, kde ji tečoval Šugár. Ke smůle Pirátů ale pouze do výstroje Dybala.
     
    21:44
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Seidler – 2 min., hákování).
     
    21:08
    Tak to je hodně ostrý chomutovský start! V další šanci hostů se zjevil Daniel Badinka, trefil ale pouze připraveného Dybala. Na domácí střídačce bude, jak známe trenéra Eismanna, po úvodní minutě druhé třetiny asi hodně horko.
     
    20:38
    Piráti mohli hned zkraje třetiny snížit, když se do zakončení na pravém kruhu dostal Titlbach, jeho střelu ale perfektně chytil lapačkou domácí gólman Dybal!
     
    16:46
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (L. Adámek – 2 min., sekání).
     
    16:35
    Do šance se nejprve hnali hosté, jenže přečíslení nezakončili. na opačnou stranu se pak po kolmici vydal Kusak, z pravého kruhu ale trefil pouze tyč Sukovy branky.
     
    14:40
    První velká šance hostů! Přečíslení tří proti dvěma pro ose Cháb – Krasanovský – Rindoš zakončoval posledně jmenovaný z levé strany pouze střelou nad Dybalovu klec!
     
    12:55
    Dvě dobré šance energetiků krátce po sobě. Nejprve střílel od modré Bulka, jehož pokus mezi kruhy lehce tečoval Šmajda, puk však o kousek minul chomutovskou branku. Akce však pokračovala, z dobré pozice však neuspěl Kupčo!
     
    11:57
    Domácí dobrým forčekingem opět vybojovali kotouč, Príhodův backhand ale přes beton Suka do branky nepřeletěl.
     
    08:24
    Energetici dlouho kombinovali v pásmu, dlouho se ale nemohli dostat k zakončení. To přinesl až obránce Vogel, který naskočil do hry ze střídačky, dostal puk do jízdy a z levého kruhu pálil na delší tyč, leč ke smůle domácích ale minul.
     
    06:38
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Döring – 2 min., krosček).
     
    03:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí přidávají druhou branku při vlastním oslabení, když se za Sukova záda trefuje SAMUEL ŠMAJDA! Asistence: L'ubomír Kupčo.
     
    02:49
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Príhoda – 2 min., krosček).
     
    01:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se rychle ujímají vedení! Suk nejprve vyrazil Botošovu střelu na tyč, důrazný MATYÁŠ ADÁMEK na brankovišti ale již dorazil kotouč do odkryté hostující svatyně! Asistence: Jan Botoš, Sebastian Seidler.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 2. M. Adámek (Botoš, Seidler), 4. Šmajda (Kupčo), 28. Šmajda, 37. Príhoda (Kočí, L. Adámek), 41. Kusak (Csabi, L. Adámek), 43. M. Adámek (Csabi, Kusak), 58. Šmajda (Kupčo, Bulka) – 33. Šilar (Ekrt)


    HC Energie Karlovy Vary: Dybal (Bočan) – Benda "A", Dorot, Kočí, Vogel, Pohanka, Zolnaj – Kusak, L. Adámek "C", Csabi, Kupčo, Bulka, Šmajda, M. Adámek, Botoš "A", Seidler, Šlechta, Príhoda.
    Trenér: Eismann

    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Cestr, Janda, Pöschl, Döring "A", Petrásek "C", Rykl – Dan. Badinka, Svoboda "A", Šugár, Titlbach, Šilar, Ekrt, Cháb, Krasanovský, Rindoš, Vostiňák, Vyroubal.
    Trenér: Jíra

    Rozhodčí: Zubzanda, Červenka – Belko, Axman
    bahis siteleri