Trenčín – Nitra 0:0 (odl.) | Nové Zámky – HC Slovan 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 0:1 (kon.)
Poprad – Lipt. Mikuláš 0:0 (odl.) | Spišská N. Ves – Michalovce 1:3 (kon.) | Prešov – Košice 4:7 (kon.)
konec
HC Prešov
4:7 (1:4, 2:2, 1:1)
HC Košice
sk Neděle 09.01.2022, 18:00 • Ice Aréna Prešov • Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:19
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Gólové hody pokračujú, Ťavoda mieril z pravého kruhu na vzdialenejšiu žrď, no VITALII LIALKA puk tečoval k bližšej žrdi, na čo Riečický nemal šancu zareagovať. 4:7 z pohľadu domáceho tímu.
    Asistencie: Ján Ťavoda, Marek Zagrapan
     
    51:50
    Košice dali gól!
    Nádherná ruská spolupráca prináša Košiciam siedmy gól. Parshin zatiahol puk za bránu, odkiaľ šikovnou zadovkou našiel VADIMA PERESKOKOVA, ktorý si nakorčuľoval do priestoru a z prvej prestrelil bezmocného Petríka.
    Asistencia: Denis Parshin
     
    39:42
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Lenže ešte v závere druhej tretiny Prešov znižuje. Dlhá prihrávka popri mantineli našla nakorčuľovaného BRETTA WELYCHKU, ktorý ukázal šikovné ruky, vybabral s brániacim hráčom a z uhla vystrelil na bránu, kde bol zaparkovaný Zagrapan, puk prekĺzol za bránkovú čiaru pomedzi Petríkove betóny.
    Asistencia: Aurel Nauš
     
    38:10
    Košice dali gól!
    Košičania nechali súpera hrať a potom sami udreli z protiútoku. Chovan potiahol akciu po pravom krídle, prihrávka pred bránu prešla cez brániaceho hráča na ALLANA MCPHERSONA a ten prekonal presúvajúceho sa Riečického.
    Asistencia: Michal Chovan
     
    33:30
    Košice dali gól!
    Košice vedú opäť o tri góly. Bartánus veľmi lacno získal puk vo vlastnej tretine, poľahky prešiel cez niekoľkých hráčov až k bráne, kde síce domáci puk na moment získali, no nedali si pozor, stratili ho a PATRIK ROGOŇ bez prípravy zblízka skóruje.
    Asistencia: Marek Bartánus
     
    27:23
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Lenže už to neplatí a aj Prešov využíva presilovú hru. JAKUB ŽILKA dostal prihrávku od Welychku medzi kruhy a z tejto ideálnej pozície znižuje na 2:4.
    Asistencie: Brett Welychka, Ivan Glazkov
     
    08:25
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Gól za gólom, prvýkrát sa ale presadili domáci. Udržali útočné pásmo, Turan vystrelil a Riečický vyrazil puk do priestoru, kde bol VILIAM ČACHO, ktorý poľahky dorazil puk do odkrytej brány.
    Asistencie: Brett Welychka, Oliver Turan
     
    08:05
    Košice dali gól!
    Košičania ešte zďaleka nekončia a pridávajú v prvej tretine aj štvrtý gól. Vyhrali buly v útočnom pásme, McPherson nahodil puk na bránu, Petrík vyrazil a MICHAL CHOVAN z dorážky skóruje.
    Asistencie: Luc Snuggerud, Allan McPherson
     
    05:00
    Košice dali gól!
    Čo sa to deje v Prešove? 5 minút odohraných a hostia vedú o tri góly. Prešovčania prepadli, Slovák utiekol popri mantineli, opäť smerovala prihrávka pred bránu a DENIS PARSHIN zblízka prestrelil bezmocného Bespalova.
    Asistencie: Marek Slovák, Vadim Pereskokov
     
    04:14
    Košice dali gól!
    Košice vyhrávajú 2:0. Puk si posúvali popri mantineli, do brejku sa dostal Linet, ktorý naservíroval prihrávku pred bránu ADAMOVI LAPŠANSKÉMU a ten trafil ponad pravý betón Bespalova.
    Asistencie: Jakub Linet, Oliver Jokeľ
     
    03:47
    Košice dali gól!
    Tentokrát to už Košiciam vyšlo a v presilovej hre sa ujímajú vedenia. Snuggerud posunul puk po modrej PAVLOVI KLHŮFKOVI a ten z prvej prestrelil všetko, čo mustálo v ceste. Výborne pred bránou clonil Bartánus.
    Asistencie: Luc Snuggerud, Michal Chovan

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 9. Čacho (Welychka, Turan), 28. Žilka (Welychka, Glazkov), 40. Welychka (A. Nauš), 54. Lialka (Ťavoda, Zagrapan) – 4. Klhůfek (Snuggerud, Chovan), 5. Lapšanský (Linet, Jokeľ), 5. Parshin (Slovák), 9. Chovan (Snuggerud, McPherson), 34. Rogoň (Bartánus), 39. McPherson (Chovan), 52. Pereskokov (Parshin)


    HC Prešov: Bespalov (6. Petrík) – Ťavoda, Rajnoha, F. Fekiač, Růžička, Turan, Glazkov, Bakala – Klíma, Zagrapan, T. Nauš – Žilka, Šimun, Michnáč – Welychka, Čacho, A. Nauš – Sýkora, Vas, Lialka
    HC Košice: Riečický (Košarišťan) – Snuggerud, Saucerman, Šedivý, Romančík, Cibák, Deyl, Štec – McPherson, Chovan, Klhůfek – Parshin, Slovák, Pereskokov – Rogoň, Mrázik, Bartánus – Jokeľ, Linet, Lapšanský

    Rozhodčí: D. Konc st., Fridrich – Jurčiak, Frimmel
    bahis siteleri