Švédsko – Lotyšsko 3:2 (kon.) | Finsko – Slovensko 6:2 (kon.) | USA – Čína 8:0 (kon.)
Kanada – Německo 5:1 (kon.)
konec
Kanada
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Německo
Čtvrtek 10.02.2022, 14:10 • Wukesong Sports Centre • Olympijské hry - muži • Skupina A
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    51:22 Jordan WEAL - 5:1
     
    51:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    I když už Kanada spíše kontrolovala hru, tak se ještě dostává ke své páté brance. JORDAN WEAL byl dobře postavený před brankou a na jistotu poslal puk za záda brankáře. Asistence: Adam Tambellini a Corban Knight.
    32:58 Maxim NOREAU - 4:1
     
    32:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada nyní ukázala Německu jak se využívají přesilovku. Ihned po vyhraném buly došel puk na MAXIMA NOREAUA a ten se trefil přesnou ranou nad beton brankáře k levé tyčce. Asistence: Eric O'Dell a Eric Staal.
    30:45 Tobias RIEDER - 3:1
     
    30:45
    Německo právě vstřelilo branku!
    Chyba Kanady nakonec přináší první zásah ze strany Německa. Pföderl se z otočky dostal ke střele, kterou ještě Edward Pasquale vyrazil, ale TOBIAS RIEDER byl v dorážce úspěšný. Asistence: Leonhard Pföderl.
    10:19 Daniel WINNIK - 3:0
     
    10:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    Německo dostává slepenou branku! DANIEL WINNIK dostal od Cracknella přesnou přihrávku a dokázal dostat puk opět za záda Mathiase Niederbergera . Asistence: Adam Cracknell a David Desharnais.
    09:47 Ben STREET - 2:0
     
    09:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    A výborný start Javorových listů! BEN STREET obdržel puk na vrchol kruhu pro vhazování a svižnou střelou dostal puk do sítě. Asistence: Eric O'Dell a Kent Johnson.
    04:43 Alex GRANT - 1:0
     
    04:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Favorit zápasu se dostává do vedení. O první branku zámořského celku se postaral ALEX GRANT. Asistence: Kent Johnson a Ben Street.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 5. A. Grant (Johnson, Street), 10. Street (O'Dell, Johnson), 11. Winnik (Cracknell, Desharnais), 33. Noreau (O'Dell, E. Staal), 52. Weal (Tambellini, C. Knight) – 31. Rieder (Pföderl)


    Kanada: Pasquale (Tomkins) – Power, M. Robinson, Wotherspoon, Noreau (A), Barberio, Demers, A. Grant – E. Staal (C), McTavish, Ho-Sang – C. Knight, Tambellini, Weal – Street, Johnson, O'Dell – Jack McBain, Winnik, Cracknell – Desharnais (A).
    Trenér: J. Colliton

    Německo: Niederberger (Brückmann) – Nowak, Moritz Müller (C), Holzer (A), Fabio Wagner, Abeltshauser, Jonas Müller, Brandt – Kühnhackl, Ehliz, Hager (A) – Loibl, Kahun, Tiffels – Rieder, Pföderl, Noebels – Bergmann, Pietta, David Wolf – Plachta.
    Trenér: T. Soderholm

    Rozhodčí: T. Bjork, A. Bruggeman – D. Hynek, G. Lazarev

    Diváci: 685
    bahis siteleri