VUT Cavaliers Brno – Engineers Prague 1:9 (kon.)
konec
VUT Cavaliers Brno
1:9 (1:3, 0:1, 0:5)
ČVUT Engineers Prague
Sobota 19.02.2022, 17:00Univerzitní liga ledního hokeje • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 BŘEZINA - 1:9
     
    58:49
    Engineers právě vstřelili branku!
    Burian se zlobí, ale to je tak vše, co může udělat. Po střele od modré čáry ho nejspíše Tomáš BŘEZINA sekl po betonech, ať už to ale bylo jakkoliv, z dorážky propasíroval puk do sítě. Asistence: Vojtěch Matějka, Matouš Najman
    55:25 HORSKÝ - 1:8
     
    55:25
    Engineers právě vstřelili branku!
    Tohle už je pořádný debakl. Matouš HORSKÝ měl mezi kruhy spoustu prostoru, kterého využil a zamířil přesně mimo dosah brankáře soupeře. Asistence: Václav Burda.
    54:46 FIALA - 1:7
     
    54:46
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pohledná kombinace. Eric FIALA si vyměnil kotouč s Pavlem Vaňousem a doklepl ho do prázdné brány. Hostující forvard to neměl vůbec jednoduché, přesto se mu z ostrého úhlu povedlo procpat puk do brány.
    47:37 BURDA - 1:6
     
    47:37
    Engineers právě vstřelili branku!
    Brnu se nepodařilo vyhodit. Puk se dostal k pravé straně mantinelu, odkud fantastickou přihrávkou našel Tomáš Březina volného Václava BURDU. Tomu stačilo trefit odkrytou část domácí svatyně. Asistence: Tomáš březina, Jan Janiurek.
    45:36 BŘEZINA - 1:5
     
    45:36
    Engineers právě vstřelili branku!
    Tohle měl Burian těžké, nic neviděl. Střela Tomáše BŘEZINY zapadla do protějšího rožku brněnské brány. Asistence: Matouš Horský.
    26:47 MATĚJKA - 1:4
     
    26:47
    Engineers právě vstřelili branku!
    Vaňous na poslední chvíli zachránil útočné pásmo, puku se následně ujal Vojtěch MATĚJKA a přesně mířenou střelou rozvlnil síť za zády brněnského gólmana. Asistence: Matouš Najman, Petr Janásek.
    05:34 BLAŽEK - 1:3
     
    05:34
    Engineers právě vstřelili branku!
    Inkasovaná branka evidentně Pražany pořádně nastartovala. Velkého zmatku v domácím brankovišti využil David BLAŽEK. Asistence: Vojtěch Matějka, Petr Janásek.
    04:57 FIALA - 1:2
     
    04:57
    Engineers právě vstřelili branku!
    Ani na další branku jsme příliš dlouho čekat nemuseli. Zakončením k levé tyči se prosadil Eric FIALA. Asistence: David Vobořil, Pavel Vaňous.
    04:41 MATĚJKA - 1:1
     
    04:41
    Engineers právě vstřelili branku!
    Jenže po pár vteřinách přichází vyrovnání! Okamžitě po vhazování se pražští hokejisté utrhli do přečíslení, které přetavil v gól střelou do prázdné brány Vojtěch MATĚJKA. Asistence: David Vobořil, Pavel Vaňous.
    04:36 KAUKIČ - 1:0
     
    04:36
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Takový úvod asi nikdo nečekal! Lukáš KAUKIČ ujel všem soupeřům, obhodil si pražského obránce a přesnou ranou skóroval. Asistence: Martin Lašák.
    Marken.cz

    Michal Hladký

    Branky a nahrávky: 5. Kaukič (Lašák) – 5. Matějka (Vobořil, Vaňous), 5. Fiala (Vobořil, Vaňous), 6. Blažek (Matějka, Janásek), 27. Matějka (Najman, Janásek), 46. Březina (Horský), 48. Burda (Březina, Janiurek), 55. Fiala (Vaňous), 56. Horský (Burda), 59. Březina (Matějka, Najman)


    VUT Cavaliers Brno: Burian (Antonín) – V. Pernický (C), Antal, L. Pernický, Uhlíř, Sabol, F. Malý, Lašák – Balát, Novák, J. Malý, Plitko, Malíř, Kaukič, Šenk, Šišma
    Trenér: Ladislav Šoukal

    ČVUT Engineers Prague: Maštalířský (Horák) – Kubata, Klement, Raiterman, Horský, Vobořil, Janásek (C), Hynek, Janiurek, Burda, Blažek, Vopat, Březina, Matějka, Vaňous, Fiala, Najman
    Trenér: Daniel Fuks

    Rozhodčí: Maršálek – Kleprlík, Hrabal
    bahis siteleri