Detroit – Colorado 2:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 4:0 (kon.) | Tampa – Edmonton 5:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Sparta Praha
7:6 (0:0, 2:4, 4:2 - 0:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 24.02.2022, 18:00 • Sportovní hala v Holešovicích, Za Elektrárnou 419/1, 170 00 Praha 7-Bubeneč • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Sparta Praha.
    Jediným úspěšným exekutorem se v nájezdech stal JAKUB ŽMOLA, který tak pro Spartu uzmul druhý bod za vítězství 7:6 po nájezdech!
     
    58:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hra v šesti spojená s vyloučením soupeřova hráče se nakonec hostům vyplatila, přesnou nahrávkou nalezl Curran před odkrytou brankou ADAMA VOSMÍKA a ten se nemýlil a vyrovnal! Asistence: Maxmilian Curran, Radek Tomas.
     
    53:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelný příběh, který nyní sparťané píší na holešovickém ledě! Prosazuje se PETR KŘIŠŤAN, který tak svůj tým teprve podruhé v zápase dostává do vedení! Asistence: Vojtěch Port.
     
    52:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nakonec je přeci jen vyrovnáno! Petr Křišťan teď nalezl MIKULÁŠE ODEHNALA, který výstavní střelou z první zároveň v zápase kompletuje hattrick! Asistence: Petr Křišťan.
     
    48:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se ze stavu klinické smrti dostávají na již pouze jednogólové manko, z prostoru mezi kruhy se i za pomoci tyčky trefuje MIKULÁŠ ODEHNAL! Asistence: Bogdan Stepanchuk, Jakub Žmola.
     
    46:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zahanbit v početních výhodách se však evidentně nechce ani Sparta, po krásné individuální akci se podruhé v zápase prosazuje MARTIN VAŠÍČEK! Asistence: Andrej Fábry, Vojtěch Port.
     
    45:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jestli v dnešním zápase funguje nějaké spojení, tak Slavia a přesilovky. K odraženému kotouči se teď dostal a přesně zakončil ADAM VOSMÍK a hosté tak využili již třetí početní převahu v zápase! Asistence: Denis Hlavička, Denis Ciolek.
     
    38:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přichází blesková sparťanská odpověď, z prostoru pravého kruhu se nádhernou ranou prosazuje MIKULÁŠ ODEHNAL! Asistence: Arkadiy Byakov.
     
    37:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Červenobílé přesilovkové komando opět ukazuje svou sílu v rámci této herní činnosti, když postupnou akci do odkryté branky soupeře zakončuje MÁRTON NEMES! Asistence: Jakub Málek, Denis Ciolek.
     
    28:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaná jízda pokračuje, Švecovu střelu od modré čáry precizní tečí přesměroval DANIEL KŘÍŽENECKÝ a brankář Přikryl se tak mohl za kotoučem jen ohlížet! Asistence: Martin Švec, Maxmilian Curran.
     
    25:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přihrávkou přes šíři hřiště teď nalezl Švec osamoceného MAXMILIANA CURRANA, který ranou z první dokončuje rychlý slávistický obrat! Asistence: Martin Švec, Jakub Málek.
     
    24:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nepřesnou Portovu rozehrávku teď vystihl Tichý, který následně před brankou nalezl volného MÁRTONA NEMESE, jehož zakončení pod horní víko znamená vyrovnání! Asistence: Jan Tichý.
     
    20:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Fábry teď rozjel bleskovou individuální akci, na jejímž konci nalezl mezi kruhy MARTINA VAŠÍČKA, který se tváří v tvář Vavřenovi nemýlil! Asistence: Andrej Fábry, Vojtěch Port.

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 21. Vašíček (Fábry, Port), 39. Odehnal (Byakov), 47. Vašíček (Fábry, Port), 49. Odehnal (Stepanchuk, Žmola), 53. Odehnal (Křišťan), 54. Křišťan (Port), rozh. náj. Žmola – 25. Nemes (Tichý), 26. Curran (Švec, Málek), 29. Kříženecký (Švec, Curran), 38. Nemes (Málek, Ciolek), 46. Vosmík (Hlavička, Ciolek), 59. Vosmík (Curran, Tomas)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Daniel Kříženecký (SLA)
    0:0   Mikuláš Odehnal (SPA)
    2. série:
    0:0   Maxmilian Curran (SLA)
    0:0   Martin Vašíček (SPA)
    3. série:
    0:0   Radek Tomas (SLA)
    1:0   Jakub Žmola (SPA)
    4. série:
    1:0   Adam Vosmík (SLA)
    1:0   Lukáš Novák (SPA)
    5. série:
    1:0   Karel Sander (SLA)


    HC Sparta Praha: Přikryl (Obolenski) – Marton, Bartoň (C), Byakov, Mack, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Jakab, Žemlička, Novák (A), Fábry, Skuratov, Žmola, Křišťan
    Trenér: František Ptáček

    HC Slavia Praha: Vavřena (Vedral) – Karas, Kříženecký, Tichý M., Málek, Švec, Ciolek – Curran, Nemes, Havlíček, Tichý J., Sander (A), Hlavička, Skalský, Tomas (A), Vosmík (C)
    Trenér: Ladislav Slížek

    Rozhodčí: Ovsík – Bublová, Dědek

    Diváci: 71
    bahis siteleri