Detroit – Colorado 2:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 4:0 (kon.) | Tampa – Edmonton 5:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
4:3 (0:2, 2:1, 1:0 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 24.02.2022, 17:15 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina A
Partner:
     
    63:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tady měli hosté velkou smůlu. Po zakončení jednoho ze soupeřů se totiž dostal k odraženému kotouči VOJTĚCH RIEDL. Ten svým zakončením z prostoru mezi kruhy trefil přesně pravý horní růžek brány a jako správný kapitán rozhodl celé utkání. Asistence: Lukáš Chludil a Tomáš Martinec.
     
    45:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto byla ukázkově zahraná výhoda! Ta se vlekla po dlouhou dobu, díky čemuž se podařilo ševcům usadit v útočném pásmu. Toho využil LUKÁŠ HEŠ, který pálil z první po obdržené křižné přihrávce. Asistence: Dominik Luža a Tadeáš Talafa.
     
    33:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je bleskurychlá odpověď ze strany Beranů! Postaral se o ní MATYÁŠ DĚDEK, který vstřeluje gól pouhých patnáct vteřin po trestném střílení soupeře. Asistence: Lukáš Heš.
     
    33:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tady další gól indiánu, kterému předcházel faul! V tomto případě se ale sudí rozhodl pro trestného střílení! Této nabídky skvěle využil ADAM DVOŘÁK, který dokázal vymíchat brankáře natolik, že mu zvládl poslat puk mezi betony.
     
    24:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Svůj první gól si připisují i ševci! Postaral se o něj MATYÁŠ DĚDEK, který využil bleskové útočné akce jeho celku, díky které se mu podařilo kotouč propasírovat až za záda gólmana.
     
    14:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak početní výhody mají očividně indiáni natrénované mistrovsky. Dokazuje to i druhý gól v početní výhodě, o který se v tomto případě postaral JAN SLANINA. Asistence: Dominik Soukup a Tomáš Pánek.
     
    11:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tady první gól utkání dámy a pánové! Jako jeho autor se může zapsat MAREK KOPIC, který svou metelicí od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě a potrestal tak zcela zbytečné vyloučení soupeře. Asistence: Jakub Hamšík a Adam Dvořák.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 25. Dědek, 34. Dědek (Lukáš Heš), 46. Lukáš Heš (Luža, Talafa), 64. Riedl (Chludil, Martinec) – 12. Kopic (Hamšík, Dvořák), 15. Slanina (Soukup, Pánek), 34. Dvořák (TS)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Martinec, Dědek, Masař, Pilát, L. Heš, Luža (A), Chludil, Čechmánek, Laciga
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Škoda Plzeň: Němeček (Vondraš) – Houdek, Dolhý, Hamšík, Pánek, Malák (C) – Kvasnička, Eremiáš, Kopic (A), Adamec, Korčák, Soukup, Dvořák, Slanina (A), Marcel, Soukup, Ženíšek, Dáňa
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Kubičík, Blaha – Gebauer, Tvrdý
    bahis siteleri