Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 3:1 (kon.) | Columbus – Los Angeles 3:4 (po pr.)
Carolina – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Buffalo – Minnesota 5:4 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:4 (po pr.)
Anaheim – Vegas 4:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 2:1 (kon.) | Philadelphia – Chicago 4:3 (kon.)
Arizona – Ottawa 8:5 (kon.)
konec
New York Rangers
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
New Jersey Devils
Sobota 05.03.2022, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:23 Chris KREIDER - 3:1
     
    51:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají třetí branku v zápase! Dlouhý pas Adama Foxe ukořistil Mika Zibanejad, jehož křižný pas mířil na hůl CHRISE KREIDERA, jehož střela z první byla pohotová a hlavně přesná. Asistence: Mika Zibanejad a Adam Fox.
    28:57 Filip CHYTIL - 2:1
     
    28:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají podruhé v zápase do vedení! Ryan Lindgren zachytil rozehrávku hostí, když se následně dostal až na levý kruh. Jeho zpětná přihrávku byla adresována FILIPP CHYTILOVI, jehož střela k bližší tyči byla nechytatelná. Asistence: Ryan Lindgren.
    13:56 Nico HISCHIER - 1:1
     
    13:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté však poměrně brzy vyrovnávají! NICO HISCHIER si ve středním pásmu přebral kotouč, když se vydal po naznačení přihrávky mezi domácí beky, což švýcarskému útočníkovi vyšlo. Následně stál tváří v tvář proti Igoru Šesťorkinovi, který na jeho střelu nedosáhl. Asistence: Andreas Johnsson.
    11:11 Mika ZIBANEJAD - 1:0
     
    11:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Nahození Jacoba Trouba vyrazil Nico Daws jen před sebe, kde byl nejrychlejší MIKA ZIBANEJAD, jenž po stažení kotouče do bekhendu střílel v podstatě už do prázdné brány. Asistence: Jacob Trouba a Chris Kreider.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 12. Zibanejad (Trouba, Kreider), 29. Chytil (R. Lindgren), 52. Kreider (Zibanejad, A. Fox) – 14. N. Hischier (A. Johnsson)


    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – R. Lindgren, A. Fox, K'A. Miller, Trouba, Nemeth, B. Schneider – Kreider (A), Zibanejad, Lafreniere – Panarin (A), R. Strome, Dryden Hunt – Chytil, J. Gauthier, Goodrow (A) – Reaves, Brodzinski, M. Barron.
    Trenér: Gerard Gallant

    New Jersey Devils: Daws (J. Gillies) – Siegenthaler, D. Hamilton, Graves, Severson (A), Colton White, P. K. Subban – Šarangovič, J. Hughes (A), Mercer – N. Hischier (C), Bratt, A. Johnsson – J. Boqvist, Tatar, Vesey – M. McLeod, Bastian, Geertsen.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Anderson, Dwyer – Kelly, MacPherson

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri