SHK Hodonín – Bílina 5:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:3 (0:2, 1:1, 4:0)
HC Draci Bílina
Sobota 05.03.2022, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga - O udržení • 2. kolo
Partner:
     
    57:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín v závěru třetího dějství bere dvoubrankový náskok. David Janás našel ideálně postaveného MARKA RŮŽIČKU před hostující klecí a druhý jmenovaný pak zakončil přesně – 5:3. Asistence: David Janás a Dominik Hohl.
     
    54:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí byli trpěliví v přechodu do útočného pásma, tam se rozjel skrze obranu soupeře MICHAL ROMANČÍK a švihem pak nedal hostujícímu brankáři šanci – 4:3. Drtiči tak poprvé v utkání vedou. Asistence: Tomáš Sedláček.
     
    43:41
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Další důraz před hostující klecí a díky pohotovému zakončení DANA HANDLA se začíná zase znovu od začátku – 3:3. Asistence: David Janás a Vlastimil Hefka.
     
    40:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jsou tak Bílině opět na dostřel jediné branky. Ke střele napřáhl TOMÁŠ KOMÍNEK a puk se zastavil až v síti Michajlova – 2:3. Asistence: Marek Růžička a Dominik Hohl.
     
    31:37
    Draci právě vstřelili branku!
    Ovšem hned z rychlého protiútoku udeřili znovu hosté, kteří si berou svůj dvoubrankový náskok zase zpátky – 1:3. Před Kořénkem se prezentoval přesnou střelou DANIEL JOUZA. Asistence: Ondřej Polata a Vojtěch Kubinčák.
     
    30:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Přesilovka využita, ERIK HLOŽÁNEK pálil z prostoru mezi kruhy a jeho dělovka skončila až v síti Bíliny. Domácí jsou svému soupeři na dostřel jediné branky – 1:2. Asistence: Tomáš Komínek a L'ubomír Škápik.
     
    14:58
    Draci právě vstřelili branku!
    A přesilovku hosté využívají, důrazný u brankoviště byl JAKUB ZDENĚK, který doklepl kotouč za bezmocného Kořénka – 0:2. Draci tak už mají dvoubrankový náskok. Bez asistence.
     
    00:54
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se hned po buly v pásmu domácích dostali na kotouč, ten poté v blízkosti Kořénka poslal za jeho záda TOMÁŠ ČERMÁK střelou z bekhendu – 0:1. Bílina se tak ujímá vedení. Asistence: Tomáš Urban.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 31. Hložánek (Komínek, Škápik), 41. Komínek (Růžička, Hohl), 44. Handl (Janás, Hefka), 55. Romančík (Sedláček), 58. Růžička (Janás, Hohl) – 1. Čermák (Urban), 15. Zdeněk, 32. Jouza (Polata, Kubinčák)


    SHK Drtiči Hodonín: Kořének (Martinčík) – Miklík (C), Pchalin, Sedláček, Škápik, Mikulík, Hohl – Janás, Romančík, Marek, Lekeš, Růžička, Komínek (A), Handl, Hložánek, Hefka
    Trenér: Tibor Janás

    HC Draci Bílina: Michajlov (Kuchař) – Kučera, DelMarche, Urban (C), Polata, Nerad, Šefl, Druxa – Daniel, Uher, Čermák, Zdeněk (A), Kolíček, Mašek, Fábry, Kubinčák (A), Konášek, Jouza
    Trenér: Miroslav Kanis

    Rozhodčí: Blaha, Škach – Kučera, Polesný

    Diváci: 531
    bahis siteleri