Technika Brno – Písek 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Přerov 2:3 (kon.)
konec
Technika Hockey Brno
2:5 (0:2, 2:2, 0:1) Stav série: 0:3
IHC Králové Písek
Neděle 13.03.2022, 12:00 • Hokejové haly dětí a mládeže • Play-off ligy juniorů • Semifinále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Dnes se proti sobě postaví juniorské týmy Technika Hockey Brno a IHC Králové Písek, a to v rámci třetího zápasu semifinále Ligy juniorů.

    Jihočeši vedou v sérii na tři vítězné zápasy 2:0. Všechna utkání byla zprvu vyrovnaná a Králové o své výhře rozhodli až ve třetí části utkání.

    Předchozí zápasy série:
    Písek – Technika Brno 6:2 (0:1, 1:0, 5:1)
    Písek – Technika Brno 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
     
    Úvodní sestavy:

    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Skoupý) – Fojt, Holcman, Mrkvica, Kubica (A), Šupa, Svoboda, Blaško (A) – Trögner, Sever, Růžek, Čoupek (C), Lajoš, Adam, Vlach, Líska, Fornál, Pospíšil.
    Trenér: Jiří Rech

    IHC Králové Písek: Lokajíček (Kadlec) – Kulvejt, Hail, Dohnal, Kurfürst (C) – Hála, Pitel, Mikeska, Dubský, Hracholskij, Ryba, Sládek, Andrle, Kovařík, Hollar (A), Lechnýř, Pešek, Kříž.
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Blaha – Mikšík, Čelechovský.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Kubica nahazuje kotouč na hostujícího brankáře, za bránou se ovšem kotouče ihned ujímají Králové.
     
    00:33
    Dubského zakončení z předbrankového prostoru likviduje pozorný Nešpůrek. Hra je přerušena a bude se vhazovat v útočné třetině Písku
     
    01:10
    U kotouče jsou hosté, ale zatím pozorujeme jen přihrávce obránců na Lokajíčkovou brankou.
     
    01:33
    Hosté se přestěhovali do útočného pásma, v němž kombinují. Jejich přihrávky ale zatím nejsou přesné a puk končí u mantinelu.
     
    01:44
    Písek právě vstřelil branku!
    A Písečtí se svého prvního gólu z úvodního tlaku přece jen dočkali. Tomáš Hollar poslal křižnou přihrávku na MARCELA KŘÍŽE, který na levém kruhu střelou z první poslal puk k bližší tyči za přemisťujícího se gólmana. Asistence: Tomáš Hollar, Richard Pitel.
     
    03:54
    V kombinaci se již přes minutu drží také Technika. Útočnou akci domácích zakončil na hranici brankoviště lehkou tečí střely z levého kruhu Vlach. Lokajíček zasahuje betony.
     
    04:30
    Hosté se osvobozují pouze za cenu zakázaného uvolnění. Po inkasované brance má více ze hry Technika.
     
    04:49
    Hracholskij zavezl puk do útočného pásma, ale přes dva bránící hráče nenašel přihrávkou Hálu, který si sjížděl na levém křídle. Z protiútoku se snažil zakončit Pospíšil, ale ani on se přes defenzivu soupeře ke střele nedostal.
     
    05:14
    Proti dalšímu zakončení Hracholského už u své levé tyče Nešpůrek zasahovat musel. Domácí brankář má puk pod kontrolou a hra je přerušena.
     
    05:59
    Týmy si vyměnily role a do ofenzivy se hrnou hosté. Nešpůrek musí opět zasahovat v blízkosti brankové konstrukce a sovy na druhou stranu pouze nahazují.
     
    06:59
    Hra se přestěhovala do středního pásma, kde oba celky bojují o kotouč. Tento souboj vyhráli Králové, ale přechod do útoku v podání Lechnýře a Anderleho zastavil ofsajd.
     
    07:27
    Na druhé straně Lokajíček přesně odhadl záměr domácího kapitána Čoupka, který obraně unikl po pravém křídle. Hostující gólman proti útočníkovi vyjel a volný kotouč v příhodnou chvíli poslal na modrou čáru. Připravený Líska už se tak k dorážce nedostal.
     
    09:22
    Domácí byli nuceni založit útočnou akci zpoza vlastní branky. Navíc jejich akci zastavuje postavení mimo hru. Technika je v posledních minutách aktivnější směrem do útoku, ale ke střelám se nedostává.
     
    09:54
    Kubicovu střelu od modré zablokoval Hracholskij. Ani další střela domácího beka nepronikla až k Lokajíčkovi.
     
    10:33
    Tak tohle byla ukázková jízda Kříže, který po pravém křídle přebruslil celé kluziště a málem se dostal i do zakončení. Na poslední chvíli jej na hranici brankoviště odzbrojil jeden z domácích hráčů.
     
    11:33
    Obraz hry se nemění. Na kotouči je Technika, ale nedaří se jí projít přes střední pásmo, proto Trögner pouze nahazuje.
     
    12:07
    Máme tady první vyloučení. Dvouminutový trest za podrážení obdržel hostující Kulvejt. Technika má tak možnost srovnat skóre v přesilové hře.
     
    12:19
    Hosté vystihli jednu z přihrávek domácího celku a osvobozují se vyhozením kotouče za Nešpůrkovu branku.
     
    12:28
    Domácí hokejisté jsou zpět v útočném pásmu a začínají s kombinací.
     
    13:29
    I hra v početní výhodě se v mnohém podobá tomu, co jsme viděli při hře pět na pět. Technika je na kotouči, má ovšem problém s přechodem středního pásma a se zakončením.
     
    13:55
    Mrkvicova střela z vrcholu pravého kruhu byla zblokovaná, proti Čoupkově pokusu zasáhl Lokajíček vyrážečkou a Líska po Severově přihrávce z roku kluziště v mezikruží promáchl.
     
    14:07
    Hosté hrají v plném počtu. Oslabení se jim podařilo bez větších problémů ubránit.
     
    14:32
    Střelou přes chumel bránících a clonících hráčů překvapil Nešpůrka Hail. Jeho pokus z větší vzdálenosti trefil připraveného gólmana Techniky.
     
    15:27
    Hosté se stále zdrží v útoku, nyní jsou to však oni, kdo má problém dostat se do zakončení.
     
    15:52
    Ani Králové nejsou při přechodu do útočného pásma úspěšní. Při prvním pokusu je zastavila domácí obrana, při druhém zakázané uvolnění.
     
    16:23
    Hostům se nepovedlo protečovat do pásma, a tak se puku ujímají domácí, kteří nahazují.
     
    17:13
    Kovařík sice vyhrál souboj o puk v rohu za brankou svého týmu, ale o slovo následně Králové přišli. Na konci brněnské kombinace stál v mezikruží Sever, jeho pokus ovšem trefil pouze blokujícího Anderleho.
     
    18:17
    Po střetu zůstal na ledě ležet Hail. Zvedá se pomalu až za pomoci svých spoluhráčů, ale vylučovat se nebude.
     
    18:23
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté sice prohráli vhazování ve středním pásmu, ale k puku se jako první prodral Jahor Hracholskij, ke kterému se záhy přidal DANIEL HÁLA. Právě on dostal přesnou přihrávku na levé křídlo, aby následně mohl zakončit nad Nešpůrkův pravý beton. Asistence: Jahor Hracholskij.
     
    18:50
    Technika se dostává do problému. Fojt v rohu kluziště přidržel Kovaříka a míří na trestnou lavici.
     
    19:08
    Domácí jdou do tří. Dvouminutový trest za vražení na hrazení dostává Adam.
     
    19:42
    Písek se v přesilovce pět na tři k žádné nebezpečné střele dostal, a naopak na trestnou lavici usedne jeden z řad hostujícího celku. Hákováním se provinil Pešek.
     
    19:45
    Králové nedali Technice po vhazování před Lokajíčkem žádnou šanci na útok a okamžitě se na poslední sekundy první třetiny přesouvají k Nešpůrkově bráně.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina začala rychlým gólem Marcela Kříže, po němž následovala dlouhá pasáž, kdy se týmy pravidelně střídaly u kotouče. Ani jednomu celku se však v prvním dějství nepodařilo proniknout blíže ke gólmanovi a vynikaly tak hlavně obrany obou celků. Výjimkou byla pouze branka Daniela Hály, kterého ke skórování hned po vhazování ve středním pásmu a zaváhání domácích vyzval Jahor Hracholskij. Závěrečné minuty úvodní části zápasu byly plné vyloučení, a druhou třetinu proto začne Písek přesilovkou čtyři na tři.
    Druhá třetina začne cca v 12:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Hra na začátku druhé třetiny působí neorganizovaným dojmem. U kotouče jsou hosté, kteří však otálí s rozehrávkou a nedaří se jim dostat dál než za obrannou modrou čáru.
     
    20:50
    Fojt naskakuje zpět do hry a Technika hraje ve čtyřech.
     
    20:57
    Dubského střelu zastavil Nešpůrek pravým betonem a Technika vyhazuje kotouč do středního pásma.
     
    21:08
    Domácí v plném počtu.
     
    21:42
    V plném počtu hrají taky hosté a Pešek se okamžitě zapojuje do hry. Hraje se rychlý hokej nahoru dolů.
     
    22:08
    Čoupek vybojoval útočné pásmo a sám také z ostrého úhlu na pravém křídle zakončil. Lokajíček byl u bližší tyče připraven.
     
    23:27
    Trögner měl na hokejce kontaktní branku. Domácí útočník zakončoval od levé tyče a k dorážce odraženého puku se napřahoval ještě Lajoš, ten však v obklíčení bránících hráčů promáchl.
     
    23:43
    Velká příležitost také na druhé straně, kde do odkryté pravé části branky zakončoval Pešek. Nešpůrek se však stačil rychle přemístit.
     
    26:07
    Králové se drží před brankou Techniky a kombinují. Střely, na rozdíl od první třetiny, pronikají až k brněnskému brankáři a ten má plné ruce a nohy práce.
     
    27:09
    Technika svého soupeře na chvíli zahnala za jeho vlastní branku, ale Králové nyní nemají problém s rychlým návratem zpět.
     
    27:33
    Ránu z vrcholu pravého kruhu poslal Nešpůrek nad sebe, ke kotouči se dostávají Brněnští.
     
    28:07
    Pospíšilova střela skončila na levém betonu Lokajíčka. Rána Kubicy od modré nedoletěla až na branku a Holcman neproměnil ani křižnou přihrávku Vlacha. Lokajíček byl při poslední střele domácích na hranici svého brankoviště v ne příliš výhodné pozici, ale brněnský obránce svým zakončením minul.
     
    29:05
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Mikeska – 2 min., držení).
     
    29:12
    Střelami od modré minuli Fojt i Sever. Sovy pokračují v přesilovkové kombinaci.
     
    29:31
    Sever se z pozice na modré čáře přesunul blíže k brankovišti, ale i odtud přestřelil levý horní roh jihočeské branky.
     
    30:04
    Blaškova střela od modré se zastavila o skupinku hráčů před brankou, k dorážce se však nikdo nedostal.
     
    30:55
    Hail v souboji o kotouč podrazil Pospíšila, ale vylučovat se nebude. Domácí útočník se pomalu zvedá z ledu, ale s Hailem už si to jdou mezitím vyřídit jeho spoluhráči.
     
    31:03
    Technika právě vstřelila branku!
    Nepotrestaný zákrok nakonec Techniku mrzet nemusí, protože TOMÁŠ ČOUPEK zachytil nepřesné vyhození Písku a střelou nad vyrážečku snižuje náskok Králů. Asistence: Jiří Mrkvica, Dominik Líska.
     
    32:22
    Technika právě vstřelila branku!
    Jihočeši znovu chybují a z úplně stejné situace, kdy MARTIN ADAM získal na svou hokejku nezpracovanou přihrávku hostů, domácí vyrovnávají stav utkání přesnou střelou do levého horního rohu. Asistence: Bez asistence.
     
    34:33
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek se během necelých dvou minut po vlastních chybách ocitl v úplně jiné situaci, než v jaké hrál od začátku utkání. Králové se tak více zaměřili na útok, což se vyplatilo. Daniel Hála vyhrál vhazování čistě na JAHORA HRACHOLSKÉHO, který poslal kotouč přes bránícího hráče mezi gólmanovy betony. Asistence: Daniel Hála.
     
    35:03
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Trögner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:40
    Písek právě vstřelil branku!
    A jak rychle hosté náskok ztratili, tak rychle ho také získali zpět. Prudkou ranou z levého kruhu do bližšího horního rohu využívá přesilovku ONDŘEJ PEŠEK. Asistence: Matouš Hail, Richard Pitel.
     
    36:26
    Po krátké pasáží s častými souboji o kotouč ve středním pásmu jsou Králové zpět v útoku.
     
    36:52
    K zákroku ovšem donutili domácí Lokajíčka, který zasáhl proti střela Fojta od modré.
     
    37:07
    Kříž byl zastaven v rychlém protiútoku po pravém křídle, což se nelíbí hostující střídačce. Hra ovšem přerušena není a za vlastní brankou se k puku dostává Technika.
     
    38:14
    Rybovu střela z vrcholu kruhů vytěsnil Nešpůrek do ochranné sítě. Až nyní tak slyšíme hvizd rozhodčího a vhazovat se bude po levici brněnského gólmana.
     
    38:38
    Kulvejtův pokus od modré trefil pouze prvního bránícího hráče, který kotouč vyhazuje do střední třetiny.
     
    39:12
    Nechybělo mnoho a Čoupek by dobruslil Pospíšilovo vyhození mezi modré čáry. Jako první ovšem byla u kotouče dvojice píseckých beků, která se postarala o rozehrávku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    První polovina druhé třetiny patřila převážně brněnským šancím na snížení, nebo dokonce srovnání, protože domácí od lepšího průběhu zápasu dělila pouze jejich střelecká nepřesnost. Gólová smršť ovšem nastala v 32. minutě. Právě tehdy totiž Tomáš Čoupek využil chybné rozehrávky Králů. Stejnou chybu potrestal o minutu a půl později i Martin Adam a najednou bylo vyrovnáno. S tím se ovšem Jihočeši nesmířili, nastěhovali se do útoku a opětovné vedení hostům po vhazování vrátil Jahor Hracholskij a za minutu už měl Písek své dvoubrankový náskok zpět, protože přesilovou hru využil Ondřej Pešek. Technika Brno platí za velmi ofenzivní tým, ale Písek je v této sérii na svého soupeře dobře připraven. Uvidíme, zda se Brnu podaří s vývojem utkání ještě něco udělat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    Hostující Hála dostává dvouminutový trest za podrážení, ale domácí střídačka není spokojená. Rozhodčí podle brněnského trenéra přerušil hru dřív, než bylo vhodné, protože Technika měla kotouč pod kontrolou.
     
    41:16
    Jihočeši se hned na začátku oslabení osvobodili a až nyní se Technika dostává do útoku. Zatím však domácí pouze kombinují daleko od Lokajíčkovi branky a jejich přihrávky nejsou přesné.
     
    41:58
    Pitel zastavil Fojta při přechodu útočné modré čáry a posílá kotouč do bezpečí.
     
    42:21
    Hosté v plném počtu. Domácí si během přesilové hry nevytvořili žádnou střeleckou příležitost. Písku se naopak dařilo držet kotouč daleko od své brány.
     
    42:54
    Ani celek z jihu Čech však není v žádném souvislém tlaku. Kotouč putuje z jedné strany na druhou a větší šance zatím ve třetí třetině nevidíme.
     
    43:21
    Anderleho střela se od Nešpůrkových betonů odrazila do vzduchu. Z pravého křídla ještě tento kotouč dorážel Pešek, ale také jeho pokus se zastavil o výstroj domácího brankáře.
     
    43:55
    Brněnští tentokrát netroskotají na nepřesnosti, ale na úspěšném Lokajíčkovi v písecké brance. Pospíšil zakončoval přečíslení dva na jednoho, v němž se ocitl s Čoupkem, z levého křídla do vzdálenějšího horního rohu, kam hostující gólman včas nastavil svou lapačku.
     
    44:21
    Pitel se přesunul do pozice útočníka a v rychlém protiútoku nastavil svou hokejku k pravé tyči Nešpůrkovy brány. Brněnský brankář si připisuje úspěšný zákrok.
     
    45:20
    Opět se hraje nahoru dolů, ale tentokrát si oba týmy vytváří své šance. Technika se stáhla okolo soupeřova brankoviště, ale ke střele se zatím nedostává, protože Písek dobře, i když občas poněkud chaoticky, brání.
     
    45:53
    Anderle posílá puk do mezikruží, odkud jeho spoluhráč vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    46:05
    Ne, ani teď to není gól. Mrkvicovu střelu od modré čáry tečoval v předbrankovém prostoru Trögner, který ještě odražený puk dorážel nad ležícího gólmana.
     
    46:13
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Trögner – 2 min., napadení).
     
    46:41
    Na konci písecké přesilovkové kombinace stál Pešek. Jeho střela z ostrého úhlu na levém křídle končí u Nešpůrka.
     
    47:17
    Domácí se osvobozují a drží kotouč za Lokajíčkovou brankou.
     
    47:42
    Sever se po levém křídle vydal do útoku i ve vlastním oslabení. Svou střelou trefuje pouze vracejícího se Lechnýře.
     
    48:13
    Domácí v plném počtu.
     
    48:32
    Písek to stejně jako v případě svého čtvrtého gólu zkusil hned po vhazování v útočném pásmu. Pešek tentokrát z mezikruží trefuje jen před sebou stojící bránící hráče.
     
    48:57
    V přečíslení tři na dva zůstal Adam nakonec sám, protože jeho dva spoluhráči zůstali v obranné pozici na modré čáře. Domácí útočník nebyl v příliš výhodné pozici, což se projevilo také na jeho neúspěšné střele.
     
    49:17
    Adam po návratu z útoku zůstal jako jediný brněnský hráč vysunutý ve středním pásmu, což vedlo k dalšímu brejku. Prudká rána z vrcholu levého kruhu se zastavila o Lokajíčkův levý beton.
     
    50:55
    Holcman dostal kotouč podél mantinelu na levém křídle do útočného pásma, tam ovšem narazil na efektivní obranu Jihočechů. Hosté jsou zatím ve třetí třetině lepším týmem, ale Techniku můžeme vidět právě v takovýchto podobných útočných výpadech, v nichž umí být velmi nebezpečná.
     
    51:40
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Pospíšil – 2 min., faul kolenem).
     
    51:40
    Oddechový čas pro hosty.
     
    52:08
    První Křížovu střelu z mezikruží zblokoval Blaško. V druhém případě dostal Kříž opět přesnou přihrávku od Peška, ale tentokrát jeho vysoko mířenou střelu zastavil pravým ramenem Nešpůrek.
     
    52:14
    Technika se osvobozuje vyhozením přes všechny čáry.
     
    53:04
    Písek právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Skákavou přihrávku Ondřeje Peška do mezikruží Kříž vůbec nezpracoval, ale za ním stojící RICHARD PITEL si s pukem nadvakrát poradil a kolem gólmanova levého betonu jej poslal až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Pešek, Tomáš Hollar.
     
    55:05
    Fojt si ke své střele nabruslil blíže k písecké brance, jenže zakončení mu vůbec nesedlo. Střele chyběla potřená razance a Lokajíček zasahovat nemusel.
     
    55:19
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Dohnal – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:40
    Technika se po vyhození hostujícího celku dostala dostala rychle zpět před branku a kombinaci na hranici brankoviště předvedli Vlach s Mrkvicou. Zakončoval první jmenovaný a po pokusu se vedle pravé tyče Lokajíčkovy brány strhla menší potyčka.
     
    56:22
    Domácí posílají na Lokajíčka prudké střely po ledě. Hostující brankář s nimi nemá problém.
     
    56:43
    I při přesilové hře domácího celku se hraje hodně nahoru dolů. Nyní se do útoku opět vrací Brněnští.
     
    56:45
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Kurfürst – 2 min., sekání).
     
    56:45
    Technika bude hrát něco málo přes třicet sekund v pěti proti třem. Proto si domácí trenér vybírá oddechový čas.
     
    56:48
    První střelecký pokus Techniky je zblokovaný a Písek vyhazuje.
     
    56:58
    Králové se znovu osvobozují, ale domácí ženou kupředu fanoušci, kteří si dnes našli cestu na třetí semifinálový zápas brněnské Techniky.
     
    57:19
    Hosté hrají ve čtyřech a kotouč opět končí za Nešpůrkovou brankou.
     
    58:05
    Domácího kapitána za Lokajíčkovou brankou u mantinelu tvrdě atakoval Hail. Tento čin nezůstal dlouho bez odezvy a na druhé straně kluziště si to šli Brněnští se svými soupeři rázně vyříkat. Čoupek odjíždí na trestnou lavici v doprovodu třech spoluhráčů a zdravotníka.
     
    58:05
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Pešek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Kubica – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování). Trest odpyká Lajoš.
     
    58:31
    Útok domácích zastavuje postavení mimo hru. Zároveň s tím se však bude vylučovat.
     
    58:31
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Trögner – 5 min. + osobní trest do konce utkání, sekání). Trest odpyká Líska.
     
    59:17
    Poslední minuty utkání jsou značně rozkouskované a doprovází je taky častá vyloučení.
     
    59:17
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Kříž – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Blaško – 2 min., hrubost).
     
    59:27
    Velmi vypjatou atmosféru v posledních okamžicích této semifinálové série dokládají také stížnosti domácích funkcionářů, kteří aktuálně diskutují s rozhodčími.
     
    59:37
    Hostující hokejisté drží kotouč za svou brankou. Hrát už se nebude, oba týmy jen počkají, až uplyne posledních třiadvacet sekund do konce zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí třetině byl aktivnějším týmem Písek a Technika hrozila spíš z brejkových příležitostí. Převaha hostů se projevila také na počtu vyloučení na straně Techniky a právě v přesilovce potvrdil Richard Pitel poměrně hladký postup Písku do finále. Utkání se ovšem dohrávalo v napjaté atmosféře, když Hail u mantinelu atakoval Čoupka a od té doby byly k vidění pouze potyčky a dohadování.
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek neděle. (14:32:40)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 32. Čoupek (Mrkvica, Líska), 33. Adam – 2. Kříž (Hollar, Pitel), 19. Hála (Hracholskij), 35. Hracholskij (Hála), 36. Pešek (Hail, Pitel), 54. Pitel (Pešek, Hollar)


    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Skoupý) – Fojt, Holcman, Mrkvica, Kubica (A), Šupa, Svoboda, Blaško (A) – Trögner, Sever, Růžek, Čoupek (C), Lajoš, Adam, Vlach, Líska, Fornál, Pospíšil.
    Trenér: Jiří Rech

    IHC Králové Písek: Lokajíček (Kadlec) – Kulvejt, Hail, Dohnal, Kurfürst (C) – Hála, Pitel, Mikeska, Dubský, Hracholskij, Ryba, Sládek, Andrle, Kovařík, Hollar (A), Lechnýř, Pešek, Kříž.
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Blaha – Mikšík, Čelechovský
    Technika Brno 0 3 Písek
    #1 Středa 09.03.2022 • 18:15
    Písek - Technika Brno 6:2
    #2 Čtvrtek 10.03.2022 • 18:00
    Písek - Technika Brno 4:1
    #3 Neděle 13.03.2022 • 12:00
    Technika Brno - Písek 2:5
    bahis siteleri