Technika Brno – Písek 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Přerov 2:3 (kon.)
konec
Technika Hockey Brno
2:5 (0:2, 2:2, 0:1) Stav série: 0:3
IHC Králové Písek
Neděle 13.03.2022, 12:00 • Hokejové haly dětí a mládeže • Play-off ligy juniorů • Semifinále
Partner:
     
    53:04
    Písek právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Skákavou přihrávku Ondřeje Peška do mezikruží Kříž vůbec nezpracoval, ale za ním stojící RICHARD PITEL si s pukem nadvakrát poradil a kolem gólmanova levého betonu jej poslal až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Pešek, Tomáš Hollar.
     
    35:40
    Písek právě vstřelil branku!
    A jak rychle hosté náskok ztratili, tak rychle ho také získali zpět. Prudkou ranou z levého kruhu do bližšího horního rohu využívá přesilovku ONDŘEJ PEŠEK. Asistence: Matouš Hail, Richard Pitel.
     
    34:33
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek se během necelých dvou minut po vlastních chybách ocitl v úplně jiné situaci, než v jaké hrál od začátku utkání. Králové se tak více zaměřili na útok, což se vyplatilo. Daniel Hála vyhrál vhazování čistě na JAHORA HRACHOLSKÉHO, který poslal kotouč přes bránícího hráče mezi gólmanovy betony. Asistence: Daniel Hála.
     
    32:22
    Technika právě vstřelila branku!
    Jihočeši znovu chybují a z úplně stejné situace, kdy MARTIN ADAM získal na svou hokejku nezpracovanou přihrávku hostů, domácí vyrovnávají stav utkání přesnou střelou do levého horního rohu. Asistence: Bez asistence.
     
    31:03
    Technika právě vstřelila branku!
    Nepotrestaný zákrok nakonec Techniku mrzet nemusí, protože TOMÁŠ ČOUPEK zachytil nepřesné vyhození Písku a střelou nad vyrážečku snižuje náskok Králů. Asistence: Jiří Mrkvica, Dominik Líska.
     
    18:23
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté sice prohráli vhazování ve středním pásmu, ale k puku se jako první prodral Jahor Hracholskij, ke kterému se záhy přidal DANIEL HÁLA. Právě on dostal přesnou přihrávku na levé křídlo, aby následně mohl zakončit nad Nešpůrkův pravý beton. Asistence: Jahor Hracholskij.
     
    01:44
    Písek právě vstřelil branku!
    A Písečtí se svého prvního gólu z úvodního tlaku přece jen dočkali. Tomáš Hollar poslal křižnou přihrávku na MARCELA KŘÍŽE, který na levém kruhu střelou z první poslal puk k bližší tyči za přemisťujícího se gólmana. Asistence: Tomáš Hollar, Richard Pitel.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 32. Čoupek (Mrkvica, Líska), 33. Adam – 2. Kříž (Hollar, Pitel), 19. Hála (Hracholskij), 35. Hracholskij (Hála), 36. Pešek (Hail, Pitel), 54. Pitel (Pešek, Hollar)


    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Skoupý) – Fojt, Holcman, Mrkvica, Kubica (A), Šupa, Svoboda, Blaško (A) – Trögner, Sever, Růžek, Čoupek (C), Lajoš, Adam, Vlach, Líska, Fornál, Pospíšil.
    Trenér: Jiří Rech

    IHC Králové Písek: Lokajíček (Kadlec) – Kulvejt, Hail, Dohnal, Kurfürst (C) – Hála, Pitel, Mikeska, Dubský, Hracholskij, Ryba, Sládek, Andrle, Kovařík, Hollar (A), Lechnýř, Pešek, Kříž.
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Blaha – Mikšík, Čelechovský
    Technika Brno 0 3 Písek
    #1 Středa 09.03.2022 • 18:15
    Písek - Technika Brno 6:2
    #2 Čtvrtek 10.03.2022 • 18:00
    Písek - Technika Brno 4:1
    #3 Neděle 13.03.2022 • 12:00
    Technika Brno - Písek 2:5
    bahis siteleri