Ottawa – Philadelphia 3:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:4 (0:1 po s.n.) | Winnipeg – Boston 2:4 (kon.)
Calgary – Buffalo 0:1 (po pr.) | Anaheim – Florida 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 3:5 (kon.)
Minnesota – Chicago 3:1 (kon.) | NY Islanders – Dallas 4:2 (kon.) | Edmonton – New Jersey 6:3 (kon.)
Vegas – Los Angeles 5:1 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Columbus – St. Louis 5:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:4 (0:0, 0:2, 2:2)
Boston Bruins
Sobota 19.03.2022, 01:07 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Charlie MCAVOY - 2:4
     
    59:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté rozhodují gólme do prázdné branky. Před ním předvedli dobrou kombinaci, kdy Coyle vybojoval kotouč, nasměroval ho na Noska, a ten krásným gestem posunul touš na CHARLIEHO MCAVOYEm i když by mohl jednoduše vstřelit branku. Ten jen puk posunul do volné klece. Asistence: Tomáš Nosek a Charlie Coyle.
    55:13 Taylor HALL - 2:3
     
    55:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston využívá přesilovku a necelých pět minut do konce se dostává do vedení! TAYLOR HALL dostal puk před branku a po dlouhé "došprtávání" ho nakonec dostal přes gólmana dostat dovnitř svatyně Jets. Asistence: Charlie Coyle a Charlie McAvoy.
    43:54 Nikolaj EHLERS - 2:2
     
    43:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    To je nástup! Domácí necelé čtyři minuty po začátku již srovnávají. NIKOLAJ EHLERS dostal kotouč do úniku po pravé straně, dojel až k Ullmarkovi a poslal mu ho přímo mezi betony. Asistence: Kyle Connor.
    42:29 Jevgenij SVEČNIKOV - 1:2
     
    42:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets skvěle začínají poslední dějství. JEVGENIJ SVEČNIKOV dokázal stáhnout kotouč kolem hráče a následně ho usměrnit do branky. Asistence: Nate Schmidt.
    27:12 Trent FREDERIC - 0:2
     
    27:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston znovu navyšuje vedení! Coyle poslal přihrávku, který se mu ale moc nepovedla. Ovšem hráč soupeře velmi špatně posunul kotouč, přímo na TRENTA FREDERICA, ten si objel Hellebuycka a zpoza branky vedle tyčky za jeho záda kotouč poslal. Asistence: Charlie Coyle a Craig Smith.
    24:42 Brad MARCHAND - 0:1
     
    24:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Toto byla naprostá nádhera. BRAD MARCHAND a Jake DeBrusk unikli do šance dva na jednoho. Marchand poslal kotouč žabičkou na druhou stranu DeBruskovi, ten ho při jízdě zpracoval a následně ho na druhou stranu právě Marchandovi vrátil. Pro hráče Bostonu už bylo velice jednoduché ho zasunout do odkryté klece. Asistence: Jake DeBrusk a Jack Studnicka.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 43. J. Svečnikov (N. Schmidt), 44. Ehlers (Connor) – 25. B. Marchand (DeBrusk, Studnicka), 28. Frederic (Coyle, Craig Smith), 56. T. Hall (Coyle, McAvoy), 60. McAvoy (T. Nosek, Coyle)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – DeMelo, Morrissey, Pionk, Dillon, N. Schmidt, Stanley – Wheeler, Scheifele, P. Stastny – Ehlers, Dubois, Connor – J. Svečnikov, Lowry, Copp – Vesalainen, Toninato, Harkins.
    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy, M. Reilly, Carlo, Grzelcyk, Clifton, Forbort – DeBrusk, Studnicka, B. Marchand – Pastrňák, Haula, T. Hall – Craig Smith, Coyle, Frederic – Lazar, T. Nosek, N. Foligno.
    bahis siteleri