Trenčín – Banská Bystrica 3:2 (po pr.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:2 (kon.)
konec
HC Prešov
3:2 (1:0, 1:0, 1:2) Stav série: 3:0
HK Spišská Nová Ves
sk Sobota 19.03.2022, 18:30 • Ice Aréna Prešov • Tipos extraliga predkolo play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:20
    Spišská Nová Ves dala gól!
    A už je to iba o jeden gól! LUKÁŠ VARTOVNÍK najprv vystrelil do betónov Bespalova, puk sa od obrancu odrazil naspäť k nemu, útočník Spišiakov si puk potiahol a zakončil po ľade pomedzi Bespalovove betóny.
     
    49:35
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Nedáš-dostaneš a zápas razom dostáva nový rozmer. Výborne to urobil Džugan, videl medzi kruhmi nakorčuľovaného HANNU KURUHO, ktorému adresoval presnú prihrávku. Kuru vystrelil z prvej do ľavého horného rohu brány.
    Asistencie: Róbert Džugan, Jérémy Ouellet-Beaudry
     
    47:13
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    S hosťami to už vyzerá zle nedobre, prehrávajú 0:3. Prešovu to teraz vyšlo výborne, celú akciu začal kolmicou spoza vlastnej brány Růžička, domáci kombinovali v útočnom pásme, bekhendová prihrávka Čacha mala oči, našla pre bránou úplne voľného VITALIIHO LIALKU, ktorý si potiahol puk a zakončil bekhendom nechytateľne pod hornú žŕdku.
    Asistencie: Viliam Čacho, Aurel Nauš
     
    38:30
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Domáci využívajú presilovú hru a odskakujú Spišiakom na rozdiel dvoch gólov. Vas posielal puk od mantinelu po ľade vedome na teč, JÁN SÝKORA správne nastavil čepeľ a teší sa z gólu.
    Asistencie: János Vas, Aurel Nauš
     
    18:21
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Fantastický gól v podaní ALBERTA MICHNÁČA! Na červenej čiare prešiel s pukom pomedzi dvojicu hráčov, ďalšieho potom oklamal a puk dostal pomedzi jeho korčule, no a na konci nekompromisne zavesil. Nádherné sólo a možno aj gól sezóny.
    Asistencie: Erik Rajnoha, Vitalii Lialka

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 19. Michnáč (Rajnoha, Lialka), 39. Sýkora (Vas, Nauš), 48. Lialka (Čacho, Nauš) – 50. Kuru (Džugan, Ouellet-Beaudry), 51. Vartovník


    HC Prešov: Bespalov (Petrík) – F. Fekiač, Rajnoha, Turan, Jendroľ, Růžička, Glazkov, Bakala – Michnáč, Čacho, Welychka – Nauš, Vas, Lialka – Lalík, Šimun, Sýkora – V. Fekiač, Zagrapan, Valent
    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík (Surák) – Malina, Podlipnik, Ouellet-Beaudry, Romaňák, Česánek, Ordzovenský – Giľák, Salituro, Tkáč – Ahström, Kuru, Džugan – Hamráček, Vartovník, Štrauch – Ščurko, Vrábeľ, Novák

    Rozhodčí: Baluška, Štefik – Synek, D. Konc ml.
    Prešov 3 0 Spišská N. Ves
    #1 Středa 16.03.2022 • 19:00
    Spišská N. Ves - Prešov 0:3
    #2 Čtvrtek 17.03.2022 • 18:00
    Spišská N. Ves - Prešov 3:4 po prodl.
    #3 Sobota 19.03.2022 • 18:30
    Prešov - Spišská N. Ves 3:2
    bahis siteleri