Venezia – Sampdoria 0:2 (kon.) | Empoli – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Juventus – Salernitana 2:0 (kon.)
AS Řím – Lazio 3:0 (kon.) | Bologna – Atalanta BC 0:1 (kon.)
konec
Juventus FC
2:0 (2:0)
US Salernitana 1919
Neděle 20.03.2022, 15:00Italská Serie A • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:13. (16:56:35)
     
    Je konec! Juventus ovládl dnešní duel a poráží Salernitanu 2:0. Favorizovaný celek se do vedení dostal po pěti minutách, kdy se prosadil Paulo Dybala. Na jeho zásah po půlhodině hry navázal Dušan Vlahovič. Po změně stran už se hrálo mnohem opatrněji a ani jeden z týmů se nedostával do šancí. Salernitana sice měla nějaké náznaky, ale duel už zdramatizovat nedokázala.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Danilo si dal pozor na centr z pravé strany a bez problémů pohlídal cestu míče do zámezí. Wojciech Szczęsny už může rozehrávat v naprostém klidu.
     
    90+2
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Fabio Miretti.
     
    90+1
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dušan Vlahović, přichází Moise Kean.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    89
    Hosté se dostali do blízkosti velkého vápna, ale nikdo v bílém si netroufl na odcentrování. Ve vápně byl jediný hráč v bílém proti kvartetu domácích zadáků.
     
    88
    Také hostující brankář Sepe si po delší době musel sáhnout na míč. Brankář Salernitany vyběhl pro centr z levé strany a ukryl míč do rukavic.
     
    87
    Po dalším centru před domácí svatyni se jeden z hráčů Salernitany dopustil útočného faulu. Juventus tak nasbírá další cenné sekundy.
     
    86
    Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti velkého vápna. Vysoký centr přiletěl na zadní tyč, ale nikdo v bílém dresu se k zakončení nedostal.
     
    85
    Álvaro Morata se z pravé strany dostal na hranici velkého vápna, jenže zakončení levou nohou se mu vůbec nepovedlo.
     
    84
    Wojciech Szczęsny nyní rozhodně nespěchal s rozehrávkou z pokutového území. Polský brankář nakopl na levou stranu, ale tam neměl spoluhráče.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Danilo (Juventus FC).
     
    82
    Domácí fanoušci nadále hlasitě skandují a tlačí Juventus za vstřelením třetí branky. Zraněný Pellegrini zřejmě bude muset střídat.
     
    81
    Luca Pellegrini zůstává ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat ve hře.
     
    80
    Álvaro Morata se z levé strany dostal do pokutového území a zakončil levou nohou. Jeho přízemní pokus ale srazil stoper v bílém na roh.
     
    79
    Salernitana se snažila udeřit protiútokem vedeným středem hrací plochy, ale na prudkou přihrávku si nenaběhl nikdo v bílém dresu.
     
    78
    Střídání v týmu US Salernitana 1919: ze hřiště odchází Ivan Radovanović, přichází Mamadou Coulibaly.
    Střídání v týmu US Salernitana 1919: ze hřiště odchází Federico Bonazzoli, přichází Mikael.
     
    77
    Obrana Juventusu se postupnou kombinací na vlastní polovině snaží uklidnit dění na trávníku. Hosté se v závěru duelu rozhodně nevzdávají.
     
    76
    Wojciech Szczęsny si hlasitě zakřičel na své spoluhráče a bez problémů schoval do rukavic vysoký centr. Polský brankář poté rozehrál výhozem na pravou stranu.
     
    75
    Hra je přerušena! Jeden z hostů zůstává ležet na trávníku a potřebuje ošetření.
     
    74
    Verdi se dostal do zakončení v pokutovém území, ale ani jemu rána nesedla a míč skončil vedle levé tyčky domácí svatyně.
     
    73
    Rabiot si naběhl na centr z levé strany, ale u přední tyče se nedokázal srovnat tak, aby mohl zakončit mezi tři tyče.
     
    72
    Dušan Vlahovič se dostal do dalšího zakončení, ale obrana netrefil branku Salernitany. Po delší době jsme viděli nějakou zajímavou akci.
     
    71
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Arthur, přichází Federico Bernardeschi.
     
    70
    Střídání v týmu US Salernitana 1919: ze hřiště odchází Matteo Ruggeri, přichází Franck Ribéry.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Simone Verdi (US Salernitana 1919).
     
    68
    Salernitana zahrávala rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, ale nikdo v bílém dresu se do zakončení nedostal.
     
    67
    Simone Verdi si navedl míč na hranici velkého vápna, nicméně jeho dělovka levačkou skončila vedle pravé tyčky.
     
    66
    Wojciech Szczęsny si dal pozor na centr z levé strany. Polský brankář vyrazil na malé vápno a bez problémů ukryl míč do rukavic.
     
    64
    Adrien Rabiot se skvěle vrátil na vlastní polovinu a ve skluzu zastavil centr z pravé strany hrací plochy. Hosté budou zahrávat rohový kop.
     
    63
    Ani další standardní situace nepřinesla hostům úspěch. Přímý kop z levé strany skončil vysoko nad břevnem.
     
    62
    Salernitana zahrávala přímý kop na polovině soupeře. Skákavý centr se snesl na značku pokutového kopu, kde ale nezakončil nikdo v bílém.
     
    61
    Střídání v týmu US Salernitana 1919: ze hřiště odchází Diego Perotti, přichází Simone Verdi.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí Juventus nadále drží dvoubrankové vedení. Salernitana navíc stále čeká na svou první možnost.
     
    59
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Paulo Dybala, přichází Álvaro Morata.
     
    58
    Juan Cuadrado dostal přihrávku na pravou stranu, kde si míč pokryl tělem a nenechal se od něj odstavit. Důrazní hráči Salernitany se sice snaží, ale kvalita tam zkrátka chybí.
     
    57
    Juventus se usadil na levé straně hrací plochy a domácím se dlouho nedaří přenést těžiště hry. Obrana Salernitany zatím drží kompaktní blok.
     
    56
    Po rohovém kopu se do zakončení v pokutovém území tlačil Fazio, ale podle hlavního arbitra si pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    55
    Rugani si při odkopu z velkého vápna nastřelil vlastní ruku, což hosté reklamovali, ale nakonec je z celé situace jen rohový kop.
     
    54
    Hra je přerušena. Domácí střelec Dušan Vlahovič se po souboji se soupeřem drží za levé koleno, ale podle všeho bude schopen pokračovat.
     
    53
    Mattia De Sciglio potáhl míč do blízkosti velkého vápna, ale jeho pobídka skončila na noze prvního obránce, který balón odkopl do bezpečí.
     
    52
    Stopeři hostujícího celku si vyměňují krátké přihrávky na vlastní polovině a zatím se nikam neženou. Naopak obrana Juventusu drží pohromadě.
     
    51
    Domácí brankář si dal pozor na nákop z velké vzdálenosti a jednoduše nechal míč propadnout do zámezí. Wojciech Szczęsny bude rozehrávat.
     
    50
    Rugani zahrával standardní situaci Juventusu na polovině soupeře. Domácí obránce ale nákopem odevzdal míč jen brankáři soupeře.
     
    49
    Mattia De Sciglio vhazoval na pravé straně hrací plochy. Na jeho pobídku si naběhl Danilo, ale nedokázal se otočit kolem soupeře.
     
    48
    Rugani si dal pozor na nákop do pokutového území a bez problémů míč odhlavičkoval do bezpečí. Defenziva Juventusu pracuje výborně.
     
    47
    Juventus vstoupil aktivně také do druhého poločasu dnešního souboje. Domácí se rychle dostali do pokutového území, ale nedokázali zakončit.
     
    46
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Giorgio Chiellini, přichází Daniele Rugani.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější hráči domácího Juventusu. Favorizovaný celek se do vedení dostal po pěti minutách, kdy se prosadil Paulo Dybala. Na jeho zásah po půlhodině hry navázal Dušan Vlahovič. Do kabin se tak odchází za stavu 2:0.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Hosté v závěru poločasu napadali rozehrávku Juventusu, ale nedostali se k balónu. Naopak domácí celek pokračuje v koncentrovaném výkonu.
     
    44
    Giorgio Chiellini nakopl míč na polovinu soupeře, jenže tam neměl nikoho ve žlutém dresu domácího Juventusu. Pokračuje boj o každý metr hřiště.
     
    43
    Stopeři Juventusu kombinují s míčem na vlastní polovině a nikam se neženou. Domácí celek může být s první půli spokojený a chce jí dohrát s nulou vzadu.
     
    42
    Domácí fanoušci nyní hlasitým pískotem dávají najevo svou nevoli se žlutou kartou pro Pellegriniho. Ten nasimuloval pád ve vápně a přijde o příští zápas s Interem.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Luca Pellegrini (Juventus FC).
     
    40
    Dušan Vlahović si naběhl na parádní přihrávku do pokutového území, nicméně si nepotykal se zpracováním a míč mu utekl k obránci.
     
    39
    Rabiot prošel po pravém křídle do blízkosti velkého vápna, ale následný centr doputoval jen k dobře postavenému obránci.
     
    38
    Arthur vybojoval volný míč na pravé straně hrací plochy, přehodil si míč na levačku a odcentroval. Jeho nadýchaný centr nikoho ve žlutém nenašel.
     
    37
    Adrien Rabiot si troufl na zakončení z dobrých třiceti metrů. Domácí středopolař pálil levou nohou, ale poslal svůj pokus nad břevno!
     
    36
    Rabiot se otočil na polovině hrací plochy a pomohl si rozehrávkou do zadních řad. Obrana Salernitany se mezitím stačila srovnat.
     
    35
    Dušan Vlahovič si pro změnu nedovoleně počínal v jednom z hlavičkových soubojů na polovině Salernitany. Rozehrávku mají k dispozici hosté.
     
    34
    Rabiot se skluzem položil pod nohy jednomu ze soupeřů a může být rád, že za svůj prohřešek nevyfasoval žlutou kartu.
     
    33
    Juventus si dal pozor na ofenzivní výpad soupeře a dobře postavený Giorgio Chiellini míč odkopl daleko ze šestnáctky.
     
    32
    Domácí fanoušci si zatím dnešní výkon svých oblíbenců užívají. Juventus má otěže utkání pevně v rukou a soupeře prakticky nepouští do hry.
    30. Dušan VLAHOVIĆ - 2:0
     
    30
    Juventus právě vstřelil branku!
    Juventus po půlhodině hry přidává druhou branku! Na povedený centr z pravé strany si na malém vápně naskočil DUŠAN VLAHOVIČ, který hlavou nedal Sepemu nárok!
     
    29
    Giorgio Chiellini byl faulován na vlastní polovině a drží se za levý kotník. Zkušený stoper Juventusu však bude schopen nadále pokračovat ve hře.
     
    28
    Perotti nakopl míč na polovinu soupeře, jenže tam se včas nedostal nikdo v bílém dresu hostující Salernitany. Obrana Juventusu je zatím pozorná.
     
    27
    Juventus po krátkém přerušení pokračuje v kombinaci v zadních řadách. Na stadionu dnes panuje parádní atmosféra.
     
    25
    Dybyla byl v další akci Juventusu poslán k zemi. Žlutou kartu si vykoledoval Coulibaly.
     
    24
    A hned vzápětí si Juventus vypracoval další obrovskou možnost! V pádu zakončoval Paulo Dybala, ale Sepe byl opět připraven!
     
    23
    Dušan Vlahović se po rychlém brejku Juventusu zjevil sám před hostujícím brankářem, ale Sepe skvělým zákrokem ránu domácího útočníka zneškodnil!
     
    22
    Do další velké šance se znovu dostal Paulo Dybala, který se snažil přelobovat brankáře, ale spolu s ním přeloboval i horní tyč!
     
    21
    Salernitana kombinuje na polovině hřiště a zatím vyčkává na skulinku v zadních řadách soupeře. Obránci Juventusu se ale skvěle pohybují.
     
    20
    Salernitana vhazovala na polovině hrací plochy. Hosté sice dokážou kombinovat s míčem na kopačkách, ale hrají daleko od domácí branky.
     
    19
    De Ligt diriguje rozehrávku Juventusu na polovině soupeře. Obrana Salernitany hraje pozorně a nepouští hráče ve žlutém do vápna.
     
    18
    Juventus už je zpátky na míči a postupně se tlačí do ofenzivy. Domácí celek je v dnešním duelu považován za jasného favorita a od úvodního výkopu tuto roli plní.
     
    17
    Hosté kombinují s míčem na kopačkách a snaží se vrátit zpátky do utkání. Salernitana se však zatím nedostala do střelecké příležitosti.
     
    16
    Mattia De Sciglio prošel po pravé straně do blízkosti velkého vápna, ale jeho nadýchaný centr směřoval jen do rukavic dobře postaveného brankáře.
     
    15
    Matteo Ruggeri táhl akci hostů po pravé straně, ale nedokázal si obhodit důrazného Dušana Vlahoviče. Útočník Juventusu je platný i v defenzivě.
     
    14
    Nadir Zortea příliš dlouho otálel s rozehrávkou na vlastní polovině. Jeho dloubáček skončil na hlavě dobře postaveného Giorgia Chielliniho.
     
    13
    Zortea dostal přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval do šestnáctky, ale dobře postavený Pellegrini jeho pobídku z první odehrál do zámezí.
     
    12
    Salernitana se dostala do útoku po pravé straně, ale nadýchaný centr skončil v rukavicích pozorného brankáře.
     
    11
    Juventus kombinuje na polovině hřiště a zatím se nikam nežene. Domácí vstoupili do zápasu ve velkém stylu a mají jeho vývoj pod kontrolou.
     
    10
    Za další přihrávkou do pokutového území si naběhl Dybala, ale tentokrát si nedokázal obhodit statického obránce. Salernitana v úvodu utkání hodně zaostává.
     
    9
    Juventus opět kombinuje s míčem na kopačkách a nikam se nežene. Naopak hostující Salernitana zatím drží pevný blok a nedává soupeřům moc prostoru.
     
    8
    Salernitana se po pravé straně dostala do blízkosti velkého vápna. Nikdo v bílém dresu hostujícího celku ale nedokázal adresně odcentrovat.
    6. Paulo DYBALA - 1:0
     
    6
    Juventus právě vstřelil branku!
    Juventus se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Na přihrávku do pokutového území si naběhl PAULO DYBALA, který se skvělým zpracováním zbavil obránce a prostřelil bezmocného brankáře!
     
    5
    Dybala dloubl míč do pokutového území, jenže nikdo ve žlutém dresu Juventusu si na jeho pobídku nenaběhl.
     
    4
    Matthijs de Ligt se na poslední chvíli vrátil s rozběhnutým soupeřem, před kterého se natlačil tělem a odehrál míč mimo nebezpečný prostor.
     
    3
    Dušan Vlahovič si hledal prostor na malém vápně, ale důrazný obránce v bílém dresu domácí posilu skvěle odstavil od balónu.
     
    2
    Dybala dostal přihrávku na levou stranu, ale akce skončila centrem do bloku hostujících obránců. Salernitana musí spoléhat na to, že se jí povede zaskočit favorita.
     
    1
    Domácí Juventus obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Stará dáma se ihned vydala do útoku, ale míč skončil u soupeře.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio, de Ligt, Chiellini, Pellegrini – J. Cuadrado, Danilo, Arthur, Rabiot – Dybala, Vlahović.
    Náhradníci: Perin, Pinsoglio – Bernardeschi, Kean, Miretti, Morata, Rugani, Soulé.

    US Salernitana 1919: Sepe – Mazzocchi, Gyömbér, Fazio, Ruggeri – M. Coulibaly, Radovanović – Zortea, Bonazzoli, Perotti – Djurić.
    Náhradníci: Belec – Bohinen, Dragusin, L. Coulibaly, Kastanos, Gagliolo, Mikael, Obi, Ranieri, Verdi, Ribéry..
     
    Juventus FC

    Domácí Juventus je na tom sice mnohem lépe, ale ani s letošní sezónou nemůže být spokojený. Po dvaceti devíti odehraných duelech má na kontě padesát šest bodů a patří mu čtvrtá pozice ligové tabulky. Na čelo má navíc solidní ztrátu. Juventus tak mohou mrzet ztráty hlavně z podzimní části ligové soutěže. V posledním kole dokázalo Juve zvítězit 3:1 na půdě Sampdorie. V týdnu ale po debaklu 0:3 s Villarrealem vypadl Juventus z Ligy mistrů.
     
    US Salernitana 1919

    Hostující Salernitana letos odehrála dvacet sedm zápasů a získala v nich jen šestnáct bodů. S nováčkem v nejvyšší italské soutěži to tak jedenáct kol před koncem nevypadá vůbec dobře. Na záchranu totiž ztrácí propastných deset bodů. Salernitanu navíc trápí hrůzostrašná defenziva. Dosud inkasovala už 63 branek. Naposledy ale doma uhrála remízu 2:2 se Sassuolem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 6. Dybala (Vlahović), 30. Vlahović (De Sciglio)

    Karty:   41. Pellegrini (JUV), 83. Danilo (JUV) – 25. L. Coulibaly (SAI), 69. Verdi (SAI)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:13.
    Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio, de Ligt, Chiellini (46. Rugani), Pellegrini – J. Cuadrado (90+2. Miretti), Danilo, Arthur (71. Bernardeschi), Rabiot – Dybala (59. Morata), Vlahović (90+1. Kean).
    Náhradníci: Perin, Pinsoglio – Bernardeschi, Kean, Miretti, Morata, Rugani, Soulé.

    US Salernitana 1919: Sepe – Mazzocchi, Gyömbér, Fazio, Ruggeri (70. Ribéry) – L. Coulibaly, Radovanović (78. M. Coulibaly) – Zortea, Bonazzoli (78. Mikael), Perotti (61. Verdi) – Djurić.
    Náhradníci: Belec – Bohinen, Dragusin, M. Coulibaly, Kastanos, Gagliolo, Mikael, Obi, Ranieri, Verdi, Ribéry.
    bahis siteleri