Rakousko – Česko 1:4 (kon.)
konec
Rakousko
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Česko
Pátek 08.04.2022, 17:30 • AG Eisarena (Linz) • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:11 Matěj BLÜMEL - 1:4
     
    57:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním oslabení se dostal do akce MATĚJ BLÜMEL, který, ač byl tísněn obranou Rakouska, dostal se na levý kruh a svižnou ranou pak prostřelil kolem betonu Davida Madlenera – 1:4. Bez asistence.
     
    56:29
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Hladonik – 2 min., sekání).
     
    45:23
    Vyloučení v týmu Rakousko (Nikolaus Kraus – 2 min., podrážení).
    40:43 Jan ŠČOTKA - 1:3
     
    40:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu třetí třetiny udeřili čeští hráči potřetí. Michal Jordán na modré čáře posunul puk na svého kolegu v obraně JANA ŠČOTKU, který poté svižnou ranou prostřelil Davida Madlenera – 1:3. Asistence: Michal Jordán.
    38:41 Petr HOLÍK - 1:2
     
    38:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    V závěru prostřední části hry se Češi znovu ujímají vedení. David Cienciala postrčil kotouč PETRU HOLÍKOVI, ten se kolem brankoviště protáhl až před Madlenera, kterého pak prostřelil a rozvlnil síť za jeho zády – 1:2. Asistence: David Cienciala.
     
    32:49
    Vyloučení v týmu Rakousko (Nikolaus Kraus – 2 min., sekání).
     
    32:11
    Závar před českou brankou, kotouč se kutálel k brankové čáře, ale Aleš Stezka dokázal zakročit a puk dostal k sobě. Poté ho schoval a raději hru přerušil.
     
    30:54
    Vyloučení v týmu Česko (David Cienciala – 2 min., podrážení).
     
    27:19
    Vyloučení v týmu Česko (Adam Klapka – 2 min., podrážení).
     
    26:02
    Na pravém kruhu střílel nebezpečně ve vlastním oslabení Manuel Ganahl. Jeho pokus šel nad pravé rameno Aleše Stezky a skončil mimo. Nicméně to byla hezká akce Rakušanů.
     
    25:14
    Vyloučení v týmu Rakousko (Ramon Schnetzer – 2 min., sekání).
     
    13:51
    Vyloučení v týmu Česko (Adam Klapka – 2 min., podrážení).
    11:27 Erik KIRCHSCHLÄGER - 1:1
     
    11:27
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. ERIK KIRCHSCHLÄGER si stáhl kotouč a z levé strany pak vystřelil a nachytal Aleše Stezku, kterého prostřelil do horního růžku jeho branky – 1:1. Asistence: Luis Lindner a Nico Feldner.
    08:31 Parádní hokejový moment v podání Adama Klapky
     
    08:21
    Nádherná akce Adama Klapky, ten střelou mezi nohama poslal puk pod víko a už to vypadalo, že je to gól. Puk ale nakonec vyletěl nad i za pomoci odrazu od břevna Madlenerovy branky. Nicméně to byla krásná akce libereckého útočníka, který se zatím jako nováček prezentuje velmi dobře.
    03:46 Matěj BLÜMEL - 0:1
     
    03:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ujímají vedení. David Cienciala postrčil puk na pravou stranu, kde si ho hokejkou okamžitě zpracoval MATĚJ BLÜMEL a pohotově ho zasunul k bližší tyči – 0:1. Češi se tak jako v prvním duelu s Rakouskem ujímají znovu vedení. Asistence: David Cienciala a Jan Ščotka.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Kirchschläger (Lindner, Feldner) – 4. Blümel (Cienciala, Ščotka), 39. Holík (Cienciala), 41. Ščotka (Jordán), 58. Blümel


    Rakousko: Madlener (Sommer) – Lindner, Kirchschläger, Schnetzer, Kragl, Wimmer, Steffler, Jakubitzka, Kernberger – Feldner, Haudum, Ganahl (C) – Macierzynski (A), Obersteiner, Kraus – Pöschmann, Bretschneider, Antonitsch – Preiser, van Ee, Bär
    Trenér: Roger Bader

    Česko: Stezka (Pavlát) – Ščotka (C), Jordán (A), Krejčík, Budík, Kvasnička, Kaňák, Bartejs, Kučeřík – Cienciala, Holík, Blümel – Beránek, Černoch, Fridrich – Zdráhal, Kodýtek (A), Lang – Klapka, Hladonik, Navrátil – Bambula
    Trenér: Kari Jalonen

    Rozhodčí: Fichtner, Huber – Bedynek, Gatol
    bahis siteleri