Česko – Německo 6:2 (kon.)
konec
Česko
6:2 (2:0, 2:0, 2:2)
Německo
Čtvrtek 14.04.2022, 17:10Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:50 Jakub FLEK - 6:2
     
    53:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    České rejdění v útočném pásmu skončilo šestou radostí v utkání. Útočníci si několikrát vyměnili kotouč, až Smejkal našel z levé strany u druhé tyče JAKUBA FLEKA, který mířil přesně. Asistence: Jiří Smejkal a Petr Kodýtek.
    48:46 Daniel SCHMÖLZ - 5:2
     
    48:46
    Německo právě vstřelilo branku!
    Hned po buly přišla Höfflinova rána, která se od zadního mantinelu odrazila do brankoviště, kde puk pohotově do odkryté branky doklepl DANIEL SCHMÖLZ, který tak využil přesilovku. Asistence: Mirko Höfflin.
    46:05 Fabio WAGNER - 5:1
     
    46:05
    Německo právě vstřelilo branku!
    Hostující tým se přece jen dočkal poté, co Blank vybojoval puk v rohu útočného pásma, posunul Volekovi, který našel před brankou úplné volného FABIA WAGNERA, který prostřelil Lukeše. Asistence: Justin Volek a Alexander Blank.
    44:48 Patrik ZDRÁHAL - 5:0
     
    44:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    PATRIK ZDRÁHAL si po buly sebral volný puk a předvedl parádní sólo přes celé kluziště, když v útočném pásmu proskočil mezi dvěma obránci a sám před Treutlem poslal puk do šibenice. Bez asistence
    23:59 Petr HOLÍK - 4:0
     
    23:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Lukešův zákrok odstartoval českou gólovou akci. Jordán přihrál z vlastního pásma do jízdy Blümelovi, který v levém kruhu zasekl, nechal přejet obránce a naservíroval před odkrytou část branky na druhé straně PETRU HOLÍKOVI, který nabídkou nepohrdl. Asistence: Matěj Blümel a Michal Jordán.
    22:37 Jiří ČERNOCH - 3:0
     
    22:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak zmýlená neplatí. Češi postavili přesilovkový vzorec a a Jiříček pálil z osy na modré. Střela mu nesedla, ale český tým udržel puk i pásmo, takže přišel křižná přihrávka Blümela, do níž se v pravém kruhu opřel JIŘÍ ČERNOCH a zvýšil český náskok. Asistence: Matěj Blümel a David Jiříček.
    11:20 Adam KLAPKA - 2:0
     
    11:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Höfflin přišel v rohu po pravici Lukeše o kotuč, na zadním mantinelu ho nikdo z Němců nevybojoval, takže ADAM KLAPKA procpal puk do středního pásma, kde mu ho do jízdy přistrčil Zdráhal a liberecký útočník upaloval směrem k brance Treutleho, jehož překonal ranou z pravého kruhu. Asistence: Patrik Zdráhal.
    09:41 Jakub KREJČÍK - 1:0
     
    09:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fridrich s Černochem vybojovali puk v rohu, druhý jmenovaný vyjel za branku, odkud našel mezi kruhy zajíždějícího JAKUBA KREJČÍKA, jenž střelou bez přípravy otevřel skóre zápasu. Asistence: Jiří Černoch a Petr Fridrich.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 10. Krejčík (Černoch, Fridrich), 12. Klapka (Zdráhal), 23. Černoch (Blümel, Jiříček), 24. Holík (Blümel, Jordán), 45. Zdráhal, 54. Flek (Smejkal, Kodýtek) – 47. Wagner (Volek, Blank), 49. Schmölz (Höfflin)


    Česko: Lukeš (Stezka) – Ščotka, Jordán, Zábranský, Krejčík, Jiříček, Sklenička, Budík, Kaňák – Ciencala, Holík, Blümel – Beránek, Černoch, Fridrich – Smejkal, Kodýtek, Flek – Klapka, Hladonik, Zdráhal – Lang.
    Trenér: Kari Jalonen

    Německo: Treutle (Jenike) – Ankert, Bender, Forhler, Münzenberger, Hüttl, Wagner, Huss, Rogl – Soramies, Pietta, Höfflin – Braun, Fleischer, Schmölz – Jentzsch, Blank, Karachun – Volek, Pfaffengut, Rutkowski.
    Trenér: Toni Söderholm

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Brejcha, Zíka
    bahis siteleri