Montreal – Ottawa 3:4 (kon.) | Florida – Tampa 3:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 5:2 (kon.)
Columbus – St. Louis 7:0 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:1 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:6 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
7:0 (3:0, 2:0, 2:0)
St. Louis Blues
Pátek 07.10.2022, 02:00 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:21 Justin DANFORTH - 7:0
     
    49:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tohle už začíná být pro hosty pořádný debakl! Kent Johnson našel přihrávkou zpoza branky JUSTINA DANFORTHA, který puk poslal zblízka za záda dezorientovaného Greisse. Asistence: Kent Johnson a Andrew Peeke.
    46:00 Cole SILLINGER - 6:0
     
    46:00
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají už šestý gól! Sehráli pohlednou a rychlou kombinaci. Gavrikov nahrál k brankové čáře Justinovi Danforthovi, který kotouč posunul k brankovišti a tam se nacházel COLE SILLINGER, jenž ho zblízka uklidil na místo určení – 6:0. Asistence: Justin Danforth a Vladislav Gavrikov.
    32:33 Jakub VORÁČEK - 5:0
     
    32:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Teď už se JAKUB VORÁČEK dočkal! Český útočník si našel kotouč, který se odrazil před branku od zadního mantinelu po ráně Peeka a bekhendem ho vrátil za záda bezmocného Greisse – 5:0. Asistence: Andrew Peeke a Jegor Činachov.
    25:30 Zach WERENSKI - 4:0
     
    25:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modré kabáty zvyšují už na 4:0! Johnny Gaudreau chtěl v přečíslení 2 na 1 vyzvat ke skórování Patrika Laineho, ovšem na toho přihrávka neprošla. Domácím to však nemuselo vadit. Puk se odrazil zpátky ke Gaudreauovi, jenž našel z druhé vlny najíždějícího ZACHA WERENSKIHO a ten se z mezikruží nemýlil. Asistence: Johnny Gaudreau a Boone Jenner.
    13:56 Jack ROSLOVIC - 3:0
     
    13:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí skórují dokonce ve vlastním oslabení! JACK ROSLOVIC přebral puk od Seana Kuralyho. Na pravé straně útočného pásma se pak zbavil protihráče a přesnou ranou z kruhu pro vhazování zvýšil na 3:0. Asistence: Sean Kuraly a Andrew Peeke.
    12:03 Jegor ČINACHOV - 2:0
     
    12:03
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí navýšili svůj náskok! Jakub Voráček rozjel výborným pasem JEGORA ČINACHOVA. Ten se z pravé strany natlačil až před Greisse a zakončením na vzdálenější tyčku nedal brankáři Blues šanci – 2:0. Asistence: Jakub Voráček.
    01:03 Patrik LAINE - 1:0
     
    01:03
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí začali zápas velmi aktivně a do vedení jdou už po 63 sekundách hry! Zach Werenski poslal od levého mantinelu puk před branku, kde ho PATRIK LAINE dokázal usměrnit na místo určení obloučkem přes klečícího brankáře Greisse. Asistence: Zach Werenski a Andrew Peeke.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Laine (Werenski, Peeke), 13. Činachov (Voráček), 14. Roslovic (Kuraly, Peeke), 26. Werenski (Gaudreau, Jenner), 33. Voráček (Peeke, Činachov), 46. Sillinger (Danforth, Gavrikov), 50. Danforth (Johnson, Peeke)


    Columbus Blue Jackets: Tarasov (Greaves) – Boqvist, Werenski (A), Peeke, Gavrikov, Jiříček, Bean – Laine, Jenner (C), Gaudreau – Voráček, Roslovic, Činachov – Danforth, Sillinger, Johnson – Foudy, Kuraly, Olivier.
    Trenér: Brad Larsen

    St. Louis Blues: Greiss (50. Hofer) – Kessel, Rosen, Bortuzzo (A), Santini, Lyle, Tucker – Acciari (A), O’Reilly (C), Neighbours – Leivo, Alexandrov, Walker – Bitten, McGing, Kostin – Frk, Laferriere, Highmore.
    Trenér: Craig Berube
    bahis siteleri