Banská Bystrica – Trenčín 0:6 (kon.) | Nitra – Spišská N. Ves 2:3 (kon.) | Prešov – HC Slovan 5:6 (kon.)
Zvolen – Michalovce 4:3 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 5:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Košice 2:3 (kon.)
konec
HK Nitra
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 07.10.2022, 18:00 • Tipsport Aréna Nitra • Tipos Extraliga (SR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:12
    Ďalšia šancu pre domácich. Ullander sa snažil zastaviť Holešinského, ktorý sa predieral za pukom. Rozhodcovia mu udeľujú dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    47:25
    Veľký problém pre domácu Nitru, na trestnú lavicu odchádzajú Mezei aj Holešinský a hostia budú hrať presilovú hru o dvoch hráčov.
     
    40:56
    Hostia si opäť komplikujú situáciu. Dvojminútový trest pre brankára Marcela Melicherčíka.
     
    35:54
    Spišiaci si opäť komplikujú situáciu. Hayden Verbeek v strednom pásme nedovolene zastavil Adriána Holešinského a odchádza na trestnú lavicu.
     
    29:49
    Hostia pôjdu na troch! Romaňák si nedal pozor a sekol Krivošíka, čo neuniklo hlavnému rozhodcovi.
     
    29:27
    Adam Žiak vyvážal puk z obranného pásma, avšak situáciu nevyriešil ideálne. Vyhodil ho na tribúnu a dostáva dve minúty za zdržovanie hry.
     
    22:31
    Do náznaku šance sa dostával domáci Samuel Solenský, v poslednej chvíli mu však zabránil Peter Ordzovenský, ktorý odchádza na tresnú lavicu za podrazenie.
     
    14:21
    Domáca aktivita bola až prílišná, Filip Bajtek v snahe získať puk atakoval hráča bez puku, za čo si vyslúžil dvojminútový trest.
    Branky a nahrávky: 31. Varga (Bodák, Sýkora), 54. Holešinský (Erkamps) – 7. Kerbashian, 19. Štrauch (Romaňák), 29. Majdan (Giľák, Ullander)


    HK Nitra: O'Connor– Erkamps, Donaghey, Mezei, Bodák, Švarný, Gajdoš, Pupák, Lacka – Sýkora, Buncis, Krivošík, Varga, Myklukha, Holešinský, Tvrdoň, Solenský, Molnár, Knies, Bajtek, Pekarčík
    Trenér: Normunds Sejejs

    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík – Ullander, Ališauskas, Romaňák, Ouellet-Beaudry, Žiak, Ordzovenský, Šuty – Verbeek, Kerbashian, Vandas, Štrauch, Nellis, Rapáč, Majdan, Salituro, Giľák, Hamráček, Bortňák, Tkáč
    Trenér: Vlastimil Wojnar

    Rozhodčí: Goga, Rojík, Frimmel, Hercog
    bahis siteleri