Neapol – Ajax 4:2 (kon.) | Atlético – Club Bruggy 0:0 (kon.) | Rangers – Liverpool 1:7 (kon.)
Leverkusen – Porto 0:3 (kon.) | Barcelona – Inter 3:3 (kon.) | Plzeň – Bayern 2:4 (kon.)
Tottenham – Frankfurt 3:2 (kon.) | Sporting – Marseille 0:2 (kon.)
konec
Glasgow Rangers
1:7 (1:1)
Liverpool FC
Středa 12.10.2022, 21:00 • Ibrox Stadium • Liga mistrů • 4 • Skupina A
Předzápasové kurzy
    87. Harvey ELLIOTT - 1:7
     
    87
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Dominance Liverpoolu ještě pokračuje! K odraženému míči se dostal HARVEY ELLIOTT, který úspěšně zavěsil. Pomezní sudí nejprve zvedl praporek, ale po přezkumu systému VAR se nakonec ukázalo, že gól byl platný. 1:7.
    81. Mohamed SALAH - 1:6
     
    81
    Liverpool právě vstřelil branku!
    MOHAMED SALAH je na hřišti zhruba třináct minut a za tu dobu už dokázal vstřelit hattrick, neuvěřitelný výkon! Egypťan si opět našel přihrávku Joty, přičemž parádně zamířil tentokrát k zadní tyči. 1:6. Asistence: Diogo Jota.
    80. Mohamed SALAH - 1:5
     
    80
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Síla Reds ve druhém poločase je obrovská! Pátou branku Liverpoolu přidává MOHAMED SALAH, který si naběhl za obranu na přihrávku Joty, poté zasekl a okolo tří hráčů soupeřova celku přesně zakončil k tyči. 1:5. Asistence: Diogo Jota.
    76. Mohamed SALAH - 1:4
     
    76
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté se opět radují! Od Dioga Joty se míč celkem šťastně dostal před MOHAMEDA SALAHA, který ale prokázal svou extratřídu tím, že si pokryl míč a následně z úhlu našel místo okolo brankáře. 1:4. Asistence: Diogo Jota.
    66. Darwin NÚÑEZ - 1:3
     
    66
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Liverpool ještě navyšuje své vedení a nyní je velmi blízko k tomu, aby si dnes připsal všechny tři body! Fabinho vystihl nepříliš přesnou přihrávku brankáře Allana McGregora. Poté se míč dostal k Firminovi, který šikovným způsobem posunul na DARWINA NÚÑEZE, jenž našel místo u zadní tyče. 1:3. Asistence: Roberto Firmino.
    55. Roberto FIRMINO - 1:2
     
    55
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté se po deseti minutách druhého poločasu prosazují ukázkovou akcí. Gomez získal míč na pravé straně a po zemi jej naservíroval do vápna. ROBERTO FIRMINO si pohlídal ofsajdové postavení a těsně před brankářem jej překonal střelou mezi nohy. 1:2. Asistence: Joe Gomez.
    24. Roberto FIRMINO - 1:1
     
    24
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Po sedmi minutách je srovnáno. ROBERTO FIRMINO si na přední tyči našel centr Tsimikase a McGregor už se nestihl vykrýt neobsazený prostor. 1:1.
    17. Scott ARFIELD - 1:0
     
    17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Parádní akce domácích, kteří otevírají skóre a jdou do vedení! Hráči Rangers jednoduše přešli po rychlé kombinaci středem hřiště, aby se SCOTT ARFIELD dostal až před Alissona, kterého dokázal prostřelit přízemní ránou k tyči. 1:0.

    Daniel Fekets

    Branky: 17. Arfield (Jack) – 24. Firmino (Tsimikas), 55. Firmino (Gomez), 66. Núñez (Firmino), 76. Salah (D. Jota), 80. Salah (D. Jota), 81. Salah (D. Jota), 87. Elliott

    Karty:   90. Gomez (LIV)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 7:6.
    Glasgow Rangers: A. McGregor – Tavernier (C), Goldson (45. King), Davies, Barišić – Jack (60. Davis), Lundstram – Sakala (76. Matondo), Arfield, Kent (76. Wright) – Čolak (76. Morelos).
    Náhradníci: McCrorie, McLaughlin – Devine, Sands, Tillman, Yilmaz.

    Trenér: van Bronckhorst

    Liverpool FC: Alisson – Gomez, Konaté (79. Milner), van Dijk, Tsimikas (68. A. Robertson) – Henderson (C) (68. Alcântara), Fabinho, Elliott – Firmino (73. D. Jota), Núñez (68. Salah), Carvalho.
    Náhradníci: Adrián, Kelleher – Bajcetic, N. Phillips.

    Trenér: Klopp

    Rozhodčí: Vinčič (SLO)