UK Kings Prague – North wings Ústí 4:5 (kon.)
konec
UK Kings Prague
4:5 (3:1, 0:1, 1:3)
HC North Wings Ústí nad Labem
Neděle 30.10.2022, 12:00 • ŠKODA ICE RINK - Praha Strašnice • Univerzitní liga ledního hokeje • 5. kolo
Partner:
    58:19 Adam JANOUŠEK - 4:5
     
    58:19
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Kaboom! ADAM JANOUŠEK šel zase dopředu při oslabení, za modrou se napřáhl, Rudolph proti němu nevystoupil, Janoušek přes soupeře vypálil a puk je v síti! North Wings jsou blízko, blizoučko k cennému zisku, připomínám, že UK ještě letos neztratila jediný bod!
    56:22 Matěj HARKABUS - 4:4
     
    56:22
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Do totožné pozice se chvíli po Kovaříkovi dostal soupeř, konkrétně MATĚJ HARKABUS a ten už se nemýlil, volí rychlou střelu nahoru a puk je v síti! Máme vyrovnáno a pomalu se přibližujeme prodloužení!.
    49:37 David JINDRA - 4:3
     
    49:37
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Velice důležitý gól! DAVID JINDRA vartoval v mezikruží, dostal puk, potáhl si jej, uvolnil se a krásně zakončil. Ondřej Skokan už nedokázal zareagovat, domácí opět vedou a dělají první krok k té případné výhře – 4:3.
    40:34 Dan BARTOŠ - 3:3
     
    40:34
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Domácí hokejisté mírně zaváhali za brankou, Jakub Tot vybojoval puk a vrátil jej do mezikruží, odkud okamžitě pálí DAN BARTOŠ. Druhá branka hostující "22" v zápase a začínáme od znovu! Asistence: Jakub Tot.
    31:34 Dan BARTOŠ - 3:2
     
    31:34
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Tak se podívejme, z ničeho nic je to zase o gól! Přišla střela od modré, dorážka z levého kruhu a pak ještě jeden pokus z ostrého úhlu. Tady se Michal Pícl vyznamenal, nicméně kotouč se odrazil zpět do brankoviště kde vartoval DAN BARTOŠ, hostující útočník z první doráží puk do sítě.
    18:41 David JINDRA - 3:1
     
    18:41
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují! DAVID JINDRA si ve své typické pozici sjel po přihrávce od Lelka, jenž přesilovku řídil na modré až na levý kruh, vyslal krásnou střelu zápěstím a Ondřej Skokan už nedokázal zareagovat, puk mu propadl někde kolem ruky až do sítě – 3:1.
    15:37 David RUDOLPH - 2:1
     
    15:37
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Domácí znovu vedou! UK opět vyhrála buly, Matěj Odehnal se s tím nepáral a opět vypálil, tentokrát zápěstím, na bráně ještě skvěle zapracoval DAVID RUDOLPH, k němuž se kus černé gumy odrazil a důrazný útočník jej doklepl do sítě – 2:1. Asistence: Matěj Odehnal.
    09:18 Jakub TOT - 1:1
     
    09:18
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! JAKUB TOT našlápl, projel se až do pásma, natlačil se před beka a pravou stranou se řítil směr Pícl. Jeden z nejproduktivnějších hráčů North Wings zvolil pěkné technické zakončení, obhodil brankáře a krásně skóruje. Tot si zatím drží bilanci bodu na zápas (3+2), nyní je však důležité jiné skóre, to zápasové – 1:1! Asistence: Adam Janoušek, Matěj Harkabus.
    01:07 Matěj ODEHNAL - 1:0
     
    01:07
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Bum! David Jindra čistě vyhrál buly, na modré se napřáhl MATĚJ ODEHNAL, vyslal krásnou a tvrdou ránu přesně do růžku, Skokan neměl nárok a domácí UK ihned vede! To je pro Pražany skvělý start a také nutné uvolnění proti defenzivnějším North Wings. Asistence: David Jindra.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 2. Odehnal (David Jindra, Limanovský), 16. Rudolph (Volf, Čmejla), 19. Jindra (Lelek) (TS), 50. Jindra – 10. Tot (Janoušek, Harkabus), 32. Bartoš (Harkabus, Petržilka), 41. Bartoš (Tot), 57. Harkabus, 59. Janoušek


    UK Kings Prague: Pícl (Novák) – Piskač, Lelek, Dlabola, Málek, Odehnal, Glitta, Kopenec, Adamec, Kulda – Velas, Krchňák, Volf, D. Jindra, Konopásek, Rudolph, Čmejla, Kovařík, Limanovský, Kundrát
    Trenér: Aleš Hybner

    HC North Wings Ústí nad Labem: skokan (Kožnar) – Štěpánek, P. Jarý, Šebesta, Miškovič, Petržílka – Tot, T. Jarý, Kuchař, J. Jindra, Bartoš, Sajdl, Vrba, Harkabus, Gottfried, Janoušek
    Trenér: Martin Novák

    Rozhodčí: Čáp – Jurak, Tuháček
    bahis siteleri