Akademici Plzeň – Black Dogs Budweis 4:1 (kon.) | HC MUNI – BO Ostrava 3:4 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Black Dogs Budweis
Středa 09.11.2022, 19:30Univerzitní liga ledního hokeje • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 VAVŘIČKA - 4:1
     
    58:45
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    JAKUB VAVŘIČKA zabíjí poslední hřebíček do rakve, když se k němu odrazil puk po souboji u mantinelu. Sladká odměna za solidní playmaking celý zápas. Asistence: Prachař.
    45:38 PRINCL - 3:1
     
    45:38
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    MAREK PRINCL využil hrubé chyby obránce Kubeše, okamžitě se středem útočného pásma hnal na Ludvíka a na druhý pokus jej i překonal. Bez asistence.
    26:43 FOLDA - 2:1
     
    26:43
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Jak by řekl Steve Dangle – "If you are a goaltender, tend the goal!" Ludvík měl tuto radu poslouchat, vydal se výlet za svou bránu, ale ztratil puk ve prospěch LUKÁŠE FOLDY. Ten bez problémů zakončil do odkryté svatyně. Bez asistence.
    24:12 HANZLÍK - 1:1
     
    24:12
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň srovnává, když se Vavřička snažil o lakrosový gól za bránou. Ten mu nevyšel, propašoval tedy alespoň puk na ŠTĚPÁNA HANZLÍKA, který nechyboval střelou zápěstím. Asistence: Vavřička.
    14:30 KRONUS - 0:1
     
    14:30
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    JONÁŠE KRONUSE už to nebavilo, tak vzal celou útočnou akci na sebe. Na styl McDavida prošel celým obranným valem soupeře a zakončil do horní části branky překvapeného Černého. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 25. Hanzlík (Vavřička), 27. Folda, 46. Princl, 59. Vavřička (Prachař) – 15. Kronus


    Akademici Plzeň: Černý (Štekr) – Beer, Malý, Prachař, Kala, Marguš, Štochl, Soukup – Říha, Sklenička, Hanzlík, Kalus, Markov, Folda, Králíček, Rejzek, Princl, Šiška, Reitspies, Vavřička, Šucha
    Black Dogs Budweis: Ludvík (Dvořák) – Kubeš, Hubáček, Hrůša A., Bouška, Krtek, Grauer – Hrůša P., Dlouhý, Rolínek, Masopust, Vochozka, Kaisler, Kronus, Janoch, Anderle, Schwartz, Krcho, Přívozník
    bahis siteleri