Plzeň – Zlín 2:6 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 4:3 (kon.) | HC Litvínov – Liberec 4:1 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Sparta – Olomouc 6:1 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 6:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Středa 16.11.2022, 17:00 • Ostravar aréna • DHL Extraliga juniorů • 21. kolo
Partner:
     
    59:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice v šesti hráčích nakonec snižují. Bartošák nedokázal zastavit zakončení DOMINIKA PAVLATY. Asistence: Pavol Štetka a Adrian Gromadzki.
     
    57:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže hosté neudrželi puk na svých holích. JAKUB SLUSARCZYK přešel přes modrou čáru a zamířil do prázdné klece, přidal tak svou druhou trefu v zápase. Asistence: Matěj Štiak.
     
    53:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice podruhé v zápase vedou. KRZYSZTOF TOMASZ MACIAS si poradil s pardubickou obranou, prošel až před levý kruh, odkud zamířil pod horní tyč, stejně jako předchozí střelci domácích. Asistence: Matěj Přibyl a Matěj Prčík.
     
    39:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme znovu vyrovnáno. Vítkovice prošly přes modrou čáru, Bialy viděl na levé straně MATĚJE PRČÍKA, který na nic nečekal a vypálil, jeho přesně mířená střela proletěla pod víko pardubické brány. Asistence: Šimon Bialy a Josef Krejsa.
     
    35:06
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí otáčí skóre zápasu. Burda nahazoval kotouč od modré čáry před bránu, kde byl dobře připravený PAVOL ŠTETKA. Bartošák měl teď smůlu, protože to vypadalo, že si kotouč sám sklepl do brány. Asistence: Daniel Burda a Dominik Vachun.
     
    04:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže Pardubice rychle vyrovnávají. Po přihrávce Novotného zakončoval ADAM FIALA, už to vypadalo, že Bartošák kotouč zastaví, puk ale nakonec doklouzal do brány. Asistence: Adam Novotný a Kryštof Červenka.
     
    03:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí krásnou brankou otevírají skóre zápasu. JAKUB SLUSARCZYK prošel s Maciasem úplně lehce do pásma, několikrát si vyměnili kotouč. Jediný obránce Dynama nedokázal překazit tuto vítkovickou situaci, z pravé strany tak nakonec pod horní tyč zakončil první jmenovaný. Asistence: Krzysztof Tomasz Macias a Matěj Prčík.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 4. Slusarczyk (Macias, Prčík), 39. Prčík (Bialy, Krejsa), 54. Macias (Přibyl, Prčík), 58. Slusarczyk (Štiak) – 5. Fiala (Novotný), 36. Štetka (Burda, Vachun), 60. Pavlata (Štetka, Gromadzki)


    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Irgl) – Bialy, Puchala, Prčík, Kalandra, Chaloupka, Bystroň (A), Smolka – Kubík, Pavelec, Přibyl, Chlán, Milata, Krčmarský, Slusarczyk, Krejsa (C), Kotásek (A), Štiak, Macias, Vehovský
    Trenér: Pavel Trnka

    HC Dynamo Pardubice: Matěcha (Borovička) – Bárta, Rájek, Červenka, Tvrdík (A), Helikar, Vachun, Sopoušek – Burda, Gromadzki, Pavlata, Kalužík, Novotný (A), Fiala, Štetka (C), Tomas, Sydorenko, Kubíček, Jaša
    Trenér: Jiří Malinský

    Rozhodčí: Mrkva, Rapák – Hlavatý, Lederer

    Diváci: 186
    bahis siteleri