Třinec – Olomouc 2:3 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 4:5 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – Liberec 0:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 22.11.2022, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:03 Jan ORDOŠ - 0:5
     
    49:03
    Liberec právě vstřelil branku! Prakticky neustále se hrála tato třetina před Neužilem, až přišla rychlá brejková akce hostů, která končí gólem. Pár čepic vidíme na ledě, JAN ORDOŠ ujel ve dvojici s Birnerem a může tak radovat ze své třetí dnešní branky v zápase. Asistence: Michal Birner.
    34:24 Jan ORDOŠ - 0:4
     
    34:24
    Liberec právě vstřelil branku! JAN ORDOŠ se dnes podruhé v zápase raduje. Své trestné střílení provedl naprosto přesně a poslal kotouč mezi Čiliakovy betony.
     
    34:24
    Píská se trestné střílení. Liberec bude mít možnost zvýšit náskok. Hrbas fauloval, respektive sekal.
     
    30:47
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Petr Jelínek – 2 min., držení.
     
    28:24
    Střídání v týmu HC Kometa Brno:
    ze hřiště odchází Dominik Furch, přichází Marek Čiliak.
    28:24 Jan ŠÍR - 0:3
     
    28:24
    Liberec právě vstřelil branku! A tohle už s Kometou nevypadá dobře. Sice oslabení přežila na výbornou, vzápětí ale po buly inkasuje. Tygři vyhráli buly a po něm ihned napřáhl JAN ŠÍR. Furchovi propadl kotouč mezi betony a hosté už vedou o tři góly. Asistence: Lukáš Derner, Petr Jelínek.
     
    26:19
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Petr Holík – 2 min., sekání.
    24:52 Jan ORDOŠ - 0:2
     
    24:52
    Liberec právě vstřelil branku! Nedáš – dostaneš. Kometa se dostávala do tempa, měla i tlak. Krátce před druhou obdrženou brankou mohla srovnat Zaťovičem, který se řítil sám na Neužila. Ten ale jeho pokus vyčapal a následně šli do rychlého kontru hosté. JAN ORDOŠ si našel na pravém kruhu ideální palebnou pozici a poslal kotouč do sítě. Asistence:Tomáš Filippi, Michal Birner.
     
    23:16
    Neužil chytá výtečně a znovu si na něm domácí lámou zuby. Nejprve to byl Zbořil, který střílel, puk poskakoval po brankovišti, kde ho vydoloval Šalé a chtěl ho společně s Kollárem dotlačit do sítě, nepodařilo se. Tygři vyhazují pod tlakem přes všechny čáry.
     
    18:48
    Největší šance Komety v zápase. Opět u toho byl Marek Ďaloga, který se prohnal po levé straně, trefuje však jen Neužilovy betony. O dorážku se pak snažil Flek, také neuspěl.
     
    16:33
    Teď už to mohlo vypadat daleko hůr, Liberec šel do brejku dva na jednoho, Flynn to vzal celé na sebe a vystřelil, ovšem těsně minul pravou tyč.
     
    11:17
    Mohlo být srovnáno. První lajna Komety vyslala několik střel a především dorážka Holíka volala po gólu, Neužil ale dokázal znovu zakročit. Zdá se, že rozchytal do slušné formy.
    10:22 T.J. MELANCON - 0:1
     
    10:22
    Liberec právě vstřelil branku! A to už jsou hosté kompletní a dostávají se do vedení. JOSEPH THOMAS MELANCON napřáhl od modré čáry a jeho takový spíše plachťák doputoval do Furchovy sítě. Puk mířil do levé šibenice a zdá se, že toho brněnský gólman mnoho neviděl. Asistence: Uvis Balinskis, Michal Bulíř.
     
    04:52
    Jaroslav Vlach rovnou putuje pod sprchy. Odehrál sotvě pět minut a za svůj zákrok vyfasoval trest ve hře. Kometa čeká pětiminutová přesilovka.
     
    04:52
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Jaroslav Vlach – 5 min., faul loktem.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 11. Melancon (Balinskis, Bulíř), 25. Ordoš (Filippi, Birner), 29. Šír (Derner, Jelínek), 35. Ordoš (TS), 50. Ordoš (Birner)


    HC Kometa Brno: Furch (29. Čiliak) – Ščotka, Ďaloga, Kundrátek, Hrbas, Gulaši, Kučeřík – Flek, Holík, Horký – Zaťovič (C), Strömberg, Koblížek – Kratochvíl, Sallinen, Vincour – Šalé, Zbořil, Kollár – Dufek.
    Trenér: Martin Pešout

    Bílí Tygři Liberec: Neužil (Kváča) – Balinskis, Nedomlel, Ivan, Melancon, Derner, J. Dvořák, Kolmann – A. Najman, Bulíř (C), Faško-Rudáš – Birner (A), Filippi, Ordoš – Vlach, Šír, Flynn – Dlouhý, Jelínek (A), Rychlovský.
    Trenér: Patrik Augusta

    Rozhodčí: Mrkva, Ondráček – Rampír, Gebauer

    Diváci: 6378
    bahis siteleri