Girona – Rayo Vallecano 2:2 (kon.) | Real Betis – Ath. Bilbao 0:0 (kon.) | Atlético – Elche 2:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
2:0 (0:0)
Elche CF
Čtvrtek 29.12.2022, 21:30 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    74
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Simeoneho družina přidává pojistku a tento náskok už nejspíše nepustí! ÁLVARO MORATA se z hrotu stáhl na pravé křídlo, kde posadil na zadek Bigase. Poté už uvnitř vápna kličkou do středu obelstil i Clerca a střelu levou nohou tečoval Mascarell vysoko do vzduchu, ale míč chytil takovou trajektorii, že spadl na zem a odrazil se do sítě, gólman Badía se dostal na nohy příliš pozdě. Střelec zůstal po střelue a střetu s konkurentem ležet na trávníku, až po pár vteřinách si uvědomil, že vlastně vstřelil gól a běžel slavit.
     
    56
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Čekání na úvodní gól zápasu prolomili Atleti! Střílený centr Llorenteho z pravé strany zblokoval González jenom ke Griezmannovi, který nezazmatkoval a místo střely z úhlu nasměroval míč na hlavu JOAA FÉLIXE, proti jehož zakončení z bezprostřední blízkosti neměl Badía žádnou šanci.

    Milan Huppert

    Branky: 56. Félix (Griezmann), 74. Morata (Griezmann)

    Karty:   50. Hermoso (ATM), 76. Barrios (ATM) – 49. Martí (ELC), 80. Collado (ELC), 86. Quina (ELC)   53. Hermoso (ATM) – 90. Quina (ELC)   45+1. Verdú (ELC)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 11:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:20.
    Atlético Madrid: Oblak (C) – Llorente, Savić, J. Giménez, Hermoso, Carrasco (58. Reguilón) – Barrios (79. Koke), Kondogbia, Griezmann (79. Saúl) – Félix (66. Lemar), Morata.
    Náhradníci: Gomis Aleman, Grbić – Correa, Diez, Felipe, Reinildo, C. Martín, Gismera.

    Trenér: Diego Simeone

    Elche CF: Badía – D. González, Verdú (C), Bigas – Palacios (83. Morente), Mascarell, Guti (82. Quina), Clerc – Martí (69. Ponce), Boyé (69. Collado), P. Milla (82. Fidel).
    Náhradníci: Werner, J. Navarro – Alfaro, Roco, Carle. Soler, Cocca.

    Trenér: Pablo Machín

    Rozhodčí: Cuadra – De Francisco, Tresaco
    bahis siteleri