Florida – Arizona 5:3 (kon.) | Washington – Buffalo 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 4:0 (kon.) | Toronto – St. Louis 5:6 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.)
Nashville – Montreal 6:3 (kon.) | Chicago – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Seattle 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 2:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:2 (kon.)
konec
New York Rangers
5:3 (1:2, 1:1, 3:0)
Carolina Hurricanes
Středa 04.01.2023, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Filip CHYTIL - 5:3
     
    58:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí pečetí své vítězství gólem do prázdné brány. K’Andre Miller přihrál napravo volnému FILIPU CHYTILOVI, který zamířil do odkryté brány. Asistence: K'Andre Miller a Jacob Trouba.
    50:27 K'Andre MILLER - 4:3
     
    50:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou poprvé v zápase do vedení! Kaapo Kakko se za bránou uvolnil, přihrál na modrou čáru, odkud pálil Mika Zibanejad, jehož pokus ještě šikovně tečoval K'ANDRE MILLER. Asistence: Mika Zibanejad a Kaapo Kakko.
    40:36 Artěmij PANARIN - 3:3
     
    40:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí na začátku třetí periody vyrovnávají! Ryan Lindgren přihrál po mantinelu ARTĚMIJU PANARINOVI, který s ním vybruslil až na osu téměř k modré čáře, odkud nahodil kotouč na bránu a ten prosšel Kočetkovovi pod betony. Asistence: Ryan Lindgren a Adam Fox.
    37:14 Jalen CHATFIELD - 2:3
     
    37:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté ale opět bleskově odpovídají! Po pasu Teuva Teräväinena kotouč nahazoval JALEN CHATFIELD, když jej za záda Igora Šesťorkina nešikovně tečoval Filip Chytil, který se holí snažil kotouči zabránit, aby vůbec na bránu letěl. Asistence: Teuvo Teräväinen.
    36:45 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    36:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Po přechodu útočné modré čáry se puk dostal na hůl volnému MIKU ZIBANEJADOVI, jehož přihrávka před bránu minula hůl Vincenta Trochecka a kotouč projel mezi betony Kočetkova až následně do brány. Bez asistence.
    16:42 Martin NEČAS - 1:2
     
    16:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté si ale berou vedení zpět! Andrej Svečnikov našel křižné na levém kruhu stojícího MARTINA NEČASE, jehož rána z první k bližší tyči byla naprosto přesná. Asistence: Andrej Svečnikov a Paul Stastny.
    16:26 Jacob TROUBA - 1:1
     
    16:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí srovnávají z přesilové hry! Vitalij Kravcov nahrál na modrou čáru JACOBU TROUBOVI, jehož nahození bylo hned dvakrát tečováno hostujícímu hráči, když kotouč následně proklouzl mezi betony Kočetkova. Asistence: Kaapo Kakko a Filip Chytil.
    07:24 Brent BURNS - 0:1
     
    07:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté střílí první gól zápasu! Po příhře Martina Nečase pálil od modré čáry Jaccob Slavin, když se kotouč zastavil o klubko těl a následně se od brusle Paula Stastnyho odrazil puk do prostoru, kde do něj píchl zřejmě BRENT BURNS, který by měl být prvním střelcem tohoto zápasu. Asistence: Paul Stastny a Jaccob Slavin.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 17. Trouba (Kravcov, Chytil), 37. Zibanejad, 41. Panarin (R. Lindgren, Fox), 51. K. Miller (Zibanejad, Kakko), 59. Chytil (K. Miller, Trouba) – 8. Burns (Stastny, Slavin), 17. Nečas (A. Svečnikov, Stastny), 38. Chatfield (Teräväinen)


    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – R. Lindgren, Fox, K. Miller, Trouba (C), Harpur, B. Schneider – Kreider (A), Zibanejad, Kakko – Panarin (A), Trocheck, Kravcov – Lafreniere, Chytil, Vesey – Blais, Goodrow, Gauthier.
    Trenér: Gerard Gallant

    Carolina Hurricanes: Kočetkov (Raanta) – Slavin (A), Burns, Skjei, Pesce, de Haan, Chatfield – A. Svečnikov, Stastny, Nečas – Teräväinen, S. Aho II, Jarvis – Martinook (A), J. Staal (C), Fast – Noesen, Kotkaniemi, Stepan.
    Trenér: Rod Brind’Amour

    Rozhodčí: Charron, Samuels-Thomas – Alphonso, Shewchyk

    Diváci: 17 747
    bahis siteleri