Florida – Arizona 5:3 (kon.) | Washington – Buffalo 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 4:0 (kon.) | Toronto – St. Louis 5:6 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.)
Nashville – Montreal 6:3 (kon.) | Chicago – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Seattle 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 2:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:5 (1:0, 1:4, 0:1)
Seattle Kraken
Středa 04.01.2023, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:29 Alexander WENNBERG - 2:5
     
    57:29
    Seattle právě vstřelil branku!
    A je to jasné, hostující celek tento zápas vyhraje, kotouč do prázdné branky poslal aktivně hrající ALEXANDER WENNBERG. Asistence: Brandon Tanev a Jaden Schwartz.
    35:48 Jared MCCANN - 2:4
     
    35:48
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hostující celek vyhrál buly v útočném pásmu, což způsobilo pohyb před brankou, následně Alexander Wennberg poslal do šance spoluhráče a do prázdné branky pohodlně zakončoval JARED MCCANN. Asistence: Alexander Wennberg a Jaden Schwartz.
    32:42 Yanni GOURDE - 2:3
     
    32:42
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hostující celek díky důrazné hře otáčí vývoj zápasu a vede 3:2. K dorážce střely spoluhráče se před brankou dostal neobsazený YANNI GOURDE. Asistence: Eeli Tolvanen a Justin Schultz.
    25:15 Jaden SCHWARTZ - 2:2
     
    25:15
    Seattle právě vstřelil branku!
    Rychlá hostující akce znamená, že je vyrovnáno, po bleskové akci se puk dostal do míst, kde byl zcela volný JADEN SCHWARTZ. Jeho projektil z hranice brankoviště snadno zapadl do branky. Asistence: Matthew Beniers a Adam Larsson.
    24:44 Matthew BENIERS - 2:1
     
    24:44
    Seattle právě vstřelil branku!
    A je sníženo, po střele od modré čáry se k puku před brankou dokázal dostat a mimo dosah brankáře jej šikovně tečoval MATTHEW BENIERS. Asistence: Daniel Sprong a Justin Schultz.
    20:48 Connor MCDAVID - 2:0
     
    20:48
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hned z kraje druhé třetiny navyšuje domácí celek své vedení, po pěkní individuální akci se střelou z bezprostřední blízkosti prosazuje aktivně hrající CONNOR MCDAVID. Hostující brankář nedokázal dát beton k tyči včas. Asistence: Mattias Janmark a Brett Kulak.
    12:47 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:0
     
    12:47
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek proměnil přesilovku poměrně rychle a dostává se do vedení, střelou do odkryté části branky se po rychlé kombinaci prosazuje RYAN NUGENT-HOPKINS. Asistence: Leon Draisaitl a Zach Hyman.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 13. Nugent-Hopkins (Draisaitl, Hyman), 21. McDavid (Janmark, Kulak) – 25. Beniers (Sprong, Schultz), 26. Schwartz (Beniers, A. Larsson), 33. Gourde (Tolvanen, Schultz), 36. McCann (Wennberg, Schwartz), 58. Wennberg (B. Tanev, Schwartz)


    Edmonton Oilers: S. Skinner (36. Campbell) – Nurse (A), Ceci, Kulak, Barrie, Broberg, Bouchard – Hyman, McDavid (C), Puljujärvi – Foegele, Draisaitl (A), Yamamoto – Janmark, Nugent-Hopkins, Kostin – Holloway, R. McLeod, Ryan.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Seattle Kraken: Mar. Jones (Grubauer) – Dunn, A. Larsson, Oleksiak, Schultz, Soucy, Borgen – Burakovsky, Beniers, Eberle – McCann, Wennberg, Schwartz (A) – Tolvanen, Gourde (A), Bjorkstrand – B. Tanev, Donato, Sprong.
    Trenér: Dave Hakstol

    Rozhodčí: Schlenker, Lee – Hughes, Galloway

    Diváci: 18 297
    bahis siteleri